Hoe ontsnapte de dochter van Turpin aan haar familie en waar is ze nu?

Inhoudsopgave:

Hoe ontsnapte de dochter van Turpin aan haar familie en waar is ze nu?
Hoe ontsnapte de dochter van Turpin aan haar familie en waar is ze nu?
Anonim

Ten eerste, dit is een trigger-waarschuwing, aangezien dit artikel de verontrustende thema's van ouderlijk misbruik en verwaarlozing zal behandelen.

In deze tijd zijn er zoveel mensen en beroemdheden die genieten van echte misdaadinhoud dat het vaak lijkt alsof er dagelijks nieuwe documentaire miniseries verschijnen die zijn gebaseerd op echte lafhartige daden. Hoewel er niets mis is met genieten van echte misdaadinhoud, kan worden gesteld dat daar een duistere kant aan zit. Na alle populariteit van echte misdaadinhoud en laat zien dat glamoureuze verbondenheid met boosdoeners zoals Mob Wives het voor mensen gemakkelijk kan maken om ongevoelig te worden voor de ergste dingen in het leven.

Toen de wereld hoorde hoe David en Louise Turpin hun kinderen hadden behandeld, ging veel van de berichtgeving over hun wandaden. Hoewel het belangrijk is om te onthouden wat er met de familie Turpin is gebeurd, zodat iedereen een oogje kan houden op kinderen die misschien dezelfde dingen doormaken, is de toekomst van de kinderen belangrijker. Om die reden zou iedereen zich meer moeten concentreren op het verbazingwekkende verhaal van een van de Turpin-kinderen die al haar broers en zussen heeft gered en waar ze nu is.

Wat is er gebeurd in het Turpin House of Horrors?

Hoewel dit artikel niet in de eerste plaats is gericht op hoe de Turpin-kinderen werden behandeld voordat ze werden gered, is het belangrijk om in te gaan op wat er is gebeurd voor een volledige context. Tussen 1988 en 2015 hadden David en Louise Turpin dertien kinderen.

Hoewel de Turpin-kinderen soms naar buiten mochten en ze zelfs een keer naar Disneyland werden gebracht, brachten ze bijna al hun tijd binnen door. Erger nog, David en Louise Turpin hebben hun kinderen nooit genoeg te eten gegeven. Als gevolg hiervan waren de Turpin-kinderen ernstig ondervoed toen ze werden gered met een 11-jarige met dezelfde armomtrek als een 4-maanden oude baby. Behalve dat ze ondervoed waren, werden de Turpin-kinderen gewoonlijk geslagen, gewurgd en soms zelfs wekenlang aan hun bed geketend.

Hoe Jordan Turpin haar broers en zussen redde

Sinds het Marvel Cinematic Universe in de bioscoop debuteerde, heerste het aan de kassa omdat mensen graag hun favoriete superhelden op het grote scherm zien. Hoewel daar niets mis mee is, aangezien stripboekfilms buitengewoon vermakelijk kunnen zijn, is het jammer dat mensen zich niet meer richten op echte superhelden zoals Jordan Turpin.

Tegen de tijd dat Jordan Turpin 17 jaar oud werd, had ze zoveel jaren zonder goede voeding gezeten dat ze ongelooflijk ondermaats en zwak was. Bovendien was Jordan haar hele leven bang geweest voor haar ouders, David en Louise, omdat ze wist dat er ernstige gevolgen zouden zijn als ze hen boos zou maken. Ondanks dat alles besloot Jordan al haar broers en zussen te redden toen ze nog maar 17 jaar oud was.

Op 14 januari 2018 ontsnapten Jordan Turpin en haar jongere zus, die 13 jaar oud was, door een raam aan de klauwen van hun ouders. Helaas was de 13-jarige zo geterroriseerd door David en Louise Turpin dat ze ongelooflijk bang was, zelfs nadat ze was ontsnapt, en daarom klom ze terug in het raam. Vastbesloten om zichzelf en haar broers en zussen te redden, ging Jordan alleen verder.

Jordan Turpin kon ontsnappen met een gedeactiveerde mobiele telefoon en kon deze gebruiken om 911 te bellen, aangezien apparaten zonder abonnement dat nummer nog steeds kunnen bellen. Nadat ze in contact was gekomen met de lokale politie, vertelde Jordan hen over de hel die zij en haar broers en zussen door hun ouders hadden doorstaan. Kort daarna voerde de politie een welzijnscontrole uit in het huis van Turpin en ontdekte een huis dat stonk naar menselijke uitwerpselen, rottend afval, dode huisdieren en vormend voedsel, waarbij elk oppervlak bedekt was met afval. Wat nog belangrijker is, de politie arresteerde David en Louise Turpin en redde al hun kinderen.

Waar Jordan Turpin en haar broers en zussen nu zijn

Twee jaar nadat Jordan Turpin haar broers en zussen had gered, gaf Kevin Beecham, plaatsvervangend officier van justitie van Riverside County, People een update over hen. "Ze gaan verder met hun leven." Later legde de advocaat van de volwassen broers en zussen, Jack Osborn, een verklaring af over hoe de onlangs vrijgelaten Turpins omgingen met de COVID-19-pandemie. "Covid-19 maakt het een uitdaging, maar ze zijn in school en gewoon een normaal leven leiden. Ze zijn opgegroeid zonder naar buiten te gaan. Het is nu raar voor ze, maar het is iets waar ze het goed mee doen."

Nadat andere mensen voor hen hadden gesproken, stemden Jordan en Jennifer Turpin ermee in om geïnterviewd te worden voor een 20/20-special van 2021. Later geïnterviewd door Good Morning America over de 20/20 special, waren de rauwe emoties die de zussen voelden bij het herbeleven van hun ervaringen voelbaar. Helaas onthulde Jordan Turpin ook dat zij en haar broers en zussen, nadat ze aan hun ouders waren ontsnapt, zich in een andere slechte situatie bevonden waarvan ze zich onlangs ook hadden bevrijd. Gelukkig onthulden de zussen echter dat alle Turpin-broers en zussen nu op een betere plek zijn.

Tijdens het Good Morning America-interview was Jordan Turpin open dat ze nog steeds worstelde om te genezen en haar plaats in de wereld te vinden. Verbazingwekkend genoeg onthulde Jordan echter dat ze een motiverende spreker wilde worden. De reden daarvoor is dat Jordan haar verhaal wilde gebruiken om 'anderen te helpen', want 'als [zij] kan gebruiken wat ik heb doorgemaakt om een verschil in de wereld te maken, dan denkt [zij] dat dat [haar] kan genezen'. Het is duidelijk dat Jordan ondanks haar opvoeding is uitgegroeid tot een ongelooflijk sterk en onbaatzuchtig persoon.

Aanbevolen: