Euphoria': wie is Chloe Cherry?

Inhoudsopgave:

Euphoria': wie is Chloe Cherry?
Euphoria': wie is Chloe Cherry?
Anonim

De cast van Euphoria heeft een lange weg afgelegd sinds hun bizarre audities. Tegenwoordig kunnen sommigen van hen zelfs alleen al op Instagram miljoenen verdienen. Eerder hebben we besproken hoe de hitshow Jacob Elordi heeft gered van 'praktisch dakloos' en hoe een paranormaal begaafde Alexa Demie aanspoorde om haar doorbraakrol na te streven. Laten we nu eens kijken naar de reis van "lip girl" Chloe Cherry naar seizoen 2. Ze is de laatste tijd in de krantenkoppen vanwege haar controversiële achtergrond en dikke lippen. Hier is alles wat je moet weten over de nieuwkomer in de show.

Wie is Chloe Cherry?

De 24-jarige is geboren en getogen in een "zeer conservatief en saai" huishouden in Lancaster, Pennsylvania. In 2015 verhuisde ze naar Miami om een amateur volwassen filmactrice te worden. Het was een week nadat ze 18 was geworden. Zo kwam ze aan haar vroegere artiestennaam Chloe Couture. Het duurde niet lang voordat ze tekende bij pornografisch modellenbureau Hussie Models. Al snel verhuisde ze naar Los Angeles en tekende ze bij Spiegler Girls. In 2017 veranderde ze haar naam in Chloe Cherry vanwege een bestaande Chloe Couture in de branche.

Cherry was in 2019 in meer dan 200 films voor volwassenen verschenen. Ze was meteen een ster en haar pagina werd meer dan 120 miljoen keer bekeken. Toen de pandemie toesloeg, begon ze exclusief OnlyFans te gebruiken. Voordat ze bij Euphoria kwam, speelde ze eigenlijk in een parodie op de show. Daar speelde ze het personage Jules van Hunter Schafer.

Hoe Chloe Cherry haar rol kreeg als Faye in 'Euphoria'

Showrunner Sam Levinson - wiens eerdere verslavingsproblemen de show inspireerden - nodigde Cherry uit om voor de rol te lezen via Instagram DM. Hij vertelde haar dat hij een fan was van haar hilarische posts. De actrice dacht echter aanvankelijk dat het een grap was. Uiteindelijk was ze ervan overtuigd om een tape en auditie voor de rol van Faye persoonlijk in te dienen. Het was oorspronkelijk bedoeld als een klein onderdeel. "Niemand zou het hebben gespeeld in de buurt van hoe ik het speelde", vertelde Cherry onlangs aan i-D. "En tot dat moment waren veel van mijn regels geïmproviseerd."

"Het oorspronkelijke personage was eigenlijk een veel kleinere rol. Ze zou gewoon een stripper zijn", zei ze over haar tijdens het castingproces. "En er waren talloze mensen die auditie deden voor de rol, waaronder verschillende vrienden. Toen ze me eenmaal hadden gecast, liet Sam het plan varen en veranderde het hele personage, zodat er veel meer aan de hand was. Sam neemt iemand aan waarvan hij weet dat hij het kan. Hij gelooft in jou. Veel karakters kwamen voort uit samenkomen en brainstormen. We praatten veel op de set en ontdekten dat we veel gemeen hadden, wat leidde tot verdere karakterontwikkeling."

Toen haar werd gevraagd naar haar huidige betrokkenheid bij de filmindustrie, zei Cherry dat ze helemaal geen werk voor volwassenen heeft gedaan."Ik was gewoon op zoek naar audities en probeerde meer te schrijven. Ik heb ook meer gekeken om mijn filmopleiding uit te breiden", vertelde ze. "Ik heb helemaal niets met volwassenen gedaan, en dat is een verandering, want ik vulde elk moment van mijn leven met dat spul. Ik bedoel, soms post ik op OnlyFans, maar ik geef eigenlijk de voorkeur aan de rust. " In januari 2022 sloot Cherry een modellencontract met Anti-Agency London. Ze maakte haar catwalkdebuut, wandelend voor LaQuan Smith, tijdens de New York Fashion Week in februari 2022.

Wat Chloe Cherry vindt van fans die haar 'Lip Girl' noemen

Sinds Cherry voor het eerst in de show verscheen, zijn haar lippen een hot topic onder Euphoria-fans. Hoewel de actrice dankbaar is dat ze critici aan het praten kreeg, is ze niet zo blij met de 'lip girl'-tweets over haar. "Mijn vijftien minuten roem heeft veel positieve reacties uitgelokt en het voelt waanzinnig goed. Het voelt onwerkelijk om zoveel mensen te horen zeggen dat ze van je houden in de show, echt waar", vertelde ze onlangs aan Variety."Tegelijkertijd is het bizar hoeveel mensen praten over mijn lippen die zo groot zijn… Het aantal koppen dat ik heb gezien en het aantal mensen dat berichten plaatst en commentaar geeft op mijn lippen is onwerkelijk."

Ze voegde eraan toe dat er een tijd in haar leven was dat mensen nooit iets over haar lippen zeiden. "Het is gek, want je moet je realiseren dat ik op een bepaald moment in mijn leven die lippen heb gekregen en niemand reageerde op die manier - althans niet op mijn gezicht", ging Cherry verder. "Dus, het is raar om memes en zo te zien, want deze gespreksonderwerpen zijn op mijn lichaam en ik begreep niet helemaal wat de big deal was. Ik zweer dat niemand in mijn leven dacht: 'Whoa Chloe, die zijn krankzinnig. ' Ik denk dat dit is wat er gebeurt als je nu op veel grotere schaal bekend bent."

Aanbevolen: