10 Iconische Beyoncé-looks die we ons altijd zullen herinneren

Inhoudsopgave:

10 Iconische Beyoncé-looks die we ons altijd zullen herinneren
10 Iconische Beyoncé-looks die we ons altijd zullen herinneren
Anonim

Beyoncé is in de publieke belangstelling geweest sinds ze een jong meisje was en haar eigen meidengroepen creëerde. Maar tegen het einde van de jaren '90 en het begin van de jaren 2000 kreeg Beyoncé de bekendheid en lof die ze verdiende. Dankzij Destiny's Child herkende de wereld Beyoncé's ongelooflijke zang onmiddellijk en werd ze een van 's werelds beste popsterren.

Door de jaren heen heeft Beyoncé laten weten dat ze meer is dan een geweldige zangeres en danseres; ze kan alles waar ze maar zin in heeft, acteren, ontwerpen en creëren. In de loop der jaren heeft Beyoncé een aantal betoverende looks gehad die uit de geschiedenis van de popcultuur zijn verdwenen. Scroll naar beneden om 10 van haar meest memorabele looks te bekijken!

10 Gek in liefde

In 2003 kwam Beyoncé uit met haar single "Crazy In Love", met haar toenmalige vriend Jay-Z. Het nummer was niet alleen iconisch vanwege de connectie met haar relatie met Jay-Z, maar de videoclip was het hoogtepunt van de jaren 2000.

Van Beyoncé met die spijkerblouse en witte tanktop tot de kleurrijke jurk die ze droeg voor die enorme fan, fans kunnen nooit vergeten wie symbolisch deze muziekvideo was voor de popcultuur.

9 2007 Golden Globes

In 2007 woonden Beyoncé en Jay-Z samen de Golden Globe Awards bij. Beyoncé droeg een jurk van Elie Saab en zag eruit als de echte prijs.

Haar huid glinsterde en paste bij de gouden glitters van de jurk. Om bij haar jurk te passen, was haar haar steil en glad, waardoor haar jurk de ster van de show kon zijn.

8 2015 Met Gala-look

In 2015 was Beyoncé een van de laatste die op de rode loper van het Met Gala verscheen. Het thema van de avond was "China: Through the Looking Glass", en Beyoncé droeg deze op maat gemaakte Givenchy-jurk die er amper was.

De jurk was helemaal doorschijnend met verschillende gekleurde edelstenen die op de juiste plaatsen waren uitgespreid. Ze droeg nude pumps en simpele sieraden met een hoge paardenstaart waar nog steeds over gesproken wordt. Beyoncé zag er net zo vrouwelijk en fragiel uit als de strass-steentjes op haar jurk.

7 Aankondiging van bloemenzwangerschap

Beyoncé brak praktisch het internet toen ze een afbeelding op Instagram plaatste van haar zwangere buik. Fans hadden geen idee dat ze zwanger was, en om het nog verrassender te maken, ze was zwanger van een tweeling!

Zittend voor bloemen met een netstof over haar hoofd, zag Beyoncé eruit als een godin. Deze scène is keer op keer herhaald door Beyoncé-fans, wat bewijst dat ze een echte trendsetter is. Nadat ze bevallen was van haar tweeling, plaatste Beyoncé een soortgelijke foto, maar deze keer hield ze haar baby's vast.

6 2014 MTV Video Music Awards

Bij de MTV Video Music Awards 2014 ontving Beyoncé de MTV VMA Video Vanguard-prijs. Ze was de laatste act van de avond en speelde dat jaar verschillende hits van haar album, zoals 'XO', 'Blue' en 'Yoncé'.

En hoe geweldig Beyoncé ook klonk en danste, fans kunnen de met juwelen getooide bodysuit ontworpen door Tom Ford nooit vergeten. Tegen het einde van Beyoncé's optreden werd ze door haar echtgenoot en eerstgeborene op het podium begroet in een emotionele omhelzing voor miljoenen kijkers.

5 Limonade

Tweeduizendenzestien was een enorm jaar voor Beyoncé. Ze verraste de wereld door een visueel album uit te brengen genaamd Lemonade. De film was 65 minuten lang en bevatte nummers als 'Hold Up', 'Sorry' en 'Don't Hurt Yourself'.

Beyoncé wist dat ze meer te bieden had dan alleen haar bekroonde liedjes, dus voegde ze een visueel optreden toe om de liedjes te begeleiden. Ze vertelde een verhaal door middel van haar muziek en het was legendarisch. Meer dan wat dan ook, werd haar gouden jurk voor "Hold Up" door miljoenen veranderd in een meme en Halloween-kostuum

4 Bootylicious

In 2004 bracht Destiny's Child een nummer uit dat niet alleen een nieuw woord in het Engelse woordenboek bracht, maar ook ongelooflijke looks gaf aan een ongelooflijke muziekvideo. Het schoot Beyoncé naar een nieuw niveau van bekendheid. "Bootylicious" gaf inspiratie en vertrouwen aan ronde vrouwen overal.

Het nummer was leuk, innovatief en fans konden geen genoeg krijgen van de muziekvideo. Niet alleen de roze outfit van Beyoncé paste bij de scène, maar haar haar inspireerde fans om het op te fleuren. Ze had felroze punten aan de uiteinden van haar haar die perfect bij haar outfit pasten.

3 Tom Ford

Beyoncé ziet er absoluut uitstekend uit in deze Tom Ford mini-jurk met bijpassende dijhoge laarzen. Het was anders dan alles wat Beyoncé eerder heeft gedragen en het kon gewoon niet worden gerepliceerd. Er moet ook worden vermeld hoe gelukkig en comfortabel Beyoncé eruitziet in deze jurk, wat voor beroemdheden moeilijk kan zijn op evenementen.

Ze droeg dit nummer op haar "Beyonce"-releasefeestje, maar het is veilig om te zeggen dat vrienden en geliefden niet naar de muziek konden luisteren omdat ze naar deze outfit staarden.

2 2017 Grammy's

Voor de Grammy's van 2017 zong Beyoncé haar twee nummers 'Love Drought' en 'Sandcastles'. Voor haar optreden droeg ze een prachtige gouden jurk die perfect paste bij een godinachtig hoofddeksel. Ze zag er stralend uit, vooral omdat ze zwanger was van een tweeling en tijdens haar optreden op haar buik lag. Ze zag eruit als het ultieme rolmodel voor jonge vrouwen overal.

Toen Beyoncé niet zong, droeg ze een ongelooflijke rode jurk met een diepe halslijn, waarmee ze twee prijzen won (Best Music Video en Best Urban Contemporary Album).

1 2011 MTV Music Video Awards

De MTV Music Video Awards 2011 is een van de meest memorabele momenten in Beyoncé's carrière. Nadat geruchten over een zwangerschap de ronde deden, beantwoordde Beyoncé ieders vragen toen ze haar blazer opende, haar microfoon liet vallen en haar babybuik liet zien.

De hele "Love On Top Performance" kwam overeen met Beyoncé's zwangerschapsgloed, waardoor het een van de beste momenten in de VMA-geschiedenis was.

Aanbevolen: