Travis Barker wordt geconfronteerd met gezondheidsangst nadat hij op tournee is gegaan tegen de orders van Doc

Inhoudsopgave:

Travis Barker wordt geconfronteerd met gezondheidsangst nadat hij op tournee is gegaan tegen de orders van Doc
Travis Barker wordt geconfronteerd met gezondheidsangst nadat hij op tournee is gegaan tegen de orders van Doc
Anonim

Het is nog maar een paar maanden geleden dat Travis Barker een gezondheidscrisis doormaakte toen hij in het ziekenhuis werd opgenomen voor pancreatitis. Maar nu staat de drummer voor een andere uitdaging - hij testte positief op COVID-19.

De muzikant is op pad geweest met Machine Gun Kelly tijdens zijn laatste paar tourstops. Maar het lijkt erop dat Travis voorlopig niet beschikbaar zal zijn nadat hij het virus heeft opgelopen. Hij kondigde zijn positieve testresultaten aan in een bericht op sociale media.

“Covid zuigt. Ik speel liever drums', deelde hij op Instagram naast een shirtloze afbeelding van zichzelf met drumstokken.

Travis ging op tournee tegen de bevelen van de dokter in

De drummer ging niet in op zijn eventuele symptomen, en hij lijkt goed te herstellen. Maar de gezondheid van Travis is misschien niet in de beste vorm. Toen MGK aankondigde dat Travis zich bij hem zou voegen, onthulde hij dat de arts van het voormalige Blink 182-lid reizen niet aanraadde.

In juni haalde Travis de krantenkoppen nadat hij met een onbekende medische noodsituatie naar het ziekenhuis was gebracht. Later werd hij gediagnosticeerd met pancreatitis, die hij beschreef als "ernstig" en "levensbedreigend" in een IG-post met een gezondheidsupdate.

Zijn gezondheidsproblemen versterkten zijn relatie met Kourtney

Travis 'nieuwe vrouw Kourtney Kardashian was naar verluidt aan zijn zijde tijdens zijn hele gezondheidsnoodgeval. Ze werd zelfs gefotografeerd toen ze hem vergezelde in de ambulance toen hij aanvankelijk naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Travis en Kourtney zijn afgelopen mei in het huwelijksbootje gestapt na iets meer dan een jaar daten. Ze trouwden eerder in de maand wettelijk in een gerechtsgebouw in Santa Barbara voordat ze naar Italië gingen voor een uitbundig, dagenlang feest met familie en vrienden.

Bronnen zeggen dat de gezondheidsproblemen van Travis de band van het PDA-zware paar alleen maar hebben versterkt.

"Kourtney en Travis zijn sterker dan ooit, vooral na zijn gezondheidsangst", vertelde een insider aan Us Weekly. "Ze genieten echt van deze nieuwe pasgetrouwde fase." Ze voegden eraan toe dat het paar "onafscheidelijk is en nauwelijks tijd uit elkaar heeft doorgebracht sinds de bruiloft."

Kourtney begeleidt Travis op tournee. Dagen geleden deelde ze op Instagram een diavoorstelling met afbeeldingen met de titel 'backstage'. De realityster heeft vanaf vandaag verschillende promotionele berichten geplaatst op haar IG-verhaal, maar ze heeft niets gedeeld over de COVID-diagnose van haar man.

Aanbevolen: