Wie was het langste vriendje van Taylor Swift?

Inhoudsopgave:

Wie was het langste vriendje van Taylor Swift?
Wie was het langste vriendje van Taylor Swift?
Anonim

Muzikant Taylor Swift staat sinds het midden van de jaren 2000 in de schijnwerpers en door de jaren heen hebben fans haar zien uitgaan met enkele van de beroemdste mannen in de entertainmentindustrie. De zangeres is al sinds 2016 een gelukkige relatie met acteur Joe Alwyn - en in de loop van de afgelopen jaren schreef ze zelfs talloze liedjes over hem. Dit is natuurlijk geen nieuws voor Swifties daar ze al weten dat Taylor Swift graag schrijft over haar vroegere en huidige liefdes.

Vandaag bekijken we welke van de vriendjes van de zanger eigenlijk de langste is. Hoewel de meesten misschien een idee hebben wie de kortere en de grotere zijn, zullen we ervoor zorgen dat ze worden gerangschikt. Van Harry Styles tot Tom Hiddleston - blijf scrollen om te zien welke man een indrukwekkende 1.80 meter lang is. Voor de goede orde, Taylor Swift is 1.80 meter lang, en ja, ze is langer dan sommige van haar exen!

9 Joe Jonas dateerde met Taylor Swift in 2008 en hij is 5 voet 7 duim lang

De aftrap is Jonas Brothers-bandlid Joe Jonas. De voormalige Disney Channel-ster en Taylor Swift dateerden van juni tot oktober 2008, waarna Joe het beroemd maakte met Taylor in een voicemail van 27 seconden. Joe Jonas is de kortste ex van Taylor Swift, met een lengte van 5 voet 7 inch.

8 Taylor Lautner had een date met Taylor Swift in 2009 en hij is 5 voet 9 inch lang

Volgende op de lijst is acteur Taylor Lautner. De Twilight-ster en de muzikant ontmoetten elkaar op de set van de rom-com Valentine's Day, en ze gingen van september tot december 2009 kort met elkaar uit. Taylor Lautner is 1.80 meter lang - wat betekent dat hij maar een klein beetje kleiner is dan de beroemde zanger.

7 Jake Gyllenhaal dateerde van Taylor Swift van 2010 tot 2011 en hij is 5 voet 11 inch lang

Laten we verder gaan met Hollywood-ster Jake Gyllenhaal. De acteur was van oktober 2010 tot maart 2011 gelinkt aan zanger Taylor Swift.

Gyllenhaal onthulde dat hij 1.80 meter lang is, wat hem iets groter maakt dan de beroemde muzikant. Onlangs werden fans aan dit paar herinnerd toen Taylor Swift haar 10-minutenversie van de hit "All Too Well" uitbracht, waarvan fans denken dat het over de acteur gaat.

6 Harry Styles gedateerd Taylor Swift van 2012 tot 2013 en hij is 1,80 meter lang

Zanger Harry Styles is de volgende op de lijst van vandaag. Het voormalige One Direction-bandlid had een relatie met Taylor Swift van september 2012 tot januari 2013. Net als bij de meeste van haar exen geloven fans dat nogal wat van Taylor Swifts liedjes over de Britse hartenbreker gaan. Harry Styles is 1,80 meter lang.

5 Joe Alwyn is sinds 2016 aan het daten met Taylor Swift en hij is 1,80 meter lang

De top vijf op de lijst van vandaag openen is het huidige vriendje van Taylor Swift - Joe Alwyn. De acteur en de zanger begonnen in september 2016 te daten en ze zijn nog steeds gelukkig samen. Joe Alwyn - die het langste vriendje van Taylor Swift lijkt te zijn (tenminste voor zover we weten) - is 1.80 meter lang.

4 Conor Kennedy had een date met Taylor Swift in 2012 en hij is 1,80 meter lang

Conor Kennedy Ethel première NYC
Conor Kennedy Ethel première NYC

De volgende op de lijst is Conor Kennedy, het lied van radiopresentator, activist en milieuadvocaat Robert F. Kennedy, Jr. Conor Kennedy en Taylor Swift waren van juli tot september 2012 aan elkaar gelinkt, en het lijkt erop dat alsof het nooit te serieus werd tussen hen. Conor Kennedy is 1,80 meter lang.

3 En dat geldt ook voor Tom Hiddleston, die in 2016 met Taylor Swift uitging

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door Hollywood-ster Tom Hiddleston. De acteur en de zanger dateerden van juni tot augustus 2016. Tom Hiddleston is 1.80 meter lang, wat betekent dat de acteur zijn plek op de lijst van vandaag deelt met Conor Kennedy.

2 John Mayer had een relatie met Taylor Swift van 2009 tot 2010 en hij is 1,80 meter lang

De nummer twee op de lijst van vandaag is zanger John Mayer. De beroemde muzikant had een relatie met Taylor Swift van december 2009 tot maart 2010 en meer dan tien jaar later wordt er nog steeds over hun uiteenvallen gesproken!

Velen zullen misschien verbaasd zijn om te horen dat John Mayer eigenlijk zo hoog op de lijst van vandaag staat - de zanger is 1,80 meter lang!

1 Calvin Harris had een relatie met Taylor Swift in 2015-2016 en hij is 1,80 meter lang

En tot slot, de lijst afrondend op het pleknummer, aangezien Taylor Swift's langste vriend muzikant Calvin Harris is. De Schotse DJ had een relatie met Taylor Swift van maart 2015 tot mei 2016. Met een lengte van 1,80 meter is Calvin Harris verreweg de langste man waarmee Taylor Swift te maken heeft gehad.

Aanbevolen: