Deze Harry Potter-illusie is de meest bekeken TikTok-video ooit

Inhoudsopgave:

Deze Harry Potter-illusie is de meest bekeken TikTok-video ooit
Deze Harry Potter-illusie is de meest bekeken TikTok-video ooit
Anonim

Sociale media hebben van momenten mijlpalen gemaakt en het heeft zelfs van gewone mensen beroemde gezichten gemaakt. Jaren geleden hielp MySpace om Colbie Caillat beroemd te maken, hoewel de site nu een overblijfsel is met oude foto's van beroemde mensen zoals Tom Hardy. Tegenwoordig draaien TikTok en Instagram dingen.

TikTok laat elke dag mensen viraal gaan, waaronder muzikanten als Charlie Puth. De app heeft talloze video's laten viraal gaan, maar slechts één video kan claimen de meeste weergaven aller tijden te hebben.

Laten we eens kijken naar TikTok en de video die boven de rest uitsteekt.

Welke TikTok-video heeft de meeste weergaven?

Tenzij je de afgelopen jaren onder een steen hebt geleefd, weet je waarschijnlijk heel goed dat TikTok een van de populairste en populairste apps ter wereld is. Er zijn genoeg mensen die ervoor hebben gekozen om weg te blijven van de app, maar de waarheid is dat er zoveel ongelooflijke video's zijn waar een persoon doorheen kan bladeren en regelmatig kan vinden.

Millennials hebben de neiging Vine te missen, maar wees gerust dat TikTok een hub is voor geweldige makers en creaties. Ongeacht de niche, er is voor elk wat wils op de app, en het heeft een stem gegeven aan talloze mensen die het meeste uit hun tijd op de enorme app hebben gehaald.

Een waarschuwing voordat je de app aanschaft: het is ongelooflijk verslavend en als je eenmaal begint, is het bijna onmogelijk om uit de trein te stappen. Er zijn gewoon te veel geweldige dingen in die app om je tanden in te zetten.

Sommige van de grootste artiesten in de app hebben een wereldwijde aanhang gekregen, waaronder Zach King.

Zach King is een getalenteerde TikTok-ster

Zach King is een ongelooflijk getalenteerde illusionist die al jaren geestverruimend werk doet op sociale media. Zijn video's zijn te vinden op verschillende platforms en het is logisch dat hij veel inhoud op TikTok plaatst.

Toen hij het had over zijn werken en hoe goed ze vertalen naar sociale media, zei King: "Een paar jaar geleden realiseerde ik me dat, hoewel ik misschien nooit een film voor het theater zal kunnen maken, het witte doek is misschien niets voor mij. Maar ik maak nu films voor het kleine scherm, voor miljoenen apparaten. Het is cool omdat ik in zekere zin die droom heb waargemaakt."

King heeft goed werk geleverd met het balanceren van succes op meerdere platforms, en dit dateert uit zijn tijd op Vine.

"Het is fascinerend omdat een deel van het bedrijf nu op alle belangrijke platforms moet zijn. In het verleden, met vooral Vine die niet lang houdbaar was, moest je als maker gediversifieerd zijn als onderdeel van het bedrijf, " zei hij.

"Maar je verandert je stem wel een beetje met het soort verhalen op die platforms. Het leuke is om het uit te zoeken," vervolgde hij.

King is enorm ok TikTok, en hij heeft de app eigenlijk veroverd.

King's Viral Harry Potter Illusie

Het is voor sommigen misschien niet zo verrassend dat King een van de grootste video's in de geschiedenis van de app heeft, maar sommige mensen zullen echt versteld staan van het feit dat hij de meest bekeken TikTok aller tijden heeft.

Volgens PopBuzz: "De onbetwiste koning van de verbluffende TikToks slaat opnieuw toe. Zach heeft momenteel de titel voor meest bekeken TikTok-video aller tijden, met maar liefst 2,2 MILJARD views. We zullen de onthulling van de video, laten we je de magie zelf ervaren."

Het helpt zeker om een enorm aantal volgers te hebben voordat je een video loslaat, maar de waarheid is dat een video van hoge kwaliteit moet zijn om echt aan te slaan. Het feit dat het miljarden keren is bekeken, laat alleen maar zien hoe groot een illusie in de video was. Het is ook een bewijs van het werk dat de maker al jaren levert.

Hoe indrukwekkend dit ook is, sommige mensen zullen nog meer onder de indruk zijn als ze horen dat Zach King meer van zijn verbazingwekkende illusies heeft in de best bekeken TikTok's aller tijden. Dat klopt, deze lijst bevat meerdere video's van de maker, wat alleen maar laat zien dat hij dingen groter en beter doet dan de overgrote meerderheid van de mensen die tijd aan de app besteden.

Als je het briljante werk van Zack King nog niet aan het bekijken bent, stop dan met wat je ook doet en ga het meteen bekijken.

Aanbevolen: