De grote onthullingen van de reünie van de cast van 'Selling Sunset

Inhoudsopgave:

De grote onthullingen van de reünie van de cast van 'Selling Sunset
De grote onthullingen van de reünie van de cast van 'Selling Sunset
Anonim

Selling Sunset is al een paar jaar een hit-realityserie op Netflix, omdat het een show was die mensen over de pandemie bingen. Na vijf succesvolle seizoenen gooide Netflix samen met bijna de hele cast een reüniespecial. Helaas konden Christine Quinn en Amanza Smith de special niet bijwonen omdat ze ziek waren met COVID-19, maar Smith verscheen virtueel, terwijl Quinn helemaal niet verscheen.

De special duurde een uur en onthulde veel nieuwe details over de cast die we nog niet eerder kenden. Sommige dingen die tijdens het speciale evenement werden onthuld, lieten sommige castleden in ongeloof achter, evenals de kijkers thuis. Laten we eens kijken wat we hebben geleerd van de Selling Sunset-reünie en of Quinn de Oppenheim Group toch heeft verlaten.

8 Christine Quinn is niet langer bij de Oppenheim Group

Op de vraag of Christine Quinn nog steeds bij de Oppenheim Group werkte, onthulde Jason dat nee, er is op dit moment geen ruimte voor haar bij het bedrijf. Quinn onthulde later tijdens een optreden op Watch What Happens Live dat ze haar eigen makelaardij is begonnen en hieraan had gewerkt de hele tijd dat ze seizoen 5 van de serie aan het filmen waren, wat ze om de een of andere reden niet lieten zien. Ze bevestigde dat ze op dit moment niet samenwerkt met de Oppenheim Group.

7 Maya Vander wil proberen voor een andere baby

Voor degenen die Maya Vander niet volgen op sociale media, ze weten misschien niet dat de ster van Selling Sunset eind vorig jaar een miskraam kreeg toen ze 38 weken zwanger was. Ze zei dat iedereen altijd grapjes maakt over dat ze altijd zwanger is, maar ze zei dat ze net als Stause ouder is en bijna geen tijd meer heeft om kinderen te krijgen, dus wil ze nog een keer proberen om een derde kind te krijgen.

6 Chrishell Stause heeft een nieuwe liefde in haar leven

Stause, tot grote verbazing van Maya Vander, onthulde dat ze veel tijd doorbracht met de niet-binaire muzikant, G Flip. Ze verklaarde dat ze zich aangetrokken voelt tot mannelijke energie, maar ze houdt er ook van om in de buurt van goede mensen te zijn en volgens Stause is G Flip precies het soort persoon waar ze graag in de buurt is, en daar voelt ze zich ook toe aangetrokken.

5 Jason Oppenheims liefde voor Chrishell is echt

Jason Oppenheim werd voor het eerst emotioneel voor de camera's toen hem werd gevraagd of zijn relatie met Stause echt was of dat het slechts een vertoning was. "Er is veel verdriet en verlies en het kijken naar de show maakte het moeilijker. Het is een paar maanden geleden, maar ik ga nog steeds door dingen heen," zei hij. "Ik denk dat er veel liefde tussen ons was en die is er nog steeds en ik geef nog steeds heel veel om haar. Dit was een heel, heel moeilijke breuk." Oppenheim kon niet stoppen met huilen als hij het had over zijn mislukte relatie met Stause, waardoor het heel duidelijk werd dat zijn gevoelens voor haar heel echt waren.

4 Chrishell Stause realiseerde zich dat er andere manieren zijn om kinderen te krijgen

De reden waarom Stause en Oppenheim uit elkaar gingen, is dat Stause moeder wil worden en bijna geen tijd meer heeft om dat te doen, op 40-jarige leeftijd, en Oppenheim vond dat hij te veel aan de hand was in zijn professionele leven om vader te worden in deze huidige tijd. Ze verklaarde dat ze tot het besef kwam dat er andere manieren zijn om kinderen te krijgen als ze inderdaad een gezin met G Flip wil stichten, zoals adoptie, draagmoederschap, enzovoort.

3 Chelsea Lazkani doet niet alsof haar accent

"Iedereen denkt dat ik mijn accent aan het faken ben", zei de Brit aan het begin van de show. "Mijn ouders zijn Nigeriaans, dus ik ben opgegroeid in een huishouden waar mijn ouders een accent hadden. Ik heb de eerste tien jaar van mijn leven in Londen gewoond, en toen ben ik naar Zwitserland verhuisd. En toen verhuisde ik naar New Jersey, en toen Ik ben naar New York verhuisd en nu woon ik in Los Angeles. Ik werk eraan. Dit ben ik, oké?"

2 Amanza gaat niet uit met Zac Efron

De gastheer van de reünie vroeg gekscherend of ze bij haar vriend Zac Efron was terwijl ze ziek was met COVID-19, en ze zei: "Als dat mijn vriend is, was dat de snelst ontwikkelende relatie in de geschiedenis", zei ze. "Ik heb de man letterlijk misschien twee minuten ontmoet. Ja, zeker niet mijn vriend", bevestigde ze.

1 Romain Bonnet haat Davina Potratz niet meer

Mary Fitzgerald gaf toe dat ze tijdens het kijken naar seizoen 5 met haar man, Romain, hem erop wees dat Davina Potratz was veranderd, en hij was het met haar eens dat ze dat had gedaan. "Ik zag wat verandering. Het is niet dag en nacht", gaf hij toe. "Ik denk dat mensen Davina onderschatten," zei Heather Rae Young. "Davina is een zeer loyaal, goed mens." Potratz verklaarde dat zij en Romain niet praten en dat ze elkaar nooit persoonlijk zien.

Aanbevolen: