Het hartverscheurende nieuws van de dood van Richard Roat

Inhoudsopgave:

Het hartverscheurende nieuws van de dood van Richard Roat
Het hartverscheurende nieuws van de dood van Richard Roat
Anonim

Het verlies van een ander getalenteerd icoon trof de wereld slechts enkele dagen geleden. De legendarische acteur Richard Roat, bekend van zijn rollen in sitcoms als Friends en Seinfeld, en van zijn rol in films als The Boys en Marilyn and Me, is overleden.

Er is nog steeds niet veel informatie over zijn laatste dagen, maar mensen in de showbusiness delen hun verdriet om het verlies. Hier is alles wat we weten.

De oorzaak van de dood van Richard Roat is nog steeds onbekend

"Op vrijdag 5 augustus verloren de Lakers and Angels hun grootste fan", luidt het overlijdensbericht van de acteur. "Richard Roat, de meest ondersteunende vriend die een persoon in de entertainmentindustrie ooit zou kunnen hebben, is plotseling overleden." Dat was alles wat er werd gezegd over de omstandigheden van zijn dood, en totdat de mensen die dicht bij hem staan zich op hun gemak voelen met het delen van meer details (als ze dat ooit doen), is het belangrijk om hun behoefte aan privacy te respecteren.

Zijn familie en vrienden willen waarschijnlijk niet dat mensen speculeren en complottheorieën delen over Richard's gezondheid, daarom zijn ze hierover geheim gebleven, maar het is de moeite waard om te weten dat de acteur op het moment van zijn dood 89 was jaar oud. Dus ondanks zijn gezondheidsproblemen had hij een lang en gelukkig leven gehad, dus iedereen die dit leest zou daar dankbaar voor moeten zijn. Richard Roat's lange carrière omvatte meer dan 130 rollen. Om er maar een paar te noemen, hij verscheen in Seinfeld, Friends, The Golden Girls en verschillende theaterrollen, waaronder Broadway-shows.

Richard Roat leefde een gelukkig en vervullend leven

Hoewel dit onmiskenbaar verwoestend nieuws is, is het lezen van het overlijdensbericht van Richard Roat een bitterzoete ervaring. De vriendelijke woorden van zijn vrienden en familie laten zien hoe geliefd hij was, en de gedeelde verhalen stellen fans gerust dat de acteur een prachtig leven leidt, omringd door mensen die hem aanbaden en voor hem zorgden.

"Als individu was Richard een echte Renaissance-man. Hij hield van muziek, viool spelen, theater, films, literatuur, provocerende gesprekken en een goede whisky. Richard hield van sport en zou extatisch zijn geweest dat de Angels won op de vrijdagavond dat hij slaagde. Hij had een prachtige glimlach, een ondeugende twinkeling in zijn ogen en vond het heerlijk om met iedereen te baden", leest de Los Angeles Times. "Zijn grootste liefde was zijn familie, met wie hij zijn ongelooflijke gevoel voor humor, intelligentie en ongeëvenaarde levensvreugde deelde", gaat het verder. "Richard had het geluk met de liefde van zijn leven te trouwen, zijn ware soulmate, Kathy. Ze hadden onlangs hun veertigste huwelijksverjaardag gevierd. Hun leven samen was een magische reis van reizen, plezier, gelach en liefde. Het was echt 'An Affair'. om te onthouden'."

Onze gedachten zijn bij zijn dierbaren in deze moeilijke tijd.

Aanbevolen: