De juryleden van 'The Voice' hebben veel onthuld over hoe de show echt is gemaakt

Inhoudsopgave:

De juryleden van 'The Voice' hebben veel onthuld over hoe de show echt is gemaakt
De juryleden van 'The Voice' hebben veel onthuld over hoe de show echt is gemaakt
Anonim

The Voice is een van de meest succesvolle zangtalentenshows uitgezonden door NBC vanwege de vermakelijke en niet-traditionele selectie van deelnemers. De schijnbaar authentieke reacties hebben er echter ook voor gezorgd dat fans speculeren over de oprechtheid van het programma ten opzichte van de wedstrijd.

The Voice kon een paar van zijn juryleden van verschillende franchises er niet van weerhouden om wat waarheid te zingen over hoe de show is en hoe het wil dat de kijkers het zien. Blijf lezen om erachter te komen wat de juryleden over de show zeggen…

6 Hoeveel van de stem is gescript?

Geruchten over The Voice als geënsceneerde show zijn al in het eerste seizoen op internet opgedoken. Ondanks de amusante broederliefde tussen de juryleden, coaches Adam Levine en Blake Shelton, en hun authentieke interacties met deelnemers op en buiten de camera, zijn sommige kijkers nog steeds niet overtuigd van de scriptedness van de show.

Nieuwe kijkers weten niet dat er meer gescripte aspecten in de show zitten dan verwacht. De iconische draaiende stoelen waar juryleden op de rode knop drukken om deelnemers te kiezen, maken geen luid zoemend geluid, en het postproductieteam monteert het voor tv. Blinde audities zijn ook niet gemakkelijk om mee te doen, aangezien het personeel de auditieleden eruit filtert nog voordat ze het podium betreden.

De meeste vragen die juryleden zoals Ariana Grande tijdens de show stellen, worden vooraf voor elke deelnemer voorbereid. Dit script helpt de tv om een vloeiende verhaallijn te creëren over een uitgelichte deelnemer voor uitzending.

5 Hoeveel krijgen de stemdeelnemers betaald?

The Voice beta alt geen deelnemers, tenzij ze de seizoenswinnaar of een beroemdheidsjury zijn. Aangezien er talloze deelnemers aan een blinde auditie zijn, zou het betalen van elk de franchise kosten om vijf tot zes-cijferige dollars per seizoen te verliezen. Voormalige deelnemers hebben echter getuigd dat The Voice hen een toelage geeft om het voedsel en andere kosten van levensonderhoud te dekken zolang ze nog in de competitie zitten.

Tristan Shields, een voormalig deelnemer aan seizoen 1, getuigt van de toelage en vertelt WetPaint: "We hebben een toelage gekregen om te leven, maar nee, we zijn niet betaald." Het bedrag van de vergoeding van elke deelnemer is ook niet bekendgemaakt, maar het lijkt erop dat anderen een grotere toelage zouden kunnen ontvangen in sommige gevallen waarin The Voice hun vliegticket beta alt.

4 Is de stem echt live?

Op basis van de reactie van het studiopubliek zijn de optredens op The Voice live. Er zijn zelfs deelnemers die zeggen dat de reactie van het live publiek zo luid is dat ze vaak afgeleid worden tijdens hun riffs. Niet alle afleveringen van het tv-programma zijn echter live.

Het eerste deel van de show, de live audities, is vooraf opgenomen omdat het zo tijdrovend zou zijn voor kijkers om elke deelnemer ongeveer tien minuten lang te luisteren naar de vragen van de juryleden. De postproductieploeg snijdt en selecteert relevante scènes tijdens de vooraf opgenomen live audities om het tijdens de uitzending leuker te maken voor het tv-publiek.

Maar tijdens de afleveringen van de laatste ronde organiseert The Voice live-optredens van de overgebleven deelnemers en, in sommige gevallen, speciale optredens van de juryleden, omdat het ook de tijd is waarop er live wordt gestemd.

3 Coachen de coaches eigenlijk op de stem?

The Voice-coaches hebben een-op-een mentorschap met hun teamleden, maar het verschilt hoe actief ze zijn in coaching. Coaches geven ook de voorkeur aan verschillende communicatiemiddelen wanneer ze met hun team praten. Sommigen willen uitsluitend contact via e-mail, terwijl anderen, zoals Blake Shelton, hun huis openstellen voor hun team om af en toe te bezoeken.

Blake Sheltons open en informele coachingmethode is positief bij hem teruggekeerd op basis van zijn record van 8-seizoenenwinnaars op zijn naam. Adam Levine is ook een 'bro' zoals Kat, een voormalig Team Adam-deelnemer, hem beschreef aan Cosmopolitan.com. Ze zegt: "Hij [Adam] wilde gewoon weten of je in orde was, en dat was zo cool," over hoe Adam zijn mentees behandelde tijdens de gevechtsrondes.

2 Krijgen de stemjuryleden te horen wanneer ze zich moeten wenden?

Guy Sebastian, een coach bij The Voice Australia, onthult dat het personeel achter de camera soms go-signalen aan de jury gaf over wanneer ze moesten draaien tijdens de blinde audities. Bovendien kunnen ze, omdat ze onbeperkte kettingomwentelingen hebben, zich omdraaien en zo vaak als ze willen met andere juryleden op een deelnemer strijden. Hij zegt tegen Yahoo!: "Als dit slechts een beurt van één stoel is, spring er dan misschien in", over de betrokkenheid van de producenten bij de blinde auditiebeslissingen van de jury.

Terwijl zijn verklaring aandacht kreeg op sociale media, verduidelijkte hij snel de verklaring door te zeggen: "Wij [de juryleden] krijgen alleen herinneringen aan de verschillende formaatwijzigingen."

1 Hoe is de stem nep?

The Voice is niet de enige uitgezonden talentenjacht die auto-tune gebruikt. Aangezien The Voice een zangwedstrijd is, zou het imago van de tv-show onder druk komen te staan als ze meerdere blind auditieclips zouden uitbrengen die voornamelijk vals waren. Wat betreft de beslissingen van de juryleden en het stemrecht van het publiek, is The Voice echter nog steeds authentiek en (meestal) niet in scène gezet.

Ondanks vele interventies buiten de camera om het voor hun tv-kijkers aangenamer en vermakelijker te maken, is er nog steeds een gevoel van verrassing in de show. Hoe rechters nog steeds de primaire macht hebben om te kiezen welke deelnemers de volgende winnaar zullen zijn, maakt The Voice-franchise succesvol zoals het nu nog steeds is.

Aanbevolen: