Zijn Meka en Michael uit 'Married At First Sight' nog steeds samen?

Inhoudsopgave:

Zijn Meka en Michael uit 'Married At First Sight' nog steeds samen?
Zijn Meka en Michael uit 'Married At First Sight' nog steeds samen?
Anonim

Married At First Sight was oorspronkelijk een Deense serie, maar sinds het werd gekocht als een Amerikaanse realityshow, is het uitgegroeid tot een behoorlijk spektakel. Elk seizoen worden 3-5 koppels gecreëerd door relatie-experts die hoopvolle singles matchen met één voorwaarde: ze ontmoeten elkaar pas als ze door het gangpad lopen. Getrouwd in de eerste aflevering, brengen ze het seizoen door met het leren kennen van elkaar - allemaal in de aanloop naar de seriefinale, waar elk paar moet beslissen om te scheiden of getrouwd te blijven. Het uitgangspunt is op zijn best onconventioneel, maar met 14 seizoenen onder de riem en een 15e seizoen in de maak, lijkt het niet snel ergens heen te gaan.

Terwijl een dozijn koppels uit de serie ware liefde hebben gevonden en nog steeds samen zijn, houden de meeste koppels het niet vol en gaan ze scheiden, hetzij tijdens de show of kort daarna. Veel traditionalisten hebben de show veroordeeld en gezegd dat het huwelijk en echtscheiding uitbuit, terwijl anderen het alleen als een vorm van goedkoop amusement zien. Maar een van de meest interessante koppels die in de show kwamen, was terug in seizoen 10: de frustrerende relatie tussen Meka Jones en Michael Watson. Was het "Happily Ever After" voor het paar, of toonden de afleveringen van de show vanaf het begin het einde van hun relatie?

9 Eerst komt liefde, dan komt nietigverklaring

"Liefde" is misschien een beetje een te sterk woord om te beschrijven hoe Meka en Michael voor het eerst bij elkaar kwamen. Vanaf het moment dat ze "ik doe" zeiden, begonnen ze te vechten, en brachten zelfs hun huwelijksreis door in aparte hotels. Michael zou Meka hebben verteld dat als ze die avond geen seks hadden, hij het huwelijk beëindigde, terwijl Meka al problemen had om hem te vertrouwen. Dit werd het thema van hun relatie - op en buiten het scherm - en leidde tot de nietigverklaring die hun scheiding na de show definitief maakte.

8 Turbulente romantiek

Elke relatie heeft zijn ups en downs, maar als ze constant down zijn, is er geen andere mogelijkheid dan uit elkaar te gaan. Dit gold vooral voor Meka en Michael, die nooit een vonk tussen hen konden krijgen. Meka gaf toe vertrouwensproblemen te hebben als gevolg van relaties uit het verleden, terwijl Michael voortdurend loog en haar vermoedens verergerde. Geruchten na de show zeiden dat Michael probeerde dingen te beëindigen tijdens de huwelijksreis, maar dat de show het ontkende en het drama wilde voortzetten.

7 Huwelijken bestemd voor echtscheiding

Hoewel de echtscheidingspercentages in Amerika sinds 1980 zeker hoog zijn geweest met bijna 50% of meer, blaast Married At First Sight dat uit het water met een echtscheidingspercentage van bijna 75%. Voor een show die opschept dat ze wetenschap en advies van experts in relaties gebruiken om de paren te matchen, is het gebrek aan levensduur in de relaties, hoewel niet verrassend voor critici, teleurstellend. Realityshows gedijen bij drama en spanning, dus misschien zijn de huwelijken vanaf het begin gewoon gedoemd te mislukken.

6 Een niet-overeenkomende koppeling

Vanaf het moment dat kijkers Meka en Michael voor het eerst samen zagen, voelden ze dat er een gebrek aan gevoel was tussen de twee. Ze hadden weinig met elkaar gemeen, wat des te duidelijker werd naarmate ze meer met elkaar omgingen. Hoewel ze momenten van begrip toonden en vriendelijk spraken, hadden ze gewoon twee verschillende denkrichtingen en konden ze de negatieve gevoelens van de eerste dag niet overwinnen. Niemand was geschokt toen beiden op Besluitdag instemden met een nietigverklaring.

5 leugens en gebrek aan vertrouwen

4

Meka had voor de show een reeks ongezonde relaties gehad, waardoor ze emotioneel rauw en wantrouwend was vanaf het moment dat de show begon. Michael, aan de andere kant, bleek vanaf de eerste dag een chronische leugenaar te zijn, die alleen maar haar angsten bevestigde en ervoor zorgde dat ze zich des te meer terugtrok. Van zijn carrière tot de plaatsen waar hij had gereisd, hij vertelde verhaal na verhaal en stopte ermee als hij betrapt werd. Het feit dat hij dan zijn leugens de schuld zou geven van Meka's onzekerheden of zijn jeugd, liet tegen het einde van de show maar weinig mensen in zijn hoek achter.

3 Micheal's leven na de vernietiging

Sinds de annulering aan het einde van het seizoen is Michael drastisch veranderd. Hij plaatste een volledige verontschuldiging aan Meka op zijn Instagram, waar hij eindelijk enige verantwoordelijkheid nam voor zijn liegen. Hij is sindsdien getrouwd en is de vader van de dochter van zijn vrouw uit een eerdere relatie, en het kleine gezin lijkt erg gelukkig te zijn. Het lijkt erop dat hij ten goede is veranderd en nu zijn beste leven leidt als een ondersteunende echtgenoot en liefhebbende vader.

2 Meka vierde haar vrijheid

Meka is uitgegroeid tot haar eigen sinds de show. Na haar nietigverklaring gaf Meka een nietigverklaringsfeest om haar vrijheid te vieren. Sindsdien geniet ze van de betere dingen in het leven - reizen en rondhangen met vrienden en familie over de hele wereld. Ze plaatst mooie en creatieve foto's op haar Instagram en concentreert zich op het liefhebben en ontdekken van zichzelf in plaats van in een relatie te springen. Over het algemeen ziet ze er gelukkiger en vrijer uit dan ooit in de show te zien was, en haar volgers lijken het daarmee eens te zijn.

1 "Getrouwd op het eerste gezicht" verdedigt zichzelf

In de loop der jaren hebben veel critici van de show vermoed of beweerd dat de show opzettelijk niet bij elkaar passende paren was om het drama en de spanning in de show te vergroten. Dit werd onlangs herhaald, toen een van de deelnemers van het 12e seizoen, Chris Williams, de experts openlijk de schuld gaf van de noodlottige wedstrijd. Pastor Cal, samen met collega-show-experts, hebben deze bewering ontkend en gezegd dat dit dwaas zou zijn en dat ze nooit iets zouden doen alleen maar omwille van het drama.

Aanbevolen: