De cast van 'The Office' heeft één grote spijt van de show

Inhoudsopgave:

De cast van 'The Office' heeft één grote spijt van de show
De cast van 'The Office' heeft één grote spijt van de show
Anonim

Dankzij het feit dat het een van de grootste shows in de televisiegeschiedenis is, is The Office een serie waar mensen nog steeds geen genoeg van kunnen krijgen. Memorabilia verkoopt nog steeds goed, de afleveringen worden dagelijks bekeken en zelfs leden van de cast hebben podcasts gewijd aan het praten over de show en het geven van inzicht in de manier waarop dingen zijn gebeurd.

Naarmate de tijd verstreek, hebben de cast en crew zich opengesteld over veel dingen, waaronder een aantal fantastische herinneringen en een paar dingen waar ze spijt van hebben.

Laten we eens kijken naar één grote spijt met betrekking tot een bepaalde stad in Pennsylvania.

‘The Office’ was een grote hit

Het kantoor
Het kantoor

Er zijn niet veel shows in de geschiedenis die in de buurt komen van de liefde die The Office van fans heeft ontvangen, en hoewel het al jaren uit de lucht is, nemen mensen nog steeds de tijd om het te streamen en opnieuw.

Een van de geniale bewegingen van het netwerk was het casten van virtuele onbekenden om de hoofdpersonages te spelen. John Krasinski, bijvoorbeeld, wachtte nog steeds op tafels toen het op gang kwam.

Krasinski begon hierover met Steve Carell en zei: Ik bedoel, ik was een ober toen ik die baan kreeg. Ik was 23 jaar oud. Na de pilot ging ik terug naar de wachttafels omdat ik zeker wist dat er niets mee zou gebeuren. Met die vibe kwamen we er allemaal in terecht. Ik herinner me dat niemand van ons iets groots had gedaan.”

Van 2005 tot 2013 was The Office een dominante kracht op televisie, en hoewel het niet al te goed bleef hangen, liet de serie een onuitwisbare indruk achter op het publiek over de hele wereld. Daarom is het logisch dat de cast veel geweldige herinneringen heeft, en een paar dingen waar ze spijt van hebben.

Sommige castleden hebben geweldige herinneringen

Het kantoor
Het kantoor

Voor Jenna Fischer was er een scène tussen Michael en Dwight tijdens seizoen twee waar ze absoluut dol op is.

“Ik moet zeggen dat deze scène in de keuken tussen Michael en Dwight wanneer ze het tegen elkaar opnemen misschien wel een van mijn favoriete scènes is uit het hele tweede seizoen van The Office. In de keuken begonnen John en ik bijna een miljoen keer te lachen. En als je merkt, als je naar Mindy [Kaling] kijkt, draait ze constant haar rug naar het tafereel en kijkt in het bijgebouw … Maar serieus, let goed op Mindy hier doorheen omdat ze het tafereel niet onder ogen kan zien. Het is geweldig', zei ze in haar podcast.

Voor Carell was een van zijn favoriete dingen aan de show de verstandhouding die de cast met elkaar had.

“Een deel van wat er zo leuk aan was, was dat iedereen in de cast voor iedereen was. Mensen zouden een stap terug doen wanneer het tijd was voor andere mensen om te schitteren en het te vieren. Toen je die dag als Dwight binnenkwam, was het te gek om Jim Dwight te zien doen. Je bent over het algemeen een heel goede impressionist. Ik denk niet dat het iets is dat mensen weten, zei Carell.

Het vermogen van de show om de kleine dingen goed te doen, is wat het heeft geholpen om zich te onderscheiden van het peloton, en het is grotendeels waarom het nog steeds een ongelooflijke erfenis heeft. Ondanks dat ze vrijwel alles goed doen, hebben sommige castleden één grote spijt van hun tijd in de show, hoewel het misschien niet is wat sommigen zouden denken.

Sommige cast hebben één spijt

Het kantoor
Het kantoor

Tijdens een gesprek met haar Office-collega Brian Baumgartner, sprak Fischer over een grote spijt en zei: "Ik weet dat ze veel onderzoek hebben gedaan als het ging om dingen die op kantoor waren - lokale radiostations, Herr's chips Ik weet dat het Gregs hart [Daniels, de maker van de show] altijd brak dat we nooit een aflevering in Scranton opnamen. Elk jaar speelden ze met het idee om ons daarheen te brengen en het was gewoon altijd onbetaalbaar. Ik weet dat het Gregs droom was dat we de St. Patrick's Day-parade zouden fotograferen.'

Dat klopt, de serie heeft eigenlijk nooit de kans gekregen om in Scranton te filmen!

“Dit is zo gek dat je dit zegt. Dat was, letterlijk, toen hem werd gevraagd waar ik het meeste spijt van had - dat was het, 'antwoordde Baumgartner.

“Ik zou zeggen, hetzelfde. Mijn grootste spijt was dat we nooit in Scranton hebben geschoten. Maar de stad Scranton, ik herinner me een jaar dat ze dit parade-idee echt onderzochten en ze kwamen overeen om hun parade twee maanden eerder te verplaatsen omdat we zouden moeten schieten voor St. Patrick's Day, antwoordde Fischer.

The Office heeft een paar sterren die graag in Scranton hadden gefilmd, dus misschien kan er later een massale reünie plaatsvinden in de stad die de trotse thuisbasis is van Dunder Mifflin.

Aanbevolen: