Wat Sandra Bullock echt van Brad Pitt vindt

Inhoudsopgave:

Wat Sandra Bullock echt van Brad Pitt vindt
Wat Sandra Bullock echt van Brad Pitt vindt
Anonim

Sandra Bullock en Channing Tatum zijn de twee sterren in het centrum van Paramount Pictures' avonturenkomedie, The Lost City. De film, geregisseerd en mede geschreven door Adam en Aaron Nee, ging in première op de SXSW van dit jaar op 12 maart. De film wordt op 25 maart in de Verenigde Staten uitgebracht.

Bullock en Tatum werden ook in de cast vergezeld door Hollywood-superster Brad Pitt, zij het in een veel kleinere rol dan beiden. The Lost City werd geproduceerd met een budget van $ 74 miljoen. Gezien zijn beperkte rol in de film, zou Pitt aanzienlijk minder hebben verdiend dan het gemiddelde salaris dat hij normaal zou binnenhalen.

Toch zou de acteur met maximale professionaliteit op de set zijn verschenen. Naar verluidt voorzag hij zelfs het potentieel om meer geld te verdienen en voegde hij toe aan zijn gigantische nettowaarde van $ 300 miljoen.

Dit vertoon van onbaatzuchtigheid en uitmuntendheid maakte indruk op zijn collega's in The Lost City, waarbij Bullock de lofzang opvoerde voor de meermaals bekroonde acteur.

Wat heeft Sandra Bullock gezegd over het werken met Brad Pitt?

The Lost City werd tussen mei en augustus 2021 op meerdere locaties in de Dominicaanse Republiek gefilmd. Brad Pitt kreeg een contract om slechts drie van die dagen op de set te verschijnen, aangezien hij slechts een cameo-rol was.

Op de vraag wat de ster van Mr. & Mrs. Smith voor het project heeft gebracht, was Bullock aanvankelijk in een plagerige bui. 'Niet veel. Niet echt veel. Ik bedoel, wat voegt hij toe aan elke film die hij doet?' grapte ze, zoals werd gemeld door USA Today.

Ze trok echter een serieus gezicht en legde de waarde uit die Pitt aan The Lost City bracht. Om te beginnen onthulde ze dat hij een dag langer opdaagde dan hij verplicht was, zonder extra loon te eisen.

"Het punt met Brad is dat hij daar drie dagen zou blijven", zei Bullock."Hij was net klaar met de opnames van [de historische dramafilm, Babylon]. Hij was doodmoe. Hij nam toe om een driedaagse rol te spelen. Ik moest hem om een vierde dag gratis vragen. Hij deed het."

De in Virginia geboren actrice prees Pitt ook om zijn arbeidsethos.

Sandra Bullock overtuigde Brad Pitt om te spelen in 'The Lost City'

"Je realiseert je gewoon dat Brad Pitt niet voor niets een filmster en een geweldige acteur is: omdat hij heel, heel hard werkt", vervolgde Sandra Bullock haar lof. "Hij bracht een arbeidsethos mee die behoorlijk verbazingwekkend was."

De fysieke omstandigheden in het Caribische land waar ze opnamen waren relatief zwaar, maar Bullock hield vol dat dit Pitt er niet van weerhield om zijn A-game te brengen. "We hadden moessonregens. Het was heet. We waren in de jungle", herinnert ze zich. "Hij bracht zijn professionaliteit mee en hij is Brad Pitt omdat hij gewoon waanzinnig geweldig is."

Directeur Adam Nee onthulde dat het Bullock was die Pitt overtuigde om in The Lost City te spelen. Toen ze vroegen of ze contact met hem kon opnemen, zei ze eenvoudig: "Ik doe een film met Brad Pitt, laat me het hem vragen", en alle stukjes vielen op hun plaats.

The Lost City is slechts het laatste voorbeeld van Angelina Jolie's ex-man die opduikt en zijn best doet in een productie, zonder al te veel om financieel rendement te geven. In 2017 stemde hij naar verluidt ermee in om in Deadpool 2 te spelen, met een vergoeding van slechts $ 956 en een kopje koffie.

'The Lost City' wordt de eerste film ooit waarin Brad Pitt en Sandra Bullock samen te zien zijn

Interessant is dat de acteercarrières van Brad Pitt en Sandra Bullock ongeveer tegelijkertijd begonnen. In mei 1987 was Pitt te zien in twee afleveringen van NBC's soapserie Another World, zijn eerste ooit gecrediteerde rol op film of televisie. In de maanden die volgden, zou hij ook in meerdere andere producties verschijnen.

Nog in mei van dat jaar registreerde Bullock haar allereerste schermverschijning, met een rol als een personage genaamd Lisa Edwards in de actiethriller getiteld Hangmen. In de drie en een halve decennia die volgden, hebben zij en Pitt een indrukwekkende carrière opgebouwd, met zowel Golden Globe- als Academy Award-winnaars.

Ondanks al deze gecombineerde prestaties, moeten de twee acteurs nog samen in een film spelen. Daar komt nu echter verandering in met hun respectievelijke rollen in The Lost City.

Tegelijkertijd zal het paar ook verschijnen in Bullet Train, een actiekomedie die in juli in première gaat. Omgekeerd speelt Pitt echter de hoofdpersoon in deze film, met Bullock in een ondersteunende rol.

Aanbevolen: