Zijn Sean Lourdes en Megan Thomas uit 'Marrying Millions' nog steeds samen?

Inhoudsopgave:

Zijn Sean Lourdes en Megan Thomas uit 'Marrying Millions' nog steeds samen?
Zijn Sean Lourdes en Megan Thomas uit 'Marrying Millions' nog steeds samen?
Anonim

Lifetime is een netwerk dat al jaren solide shows uitbrengt, en wanneer ze er een uit de marge halen, kunnen fans niet anders dan afstemmen en kijken naar het drama dat zich ontvouwt. Dit is precies wat er gebeurde met Marrying Millions.

De serie had het allemaal, en het eerste seizoen was een hit. De gevolgen van seizoen één waren wild en fans werden nieuwsgierig naar het lot van elk paar. Dit speelde een rol bij het opbouwen van anticipatie voor seizoen twee. Sindsdien is er veel gebeurd, waarbij een castlid in juridische problemen kwam en sommige relaties een ommezwaai maakten.

Laten we terugkijken op Sean en Megan en kijken of ze nog steeds samen zijn.

Zijn Sean Lourdes en Megan Thomas van 'Marrying Millions' nog steeds samen?

In wat ooit een van de meest interessante reality-tv-ideeën moet zijn geweest, was Marry Millions geen show over mensen die liefde vinden, maar eerder een show over verliefde mensen van enorm verschillende kanten van het rijkdomspectrum. In wezen was deze show gericht op gewone mensen die toevallig met extreem rijke individuen aan het daten waren, Nu, het landen van een rijk persoon lijkt voor velen misschien een droom die uitkomt, maar deze show heeft echt goed werk geleverd door enkele van de worstelingen te laten zien die kunnen optreden in een relatie met mensen van verschillende kanten van de nummers. In echte reality-tv-mode werd elk klein gekibbel versterkt, en dankzij goede montage en een interessante cast had het eerste seizoen van de show wat pittig drama.

Na een succesvol eerste seizoen kwam er een tweede seizoen. We hebben een paar bekende gezichten terug voor seizoen twee, maar we hebben ook een groot aantal nieuwe koppels te zien gekregen. Het was veel om in je op te nemen, maar het tweede seizoen van de show was best vermakelijk.

Vanaf nu is de show niet bevestigd voor seizoen drie, maar als het een comeback maakt, kun je maar beter geloven dat mensen zullen afstemmen.

Laten we in de tussentijd teruggaan naar seizoen één en ons concentreren op een van de meest interessante koppels.

Sean en Megan Lourdes waren te zien in seizoen 1

Sean en Megan vertegenwoordigden een van de meest interessante koppels die uit seizoen één tevoorschijn kwamen, omdat ze een paar waren die al een aanzienlijke tijd samen waren voordat ze in de show waren. Niet alleen dat, maar het duo deelde een kind.

Zelfs met hun geschiedenis en met een kind, was de familie van Sean persoonlijk geïnteresseerd in hun huwelijk. Ze brachten tientallen jaren door met het opbouwen van een imperium, en bepaalde leden van de familie waren onvermurwbaar tegen het feit dat Sean Megan een huwelijkse voorwaarden moest laten ondertekenen.

Onnodig te zeggen dat dit voor veel wrijving zorgde tijdens de tijd van het paar in de show. Sean wilde er zeker van zijn dat hij het goed deed, maar zijn familie, terwijl Megan wilde dat Sean enige schijn van vertrouwen met haar toonde.

Gedurende het seizoen konden fans hun ups en downs zien en kregen ze enig inzicht in de dynamiek van hun relatie. Niet alleen dat, ze leerden ook hoe moeilijk dingen kunnen zijn voor een buitenstaander die een wereld van obscene rijkdom betreedt.

Het is al een hele tijd geleden sinds seizoen één, en fans zijn benieuwd of Sean en Megan erin geslaagd zijn om dingen op de lange termijn te laten werken.

Zijn Sean en Megan nog steeds samen?

Nu, voor de grote vraag: zijn Sean en Megan nog steeds samen? Gelukkig is het paar, ondanks alles wat ze hebben doorstaan tot hun huwelijk, nog steeds samen.

Volgens PureWow: "Toch, ondanks de afkeuring van zijn familie, zijn Lourdes en zijn vrouw nu gelukkig getrouwd en delen ze een jonge jongen genaamd Sean, Jr. (BTW, de jongen heeft al zijn eigen IG-account met bijna 1600 volgers.)."

Dit is geweldig nieuws voor het stel en voor de fans van de show. Mensen dachten oprecht dat ze goed bij elkaar pasten, maar de druk van Seans familie speelde een rol bij het onder druk zetten van hun relatie. Het zou niet gemakkelijk zijn geweest om te overwinnen, maar het paar lijkt het prima te doen met hun familie-eenheid.

Geen van deze twee is zo actief op sociale media als vroeger, dus het kan moeilijk zijn voor fans om op de hoogte te blijven van alles wat ze doen. Desalniettemin lijkt alles goed te gaan tussen de twee.

Marrying Millions toonde de moeilijkheden die zich voordeden toen Sean en Megan naar het altaar gingen, maar het paar slaagde erin om het te laten werken en is tot op de dag van vandaag nog steeds getrouwd.

Aanbevolen: