Doja Cat stopt met vapen na gezondheidsangst, operatie

Inhoudsopgave:

Doja Cat stopt met vapen na gezondheidsangst, operatie
Doja Cat stopt met vapen na gezondheidsangst, operatie
Anonim

Na een gezondheidsangst gebruikt Doja Cat haar platform om haar fans aan te moedigen zo snel mogelijk te stoppen met roken of vapen.

Op Twitter onthulde de zangeres dat ze geopereerd was nadat ze problemen begon te krijgen met zijn amandelen. "Dr. moest gewoon in mijn linker amandel snijden, […] [het] had een abces erin", legde ze uit.

Doja bevestigde later in een aparte tweet dat ze aankomende optredens moet annuleren.

De zangeres verhulde echter niet waarom ze problemen had met haar amandelen en gaf haar eigen daden de schuld. "Mijn amandelen raakten geïnfecteerd vóór [de Billboard-awards] en ik nam antibiotica, maar vergat dat ik ze gebruikte […] En toen dronk ik wijn en dampte de hele dag."

Doja zei dat dit leidde tot een "vervelende kontgroei op mijn amandel", die volgens haar arts geopereerd moest worden. "Hij prikte [daar] twee keer met een naald en zoog toen al het sap eruit en toen nam hij een scherp ding en sneed het op twee plaatsen", zei ze over de procedure.

Doja Cat's gezondheidsangst is nog niet voorbij

De muzikant gaf toe dat het een stressvolle ervaring was en dat het nog niet voorbij is. Niet alleen is ze nog steeds aan het herstellen van de spoedoperatie, maar Doja zegt dat ze al haar amandelen "zeer binnenkort" wil laten verwijderen. Bovendien zei ze dat ze hierdoor sommige van haar gewoonten, waaronder vapen, opnieuw moet evalueren. "Ik stop een tijdje met de vape en hopelijk heb ik er daarna geen zin meer in", vertelde ze haar Twitter-volgers.

Toen vapen jaren geleden voor het eerst in populariteit toenam, werd het gekarakteriseerd als een veiliger alternatief voor roken. Er zijn echter verschillende onderzoeken naar voren gekomen die aantonen dat het net zo schadelijk kan zijn als het roken van sigaretten die nicotine bevatten, zo niet schadelijker.

Hopkin's Medicine legt uit dat het gevaar van vapen is dat het de nicotine, smaakstoffen en andere chemicaliën die ook in sigaretten aanwezig zijn, verhit. Het kan ook net zo gemakkelijk leiden tot nicotineverslaving.

Nadat een volgeling voorstelde dat ze al haar vape-pennen moest weggooien om haar gewoonte te beteugelen, riep Doja Cat ze uit omdat ze ongevoelig waren.

“Zo foh met die "THROW IT AWAY THEN QUEEN" s. Dat helpt niemand en het klinkt gewoon neerbuigend voor iedereen die echt worstelt met nicotineverslaving”, tweette ze. "Ik heb al dat weggooien al eens geprobeerd. werkt niet.”

Doja heeft geen tijdlijn gegeven voor wanneer ze van plan is haar volledige amandelen te laten verwijderen.

Aanbevolen: