Chris Farley's hartverscheurende dood trof deze beroemdheden hard

Inhoudsopgave:

Chris Farley's hartverscheurende dood trof deze beroemdheden hard
Chris Farley's hartverscheurende dood trof deze beroemdheden hard
Anonim

Als mensen praten over de topsterren die de wereld te vroeg hebben verlaten, duurt het meestal niet lang voordat de naam Chris Farley opduikt. Farley, een buitengewoon getalenteerde komische artiest die beroemd werd door zijn hoofdrol in Saturday Night Live, zorgde voor een glimlach op miljoenen van zijn fans.

Hoeveel de fans van Chris Farley ook van hem hielden, hij had vrienden die nog meer om hem gaven. Lorne Michaels gaf bijvoorbeeld zoveel om Farley dat hij Chris ontsloeg bij SNL in een poging hem te dwingen de hulp te krijgen die hij nodig had om zijn leven te redden. Toen Farleys leven uiteindelijk eindigde, namen verschillende van zijn beroemde vrienden zijn verlies bijzonder zwaar op.

6 Tom Arnold had er diep spijt van dat hij Chris Farley niet kon helpen Meer

Voordat Chris Farley zijn leven verloor, probeerde de geliefde acteur naar verluidt zijn verslavingen te verslaan door 17 keer naar een afkickkliniek te gaan. Terwijl Farley die strijd uiteindelijk verloor, probeerden verschillende mensen in zijn leven hem te helpen. Tom Arnold werd bijvoorbeeld de sponsor van Chris Farley nadat Lorne Michaels hem had gevraagd om Chris te helpen. Als gevolg hiervan werden Arnold en Farley zo close dat Chris Toms getuige was op zijn bruiloft. Tijdens een gesprek met Howard Stern over zijn relatie met Farley in 2021, verklaarde Arnold dat hij "erg verdrietig was toen hij stierf". Hoewel dat misschien een teleurstellend citaat lijkt, is het onthullende dat Arnold uitdrukte hoe boos hij was dat Farley verantwoordelijkheid begon te vermijden door bij Tom weg te blijven. "Het is ook frustrerend, want op een gegeven moment denkt hij: ik ga niet in de buurt van Tom zijn omdat ik niet wil dat hij het ziet."

5 Bob Odenkirk is decennia later nog steeds gek op Chris Farley

Op 18 december 2022 is het de vijfentwintigste verjaardag van het vroegtijdig overlijden van Chris Farley. In de jaren sinds Farley zijn laatste adem uitblies, hebben de meeste mensen die hem het beste kenden zijn nagedachtenis en nalatenschap gevierd. Hoewel Bob Odenkirk dat heeft gedaan, is het ook opmerkelijk dat wanneer Odenkirk tot op de dag van vandaag over het overlijden van Farley praat, het duidelijk is dat hij boos blijft over wat zijn vriend zichzelf heeft aangedaan. Toen Odenkirk bijvoorbeeld werd geïnterviewd voor de documentaire I Am Chris Farley, bracht hij veel tijd door met praten over hoe geweldig Farley was. Uiteindelijk was Odenkirk echter bot toen hij het had over het overlijden van Farley. “Bij Chris is er een grens aan hoe geweldig het voor mij is en die grens is wanneer je zelfmoord pleegt met drugs en alcohol. Je weet wel. Dan is het niet meer zo verdomd magisch.” Op basis van hoe ontdaan Odenkirk nog steeds is over het overlijden van Farley, is het heel duidelijk dat de dood van zijn vriend erg zwaar voor hem was.

4 Tim Meadows wordt nog steeds emotioneel als hij over Chris Farley praat

In 2021 verscheen Tim Meadows op de podcast The Three Questions met Andy Richter en tijdens dat gesprek werd onthuld dat hij extreem close was met zijn SNL-collega Chris Farley. Terwijl ze over hun vriendschap praten, begint Meadows een anekdote te vertellen over hoeveel Farley de hoofdrol in SNL koesterde en de emotie in Tims stem is voelbaar. “Hij kijkt naar me en hij zegt: ‘Timmy, kun je dit geloven?’ En ik had zoiets van ‘Nee, ik kan het niet geloven’. En hij zegt 'We're on Saturday Night Live'. En ik had zoiets van "Ja, ik weet het, ik weet het". En dan zegt hij ‘Laten we dit maar een keer doen’ en hij knuffelt me heel stevig”. 'Hij was zo'n geweldige kerel, man. Ik mis hem. Ik denk elke dag aan hem." Gebaseerd op hoeveel Meadows duidelijk nog steeds van Farley houdt tot op de dag van vandaag, is het gemakkelijk voor te stellen hoe verwoest Tim was toen Chris stierf.

3 Adam Sandler probeert nog steeds de herinnering aan Chris Farley levend te houden, ook al v alt het hem zwaar

In de jaren sinds Adam Sandler een grote filmster werd, is het heel duidelijk geweest dat hij zichzelf niet serieus neemt. Bovendien is Sandler nooit het soort ster geweest om in het openbaar emotionele verhalen te vertellen. Met dat in gedachten is het buitengewoon zinvol dat Sandler een eerbetoonlied schreef aan Chris Farley dat hij speelde tijdens een aflevering van Saturday Night Live. Bovendien zegt het nog meer dat Sandler onthulde dat toen hij repeteerde met het zingen van het Farley-nummer op het podium van SNL, hij overweldigd werd door emotie.

“Het was gepland, maar het viel me snel op. Ik moest me mentaal voorbereiden, want toen ik het Farley-nummer in de studio zong tijdens de repetities, raakte ik steeds erg overstuur omdat ik het heerlijk vond om gewoon in 8H te zijn - de studio. Het maakte me van streek." "Ik kon het niet echt hardop zingen", zei Sandler in het interview. "Ik was een beetje aan het mompelen omdat zijn imago en zo me van streek maakten en van streek maakten. Ik dacht:" Oh man, ik moet me hierop voorbereiden - voor de show - om te proberen niet in te storten.'"

2 Stephen Colbert beschreef hoe hij uit elkaar viel toen de duivin hoorde van het overlijden van Chris Farley

Gezien het feit dat Stephen Colbert vele jaren na het overlijden van Chris Farley beroemd werd, hebben veel mensen geen idee hoe de twee artiesten elkaar kenden. Het blijkt dat Colbert en Farley zich op dezelfde dag bij de comedygroep Second City voegden. Als gevolg hiervan kwamen de twee mannen zo dichtbij dat Colbert ooit in een tweet onthulde dat hij "op de grond viel" toen hij hoorde over het overlijden van Farley.

1 David Spade was zo verwoest door het overlijden van Chris Farley dat hij er niet mee om kon gaan

Door de jaren heen traden Chris Farley en David Spade zo vaak samen op dat sommige mensen ze beschouwen als een van de beste Hollywood-duo's aller tijden. Als gevolg hiervan waren veel mensen geschokt toen werd onthuld dat Spade de begrafenis van Farley niet bijwoonde. Jaren later, toen Spade deelnam aan een Reddit AMA, legde David uit waarom hij de begrafenis oversloeg. “Ik denk dat mensen verkeerd begrepen dat ik niet naar die begrafenis ging. Daar ging het niet om; het was gewoon te … emotioneel, en ik zou het niet aankunnen."

Toen David Spade werd geïnterviewd voor de documentaire I Am Chris Farley, maakte hij nogmaals duidelijk dat hij het buitengewoon moeilijk vond om te gaan met het overlijden van zijn vriend. Het duurde maanden voordat ik kon gaan, 'Ok, ik kan hier over praten.’ Het komt elke dag in mijn leven naar voren, en ik denk dat het voor altijd zal blijven.”

Aanbevolen: