Vanderpump-regels: 15 dingen die onlangs aan het licht zijn gekomen over de cast

Inhoudsopgave:

Vanderpump-regels: 15 dingen die onlangs aan het licht zijn gekomen over de cast
Vanderpump-regels: 15 dingen die onlangs aan het licht zijn gekomen over de cast
Anonim

Hoewel er momenteel tal van binge-waardige realityshows beschikbaar zijn op Netflix, weten fans van het genre dat Bravo echt de plek is om het beste van het beste te vinden. Het was tenslotte Bravo die de belachelijk populaire Real Housewives-franchise lanceerde.

Voor degenen die minder van het drama houden dat de verschillende huisvrouwen altijd brengen, raden we ten zeerste aan om Vanderpump Rules te bekijken. Hoewel de cast net zo gek is, zijn ze ook een stuk sympathieker. Met momenteel 8 seizoenen beschikbaar, is er meer dan genoeg om je een tijdje bezig te houden. Nadat je de extreem verslavende serie hebt ingehaald, blijf je zeker met een paar vragen zitten. De meesten zullen de vele verwarrende aspecten van hoofdrol Stassi Schroeder kennen, maar we weten zeker dat je ook wilt weten wat er op dit moment met de cast aan de hand is. We zijn hier om thee te morsen!

15 Stassi en Beau blijven optimistisch over hun herfsthuwelijksplannen

Zoals gemeld door TheKnot, blijven Stassi en Beau optimistisch over hun geplande huwelijk voor aanstaande oktober. Zoals fans misschien al weten, heeft het schattige stel hun date bepaald en zelfs een prachtige plek uitgezocht voor het evenement in Rome. Met de huidige stand van zaken hebben zelfs zij echter gezegd dat ze moeten afwachten hoe het gaat.

14 Terwijl de heksen van Weho zijn ontbonden, is hun wijn nog steeds verkrijgbaar

In het meest recente seizoen van Vanderpump Rules is er veel gevochten tussen voormalige besties Stassi Schroeder, Katie Maloney-Schwartz en Kristen Doute. Hoewel Stassi en Katie in de buurt blijven, wordt Kristen momenteel niet als een van de heksen beschouwd. De drie hebben echter nog steeds hun Witches of Weho-wijnetiket. Volgens Refinery29 is Basic Witch Potion No.1 uitverkocht, maar No.2 is nog steeds beschikbaar.

13 Lala en Rand zullen niet door het gangpad lopen zoals gepland

Power-paar Lala Kent en Randall Emmett waren helemaal klaar voor hun bruiloft dit voorjaar. Dat gaat echter duidelijk niet gebeuren. Zoals gemeld door Enews, is het paar behoorlijk overstuur over het moeten uitstellen, hoewel ze begrijpen dat het op dit moment gewoon niet mogelijk is. Hoewel Kent nog steeds hoopt voor het einde van het jaar in het huwelijksbootje te stappen, moeten ze nog een nieuwe datum kiezen.

12 Pas op: Kristen Doute heeft een nieuwe man

Dit kan worden gezien als goed nieuws of slecht, afhankelijk van je perspectief. Historisch gezien is Doute niet de beste in relaties, hoewel de meesten blij zullen zijn te weten dat ze officieel is verhuisd van de puinhoop die haar relatie met Brian Carter was. Volgens Life&Style is Doute's nieuwe boe-geroep Alex Menache en de twee hebben tijdens deze lockdown veel tijd samen doorgebracht.

11 Zelfs met een nieuwe man noemt Kristen Carter nog steeds een beste vriend

Na jaren het irritante koppel van de serie te zijn geweest, lijkt het alsof ze officieel een einde hebben gemaakt aan de dingen. Tijdens een gesprek met Us Weekly zei Doute echter: "Hij zal altijd een van mijn beste vrienden in mijn gedachten zijn. Ik hou van hem, ik geef om hem, we hebben samen honden. Maar we hebben geprobeerd om het te laten werken en het werkt niet, dus het moet gebeuren."

10 Stassi's boek Hit 1 op de New York Times bestsellerlijst

Dat klopt, ons meisje is officieel een bestseller! Stassi's boek, Next Level Basic, werd oorspronkelijk gepubliceerd in april 2019 en het was een enorm succes. Afgezien van de moordende plek op de New York Times Bestseller List, heeft het boek allerlei lovende recensies gekregen. Met leuke anekdotes en adviezen, iets waar de meeste millennials van zullen genieten.

9 Het is duidelijk dat Kristen er ook een krijgt

Komende juni 2020 is Kristen Doute's eerste poging tot een boek. We zullen moeten wachten tot het stopt voordat we weten of ze Stassi een run voor haar geld zal geven of niet, maar tot nu toe is het vrij duidelijk dat haar boek meer zal gaan over daten en relaties. Ze heeft zeker haar deel gehad, hoewel we niet weten of dat haar een expert maakt of iemand van wie we nooit advies mogen aannemen… Blijf op de hoogte!

8 Scheana Shay schonk ons allemaal een nieuwe muziekvideo

Er is geen enkele persoon die harder probeert om een popster te worden dan Scheana Shay. Hoewel we niet weten of het haar ooit zal lukken om het voor elkaar te krijgen, zijn we erg blij met een nieuw nummer (en video) in haar repertoire, zodat we eindelijk kunnen stoppen met het horen van 'Good As Gold'. Scheana's stomende video voor "One More Time" is uitgekomen op 4 mei 2020.

7 Sheanna was de headliner van een show in Vegas, maar de Vanderpump-regels lieten het nooit zien

Het lijkt erop dat Vanderpump Rules niet helemaal eerlijk tegen ons is geweest met betrekking tot OG-castlid Scheana Shay. Zoals gemeld door Us Weekly, ging de moeder van de realityster onlangs naar Twitter om haar frustraties te bespreken over het leven van haar dochter dat zo zwaar wordt bewerkt. Tijdens haar tirade vertelde ze hoe Shay zes maanden lang de headliner was van een show in Vegas, hoewel Vanderpump Rules het nooit ter sprake bracht.

6 Jax, Tom, Ariana en Scheana werken nog steeds bij SUR

Tijdens een sit-down voor de podcast Knot Too Taboo, onthulde Scheana Shay (of Scheana marie, wtv ze tegenwoordig gaat,) wie er eigenlijk nog steeds werkt bij SUR, het Vanderpump-restaurant en de belangrijkste setting van de show. Hoewel ze natuurlijk geen van allen meer 8 uur per dag aan tafel zitten te wachten, zei ze wel dat Jax, Tom Sandoval en Ariana, samen met zichzelf, nog steeds diensten draaien in het restaurant!

5 Sommige oudere leden van de cast denken dat de nieuwelingen hun staart berijden

Het recente seizoen van Vanderpump Rules introduceerde het grootste aantal nieuwelingen in de geschiedenis van de show. Hoewel de beslissing logisch is, vooral als ze de focus willen houden op mensen die daadwerkelijk bij SUR werken, hebben sommige OG-castleden zich uitgesproken over de revisie. In een recent interview met Global News werd Shay gevraagd of ze dacht dat nieuwkomer Dayna op haar jas reed, waarop ze antwoordde: "Zijn ze niet allemaal?".

4 Scheana spreekt zich uit over haar verkeerde voorstelling van zaken

Tijdens het zitten met Global News, heeft Scheana Shay de thee gemorst over hoe slecht ze gedurende de 8 seizoenen van de show verkeerd is voorgesteld. Toen de interviewer haar ronduit vroeg of ze ooit het gevoel had gehad dat de show haar oneerlijk portretteerde, antwoordde de ster eenvoudig: "Bijna elk seizoen".

3 Beau heeft spijt dat hij Kristen niet heeft uitgenodigd voor het verlovingsfeest, maar niet voor Stassi

Stassi en Beau hebben het afgelopen jaar hun verlovingsfeest gehouden in het huis van Lisa Vanderpump en als we worden ingehaald door de show, weten we dat Kristen Doute niet was uitgenodigd. Het stel besprak de beslissing om haar niet uit te nodigen tijdens de Vanderpump Rules After Show. Terwijl Beau spijt heeft en gelooft dat Stassi dat ook zal doen, is Schroder het daar zelf respectvol mee oneens.

2 Ariana & Tom brengen hun expertise naar de pagina's

Hier gaan we, nog een boek om te kopen van de cast van Vanderpump Rules. Deze komt uit de hoofden van Tom Sandoval en Ariana Madix. Het boek, Fancy AF Cocktails, gaat helemaal over de geweldige drankjes die we in de loop van de seizoenen hebben zien opbloeien. Goodreads heeft momenteel een beoordeling van 4,5/5.

1 Lisa Vanderpump wordt echt over haar RHOBH exit

Zoals de meeste fans waarschijnlijk al hebben geleerd, is Lisa Vanderpump niet langer een castlid bij RHOBH. Als origineel lid van de serie was dit een grote stap. Terwijl iedereen zijn eigen mening heeft over waarom de populaire ster uiteindelijk besloot te vertrekken, vertelde Vanderpump zelf aan Access Daily: "Het werd te by en ik dacht ineens: 'Dat is het, ik ben klaar.'"

Aanbevolen: