Wie is de langste acteur in de MCU?

Inhoudsopgave:

Wie is de langste acteur in de MCU?
Wie is de langste acteur in de MCU?
Anonim

Sinds de release van Iron Man in 2008 heeft het Marvel Cinematic Universe (MCU) consequent films geproduceerd die miljarden hebben opgebracht aan de kassa. Met een reeks films, tv-series en webseries gepland voor release in Phase Four van de MCU, zullen er honderden getalenteerde acteurs op het scherm verschijnen. De meeste van deze acteurs zijn meer dan 1,80 meter lang en overweldigen het publiek met hun enorme lengte. Maar wie is de langste acteur in de MCU?

Chris Hemsworth, de onstuimige acteur die Thor speelt in de MCU, staat op een duizelingwekkende hoogte van 6 voet 3 inch. Hij maakte zijn debuut in de MCU met de release van Thor in 2011. Thor verdiende in totaal $ 449 miljoen aan wereldwijde inkomsten. Hij speelde in tal van MCU-films, waaronder The Avengers, Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok en Avengers: Endgame.

Toen hem werd gevraagd of hij zijn rol als Thor in de MCU opnieuw zou spelen, zei Chris Hemsworth: Ik heb zes of zeven Thors gedaan? Dus misschien. Zolang ze me hebben, kom ik opdagen. Maar ik heb het gevoel dat er voor mij misschien een afname is van dat soort enthousiasme.”

Na het filmen van de aankomende Thor-film, publiceerde Chris Hemsworth een bericht op Instagram waarin stond: Dat is een wrap op Thor: Love and Thunder, het is ook een nationale niet-flexdag, dus ik dacht dat deze super ontspannen foto was passend.”

Hij voegde eraan toe: De film is vleermuizenvan de muur grappig en kan ook een paar harten ophalen. Veel liefs, veel donder! Bedankt aan alle cast en crew die dit weer een ongelooflijke Marvel-reis hebben gemaakt. Sluit je aan, maak je klaar en tot ziens in de bioscoop!!”

Tom Hiddleston, de knappe acteur die de bedrieger Loki speelt, is 1,80 meter lang. De Britse acteur staat bekend om zijn duivelse charme en komische timing. Als onderdeel van Phase Four van de MCU nam Tom Hiddleston de rol van de God of Mischief op zich en speelde hij in de tv-serie Loki. De Disney+ show werd uitgezonden op 9 juni 2021, met het eerste seizoen met 6 afleveringen. Onlangs werd Tom Hiddleston aangekondigd als de winnaar van de prijs voor beste acteur in een Superhero Series-prijs voor Loki bij de Critics Choice Super Awards.

Hoogte is moeilijk te onderscheiden op het scherm

Als een van de meest geliefde schurken van de MCU, blijft Tom Hiddleston zijn fans verrassen. Mensen blijven vaak naar adem happen als ze de ster van Loki in het echt ontmoeten. De Britse acteur wordt vaak vergeleken met zijn MCU-medespeler Chris Hemsworth.

Hij torende boven veel van zijn mede-MCU-sterren uit, waaronder Charlie Cox, de acteur die de hoofdrol speelt in Daredevil. Charlie Cox is 1,75 meter lang en kan aanzienlijk kleiner lijken als hij naast de Loki-leiding staat.

De hilarische ster van Loki werd ontdekt door Sir Kenneth Branagh, de regisseur van Thor. Nadat hij had gezien hoe Tom Hiddleston zijn publiek betoverde tijdens zijn optreden in de toneelbewerking van Shakespeare's Othello, nodigde Sir Kenneth Branagh Tom uit om auditie te doen.

Idris Elba, de doorgewinterde acteur die Heimdall speelt in de MCU, heeft een lengte van 6 voet en 2 inch. Heimdall, de bewaker van Asgard, lijkt misschien groter op het scherm wanneer hij tegenover Loki staat, maar Idris en Tom zijn van dezelfde lengte buiten de camera.

Paul Bettany, de ervaren acteur die The Vision in de MCU speelt, is 1,80 meter lang. Hoewel The Vision mager lijkt tegenover superschurken zoals Thanos, is Paul Bettany eigenlijk groter dan zijn co-ster Josh Brolin. Zonder de CGI is Josh Brolin, die Thanos speelt, in het echte leven 5 voet en 10 inch.

De MCU zit vol met lange acteurs

De MCU heeft meer dan 25 films gemaakt voor het witte doek. Het heeft de internationale carrières van tientallen acteurs een boost gegeven met zijn prachtige verhalen en ongelooflijke gevechtsscènes.

Chris Evans, de charismatische acteur die Captain America speelt, is 1,80 meter lang. Zijn geweldige vertolking van Captain America wordt aanbeden door miljoenen Marvel-fans. De onvergetelijke uitvoeringen van Chris Evans hebben hem tot een terugkerend personage in de MCU gemaakt, die verscheen in blockbuster-films zoals Captain America: The First Avenger, Avengers: Age of Ultron en Spider-Man: Homecoming.

Geboren in Londen, VK, Benedict Cumberbatch heeft een hoogte van 1,80 meter. Hij speelt de raadselachtige tovenaar Doctor Strange in de MCU en is in tal van films verschenen, waaronder Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame.

Benedict Cumberbatch is aanzienlijk groter dan zijn mede-Marvel-helden Iron Man en Bruce Banner. Iron Man wordt gespeeld door Robert Downey Jr. die 5 voet en 9 inch is. Mark Ruffalo, die Bruce Banner speelt in de MCU, is 5 voet en 8 inch.

Wie is de hoogste MCU-acteur?

Op een verbazingwekkende hoogte van 1,80 meter is Winston Duke de langste MCU-acteur. Als de antagonist van Black Panther heeft Winston Duke een niche voor zichzelf geëtst door M'Baku in de MCU te spelen. Hij zal zijn rol als M'Baku opnieuw opnemen in Black Panther: Wakanda Forever, dat in 2022 wordt uitgebracht.

Winston Duke heeft een groot voordeel ten opzichte van zijn mede-sterren in Black Panther als het op lengte aankomt. Michael B. Jordon, de Amerikaanse acteur die Erik Killmonger speelt, is ongeveer 1,80 meter lang. Chadwick Boseman, de overleden acteur die de hoofdrol speelde in Black Panther, was ook 1,80 meter lang.

Ondanks dat hij in het echte leven groter is dan Michael B. Jordon en Chadwick Boseman, lijkt Winston Duke in verschillende scènes kleiner vanwege de filmische hoeken die betrokken zijn bij Black Panther.

Als de langste acteur in de MCU, is Winston Duke verschenen als M'Baku in Marvel-films met Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. Zijn torenhoge lengte en aanwezigheid op het scherm hebben hem geholpen rollen te verdienen in Hollywood-films zoals Spenser Confidential en Nine Days.

Aanbevolen: