Chloe Cherry's leven voor 'Euphoria' uitgelegd

Inhoudsopgave:

Chloe Cherry's leven voor 'Euphoria' uitgelegd
Chloe Cherry's leven voor 'Euphoria' uitgelegd
Anonim

Actrice Chloe Cherry is onlangs een plotselinge ster geworden door Faye te spelen, een drugsverslaafde sekswerker in seizoen 2 van Euphoria. Ze maakte haar debuut in aflevering 1 in seizoen 2 van de show na een succesvolle auditie. De show is momenteel een van de meest besproken over hoe het het leven van tieners portretteert. Chloe was te zien tussen de andere beroemde sterren van de serie, waaronder Zendaya, die samenkwamen om een van de beste shows te produceren, ondanks de kritiek die het de laatste tijd kreeg.

De 24-jarige ster komt uit Lancaster, Pennsylvania, en daar ontdekte ze haar acteertalent. Sindsdien heeft ze hard gewerkt om een doorbraak te maken in Hollywood, maar dankzij Euphoria is ze nu een ster. Van het werken aan een show die miljoenen dollars kost om te produceren tot het leven in Los Angeles, hier is alles wat je moet weten over de Euphoria-ster.

8 Chloe Cherry was een fan van 'Euphoria' voordat ze op de show was

Chloe Cherry bevestigde dat ze een volgeling was van Euphoria lang voordat ze een castlid werd in seizoen 2. In een interview gepubliceerd door Variety gaf Chloe toe dat ze normaal niet erg geïnteresseerd zou zijn in zo'n show. In het geval van Euphoria volgde ze echter zelfs de acteurs en actrices op hun sociale mediaplatforms.

Ze had zoveel tijd in de show geïnvesteerd dat ze zelfs de weinige personages zou opmerken die voor kleine rollen kwamen. Bovendien erkende ze dat de producenten het verbazingwekkend goed deden bij het maken van de show en dat een rol in de serie voor haar verbijsterend was.

7 'Euphoria' is de grootste rol van Chloe Cherry tot nu toe

Vanuit haar hele acteercarrière is Euphoria ongetwijfeld de grootste rol die Chloe Cherry heeft gehad in films en tv-shows. De getalenteerde ster heeft een breed scala aan verschillende rollen die ze aankan, waarbij horror en komische rollen haar favoriet zijn. Ze heeft positieve recensies ontvangen van fans die haar hebben aangemoedigd om meer acteerrollen na te streven.

Ze gelooft dat er veel unieke rollen zijn die ze tot leven kan brengen die ver verwijderd is van wat ze al heeft gedaan, en ze hoopt haar vak te perfectioneren en in nog een aantal films te spelen.

6 Chloe Cherry's volwassen filmgeschiedenis

Voor de fans die graag willen weten in welke andere films ze heeft gespeeld, is het belangrijk op te merken dat Chloe Cherry alleen in de Euphoria-serie heeft gespeeld. Niettemin heeft ze een zeer succesvolle carrière in de porno-industrie. Voordat ze haar debuut op het grote scherm maakte, was Chloe te zien in honderden films voor volwassenen, waaronder parodie op Euphoria's Rue en Jules.

Met meer dan 120 miljoen views besloot Chloe een pauze te nemen van de industrie en haar acteerdroom na te jagen. Ze schreef zich in voor een aantal lessen filmeducatie om haar te helpen het grote scherm te bereiken.

5 Zijn de lippen van Chloe Cherry echt?

Chloe Cherry is verbijsterd door het aantal mensen dat dagelijks naar haar lippen vraagt. "Het is bizar hoeveel mensen praten over mijn lippen die zo groot zijn," zei Chloe.

Ondanks het aantal mensen dat vraagt of haar lippen surrealistisch zijn, moet Chloe nog naar buiten komen om de vraag te beantwoorden. Het enige wat ze heeft gedaan is terugklappen naar degenen die haar haten op haar lichaam, bewerend dat ze die lippen op een bepaald moment in haar leven op die manier heeft gekregen, en niemand reageerde er raar op. Ze zei ook dat ze er een hekel aan heeft als ze memes over haar lippen ziet.

4 Chloe Cherry On OnlyFans

Chloe heeft een enorme schare fans op sociale media, haar Instagram-account heeft bijvoorbeeld meer dan 500.000 volgers. Met de cijfers dacht ze dat het een goed idee zou zijn om ze door te verwijzen naar een platform waar ze financieel zou passen. Daarom lanceerde ze haar OnlyFans-pagina als een manier om wat extra inkomsten te verdienen.

De COVID-19-situatie leidde tot de beslissing, aangezien regisseurs en producenten de opnames van Euphoria hadden stopgezet.

3 Sam Levinson DM'd Chloe Cherry op Instagram

Volgens Newsweek legde Chloe in een interview uit hoe de maker van Euphoria, Sam Levinson, haar een bericht stuurde via Instagram. Ze zei dat Levinson haar clips bekeek en dacht dat ze grappig was, en dus stuurde hij haar een DM en vroeg haar om auditie te doen voor Euphoria.

"Natuurlijk heb ik tapes ingestuurd en zo. Ik was zo onder de indruk dat hij überhaupt auditie wilde doen, "zei Cherry. Ze legde ook uit dat ze veel onderzoek had gedaan voordat ze de audities voor Faye's rol bijwoonde.

2 Chloe Cherry in New York Fashion Week

Euphoria's nieuwste ster is niet alleen een actrice, ze heeft ook respectabele modellenvaardigheden. Ze maakte haar modedebuut toen ze meedeed aan de New York Fashion Week, samen met Julia Fox voor LaQuan Smith's Fall 2022-collectie. "Ik ben zo ontzettend dankbaar en geïnspireerd door deze ervaring. Ik voelde me geweldig", schreef Chloe op Instagram. Ze heeft ook gelopen in de GCDS-modeshow in Milaan, Italië.

1 Chloe Cherry is een advocaat

Chloe Cherry's seksualiteit is in zekere zin haar superkracht geweest. Het maakt haar comfortabel en trots, ondanks online trollen. Chloe heeft deze bevoegdheid gebruikt om mensen aan te pakken die sekswerkers discrimineren.

Aanbevolen: