Is Giancarlo Esposito echt klaar met Gus Fring spelen na het einde van Better Call Saul?

Inhoudsopgave:

Is Giancarlo Esposito echt klaar met Gus Fring spelen na het einde van Better Call Saul?
Is Giancarlo Esposito echt klaar met Gus Fring spelen na het einde van Better Call Saul?
Anonim

De seriefinale van Better Call Saul heeft veel kritische en fanreacties losgemaakt. Maar het roept ook veel vragen op. Zijn makers Vince Gilligan en Peter Gould namelijk echt klaar met het Breaking Bad-universum?

Dit is een vraag waar Giancarlo Esposito meer dan eens over heeft moeten nadenken. Hij speelt tenslotte al meer dan een decennium slechterik Gus Fring. Hoewel Giancarlo slechts een van de vele Breaking Bad-alums is die op Better Call Saul verschijnt, is hij ongetwijfeld een van de meest geliefde.

Terwijl hij het personage de eerste keer wat overtuigingskracht kostte, gaf Giancarlo toe aan Vulture dat hij misschien niet klaar is met het personage nu de prequel/sequel-serie is afgerond.

Waarom Giancarlo Esposito aarzelde om Gus Fring opnieuw te spelen

Toen de makers van Better Call Saul, Vince Gilligan en Peter Gould Giancarlo benaderden over het opnieuw opnemen van zijn rol als Gus in de prequelserie Breaking Bad, werden ze met aarzeling begroet.

"Ik aarzelde; ik had het gevoel dat ik alles had gegeven", zei Giancarlo tegen Vulture.

"Bij nader inzien kwam mijn aarzeling voort uit het feit dat ik niet meer hetzelfde personage wilde spelen. Als je in staat bent om je verwachting van wat er zou kunnen komen los te laten en te luisteren naar wat er wordt voorgesteld, dan kun je een nieuwe visie creëren voor jezelf en zie jezelf weer in die schoenen lopen."

Waarom Giancarlo Espositio Gus Fring reprised in Better Call Saul

Uiteindelijk overtuigde Giancarlo's gesprek met Vince en Peter hem om terug te keren naar het Breaking Bad-universum voor Better Call Saul. Het was niet dat ze hem probeerden te overtuigen, het was dat hij tot een eigen openbaring kwam.

"Uit mijn gesprek met Vince kwam een zekere openbaring: ik wilde het achtergrondverhaal van Gus ontdekken", gaf Giancarlo toe aan Vulture.

"Ik wilde weten of hij een gezin had. Ik wilde meer weten over zijn Chileense roots. Ik wilde weten hoe hij hier kwam. Het personage komt voort uit de omstandigheden, maar het komt ook voort uit gedrag Om het gedrag te kunnen vertonen, moet ik denken dat bepaalde dingen prominent aanwezig waren in het leven van Gus, dat hij van en door hen heen en weer ging om te worden wie hij nu is, dat de gebeurtenissen in zijn leven het gedrag creëerden dat hij vertoonde in Breaking Slecht."

Vince Gilligan maakte zich echter een beetje zorgen om te diep in het leven van Gus te duiken, aangezien zijn ethos voor het personage was dat "hoe minder we weten, hoe beter".

Giancarlo was het hiermee eens, maar wilde geen kartonnen uitsnede van zijn personage spelen in Breaking Bad. Dus vond hij een middenweg. Een waar hij nieuwe gezichten kon ontdekken voor het personage dat gewoon niet bestond in de originele show.

"Ik heb gecreëerd wat volgens mij een Gustavo Fring is die iets minder afgemeten, een beetje meer geërgerd en nerveus is over wat de toekomst kan brengen."

Zal Giancarlo Esposito Gus Fring opnieuw spelen?

Voortbouwend op wat hij zegt over het vinden van nieuwe aspecten van zijn karakter in Better Call Saul, gaf Giancarlo toe dat hij nog niet helemaal klaar is met Gus Fring.

"Naarmate ik ouder word, word ik op de een of andere manier ook jonger. Met elk jaar was mijn grootste zorg: word ik te oud om de energie te hebben om een man te spelen die een dop op zijn emoties zet en nog steeds kan zijn Als ik ouder word, voel ik me een beetje opgefrist, anders dan ik me vorig jaar voelde, toen ik dacht: 'Oh mijn god, alles doet pijn. Wat moet ik doen?' Dit jaar voel ik me meer enthousiast dat er een mogelijkheid is, "zei Giancarlo.

Betekent dit dat Giancarlo een Gus Fring-show wil?

Ik bedoel, ik heb altijd al een droom gehad, zelfs vóór Better Call Saul, dat er een show zou zijn die het verleden van Gustavo zou weerspiegelen. Ik sta te popelen om de visie in mijn gedachten te spelen die de Gus inspireerde en informeerde je ziet het, maar weet het niet', zei de acteur tegen Vulture.

"Ik houd nog steeds vast aan die mogelijkheid. Het is niet aan mij; het is aan Vince Gilligan en zijn team en partners. Zou dat ooit gerealiseerd kunnen worden? Ik denk dat het iets goeds kan zijn," concludeerde Giancarlo.

Wat betreft de waarschijnlijkheid dat dat echt gebeurt, beweerde Giancarlo dat er eigenlijk helemaal geen hoop was. Maar dat betekent niet dat hij niet kan willen dat het gebeurt, of zelfs maar de gedachte in het universum kan blijven plaatsen. Afgaande op hoeveel de fans lijken te houden van zijn behoorlijk afschuwelijke karakter, is het onwaarschijnlijk dat Giancarlo de enige is die een Gus Fring-serie wil.

Aanbevolen: