Waarom fans denken dat 'RHONJ'-ster Teresa Giudice zich verlooft

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat 'RHONJ'-ster Teresa Giudice zich verlooft
Waarom fans denken dat 'RHONJ'-ster Teresa Giudice zich verlooft
Anonim

Toen seizoen 11 van The Real Housewives van New Jersey in première ging, waren fans meteen nieuwsgierig naar het liefdesleven van Teresa Giudice. Teresa is een van de laatste OG Real Housewives en fans hebben het gezinsleven van Teresa met haar vier dochters gezien.

Fans hebben de realityster ook zien aanpassen aan haar leven na haar juridische problemen, en nu is ze opnieuw verliefd geworden.

Mensen vragen zich af of de ster verloofd is… dus laten we eens kijken.

Wedding Bells?

Fans vragen zich af wat de toekomst van Teresa is op RHONJ, maar het belangrijkste seizoen was zeker veel drama. Naast het feit dat Teresa sprak over een gerucht dat ze hoorde over Evan, Jackie's echtgenoot, vertelde ze ook dat ze met iemand nieuw aan het daten is.

In seizoen 11 van The Real Housewives of New Jersey wilden Teresa's co-sterren haar in een gelukkige, nieuwe relatie zien, en ze bleven doorschemeren of ze een speciaal iemand in haar leven had. Teresa wilde niet onthullen dat ze daadwerkelijk iemand zag, maar in één aflevering deelde ze het goede nieuws. Iedereen was in een goed humeur toen Melissa toegaf dat ze had geweten van Teresa's nieuwe vriend, maar ze wilde niets zeggen, omdat het niet haar verhaal was om te vertellen.

Nadat ze Teresa een diamanten ring hebben zien dragen, vragen fans zich af of ze verloofd kan zijn en deelt ze het nieuws gewoon nog niet.

Volgens The Sun plaatste Teresa op haar Instagram-account voor de verjaardag van Andy Cohen, en mensen merkten dat ze een diamanten ring om had. De publicatie meldde dat een fan vroeg: "Is dat een verlovingsring om je vinger?" en een ander zei: "Kijk eens naar die steen - heeft Lou er een ring omheen gedaan?!"

Teresa's schoonzus Melissa klinkt alsof ze echt gelooft dat dit echte liefde voor Teresa is. Page Six meldde dat Melissa in een aflevering van seizoen 11 van RHONJ tegen Margaret Josephs en Jackie Goldschneider zei: "Ik geloof dat dit haar man is."

Melissa zei ook tegen de camera: Ik weet niet alles wat er te weten v alt over liefde, maar ik weet wel dat wanneer twee mensen hun best doen voor elkaar, ze hun ogen niet kunnen afhouden elkaar, en ze laat haar hoede voor hem volledig in de steek. En daardoor weet ik echt dat het de ware is.”

Teresa's nieuwe relatie

Of Teresa en Luis in de nabije of verre toekomst een verloving zullen aankondigen, ze lijken absoluut super gelukkig samen.

Luis runt zijn eigen bedrijf genaamd Digital Media Solutions en hij heeft twee kinderen, volgens Us Weekly.

Volgens de publicatie deelde Teresa dat ze in november 2020 met Luis aan het daten was en Melissa zei hoe blij ze was. In januari 2021 ging Luis met Teresa en haar dochters naar Californië, en tegen de zomer van 2021 deelden zowel Teresa als Luis lieve woorden over elkaar op Instagram.

Het is interessant om te horen wat Teresa's co-ster en vriendin Dolores te zeggen had over hun toekomst: ze zei tegen Us Weekly: Ik zie daar een huwelijk. Ik zie potentieel voor zoveel en een leven samen, en ik zie veel liefde tussen hen. Dus ik ben echt hoopvol en erg optimistisch over wat daar aan de hand is.”

In de laatste aflevering van seizoen 11 van RHONJ zei Teresa tegen de camera's dat ze heel blij was met Luis te daten en dat ze 'vlinders' voelde op de derde date dat ze doorgingen. Ze zei dat ze het fijn vond dat hij zijn eigen bedrijf had en het goed deed, en dat ze een heel goed gevoel had bij de nieuwe romance.

Teresa heeft niets dan goede dingen te zeggen over haar nieuwe vriend, en volgens People wenste ze hem een gelukkige verjaardag toen hij onlangs 47 werd. Teresa schreef: "Je hebt me zoveel liefde, vriendelijkheid, openheid en Ik voel me elke dag gelukkig dat ik je heb gevonden! Ik weet dat we zo goed samen gaan en ik kan niet wachten om deze verjaardag te vieren, samen met alle toekomstige verjaardagen. Ik hou van je Louie!"

Fans zijn blij om Teresa in een nieuwe relatie te zien, omdat ze aan het einde van haar tijd met haar nu ex-man Joe echt worstelde. Nadat ze waren beschuldigd van faillissement, tele- en postfraude, gingen ze apart naar de gevangenis, wat een manier was voor één ouder om bij hun kinderen te blijven. Kijkers zagen dat Teresa het echt moeilijk had toen ze alleen thuis was met haar vier dochters en hen hielp door hun dagelijks leven zonder hun vader. Het was nog hartverscheurender toen Joe werd gedeporteerd.

Fans die zich afvragen hoe Joe en Luis met elkaar overweg kunnen, zullen blij zijn te horen dat Teresa zegt dat het vredig is. Teresa legde uit: "Louie wilde naar de Bahama's gaan en [Joe] ontmoeten - wat ik het meest verbazingwekkende ooit vond. Hij zei dat hij gewoon met hem wilde praten en hem laten weten dat hij niet probeert zijn plaats in te nemen of zoiets. Maar hij wilde hem gewoon ontmoeten, want ik heb dochters, "volgens People.com.

Aanbevolen: