De waarheid over de voormalige relatie van Ryan Gosling en Rachel McAdams

Inhoudsopgave:

De waarheid over de voormalige relatie van Ryan Gosling en Rachel McAdams
De waarheid over de voormalige relatie van Ryan Gosling en Rachel McAdams
Anonim

Ryan Gosling en Rachel McAdams waren een van de powerkoppels van de jaren negentig. Nadat ze samen hadden gespeeld in een van de meest romantische films aller tijden, The Notebook, hadden de twee miljoenen fans die hun relatie steunden toen ze eindelijk echt begonnen te daten, twee jaar nadat het filmen was afgerond. Hoewel beide acteurs privépersonen zijn, weten we uit de vele informatie die ze in de loop der jaren met de pers hebben gedeeld dat hun relatie vol passie was zolang het duurde. In sommige opzichten weerspiegelde het zelfs de relatie op het scherm van hun personages, Noah en Allie.

Maar in 2007, na twee jaar samenzijn, stopten Gosling en McAdams - die geen sociale media gebruikt - ermee te stoppen. Fans van dit stel zijn nog steeds aan het herstellen, maar beide acteurs zijn in ieder geval blij om een gescheiden leven te leiden met nieuwe partners. Blijf lezen om de ware details te weten te komen over de vroegere relatie tussen deze twee The Notebook-sterren.

Het was geen liefde op het eerste gezicht

The Notebook wordt beschouwd als een van de grootste liefdesverhalen van onze generatie. En het leek nog specialer voor legioenen fans toen de twee sterren die hoofdrolspelers Noah en Allie, Ryan Gosling en Rachel McAdams speelden, in het echt begonnen te daten. Interessant is dat de rol van Allie naar popster Britney Spears had kunnen gaan, dus misschien was het het lot dat deze twee samenbracht.

Maar in tegenstelling tot de meeste liefdesverhalen, was het voor deze twee geen liefde op het eerste gezicht. Een bekende onthulling achter de schermen van The Notebook is dat ze niet eens met elkaar konden opschieten toen ze voor het eerst samenwerkten.

In een interview met VH1 (via Cheat Sheet), onthulde The Notebook-regisseur Nick Cassavetes dat de twee acteurs echt zouden vechten op de set: Ryan kwam naar me toe, en 150 mensen staan in deze grote scène, en hij zegt: 'Nick kom hier.’ En hij doet een scène met Rachel en hij zegt: ‘Zou je haar hier weg willen halen en een andere actrice mee willen nemen om samen met mij voor de camera te lezen?’ Ik zei: ‘Wat?’ Hij zegt: ‘Ik kan het niet. Ik kan het niet met haar. Ik snap hier gewoon niets van.'”

In zekere zin weerspiegelde dit soort relatie die van Noah en Allie, die ook constant kibbelden tijdens de film! Maar terwijl de opnames plaatsvonden, was het laatste wat iemand verwachtte dat deze twee acteurs in het echte leven een romantische relatie zouden krijgen.

Ze begonnen te daten nadat het filmen klaar was

De relatie tussen Ryan Gosling en Rachel McAdams begon pas lang nadat het filmen was afgelopen. In een interview met E!, onthulde Gosling dat ze elkaar twee jaar na het inpakken weer zagen en "het idee begonnen te krijgen dat we misschien ongelijk hadden over elkaar."

McAdams zelf onthulde aan The Times dat ze niet dacht dat haar relatie met Gosling ooit iets anders zou zijn dan platonisch.“Dat laat zien dat je scheikunde op het scherm kunt creëren door het publiek te vertellen dat deze twee mensen van elkaar houden. En tenzij je acteurs echt verschrikkelijk werk doen, denk ik dat mensen dat willen zien. Als acteur hoef je dat niet te voelen. Je hoeft niets te voelen. Stel je het eens voor.”

Hun band was romantischer in het echte leven

Dus het begon niet goed voor Ryan Gosling en Rachel McAdams. Maar toen ze uiteindelijk gingen daten, was hun band nog romantischer dan wat we zagen in The Notebook. Deze woorden kwamen rechtstreeks van Gosling zelf in een interview met GQ!

Gosling zei ook dat hoewel hij en McAdams ongelijk hadden over elkaar, ze een van de 'grote liefdes' van zijn leven is en dat ze een goede actrice en een goed mens was, zelfs na hun uit elkaar gaan.

Beroemdheid heeft hun relatie misschien vernietigd

Fans van de film waren kapot toen de twee acteurs aankondigden dat ze uit elkaar gingen. Hoewel we niet zeker weten wat er tussen hen is gebeurd, liet Gosling doorschemeren dat het feit dat ze allebei beroemd waren er iets mee te maken had.

"Show business is de slechterik", zei hij in een interview met GQ (via Cheat Sheet). “Als beide mensen in de showbusiness zitten, is het teveel showbusiness. Het neemt al het licht op, zodat er niets anders kan groeien.”

Ze bleven op goede voet

In 2008 onthulde een bron aan People dat Ryan Gosling en Rachel McAdams nog steeds vrienden waren, ook al werkten ze niet als koppel. Na hun breuk zagen ze dat ze samen aan het dineren waren en McAdams steunde zelfs Gosling toen hij zijn debuut als DJ maakte.

Gosling noemde McAdams later ook een "van de grootste vriendinnen aller tijden", samen met zijn andere ex Sandra Bullock (via Goal Cast). Deze twee hebben echt bewezen dat echte liefde groter is dan de films!

Hun leven vandaag

Tegenwoordig leiden de twee voormalige co-sterren een gelukkig leven, ook al hebben ze geen relatie meer met elkaar.

Beiden hebben de neiging om hun privacy te beschermen en onthullen niet te veel details over hun persoonlijke leven. Gosling heeft twee dochters met zijn partner Eva Mendes, terwijl McAdams ook een zoon heeft met haar partner Jamie Linden.

Aanbevolen: