Heeft Kanye West zijn gezicht veranderd?

Inhoudsopgave:

Heeft Kanye West zijn gezicht veranderd?
Heeft Kanye West zijn gezicht veranderd?
Anonim

Sinds zijn splitsing van Kim Kardashian in 2021, heeft Kanye West zijn naam zeker vrij vaak in de roddelbladen behouden. Zijn huwelijk met zijn ex-vrouw begon uit elkaar te vallen, waarbij bronnen zeiden dat het paar gescheiden levens had geleefd lang voordat het nieuws over hun scheiding openbaar werd gemaakt.

Het paar stapte in het huwelijksbootje tijdens een uitbundige ceremonie die in 2014 in Italië werd gehouden, maar na acht jaar huwelijk maakte Kim er geen geheim van dat ze uit de relatie wilde, nadat ze 'onoverbrugbare verschillen' had genoemd in haar scheidingsaanvraag. Sindsdien zijn er veel veranderingen geweest rond het persoonlijke en privéleven van Kanye.

Voor een keer veranderde de Stronger-rapper legaal zijn naam in Ye en begon hij te daten met socialite Julia Fox, met wie hij iets minder dan twee maanden een relatie had. Een andere belangrijke verandering was het besluit van de heer West om in het openbaar te beginnen met het dragen van sportieve skimaskers, hoewel het onduidelijk is waar de keuze van het accessoire een indicatie van zou moeten zijn.

Het aanhoudende gebruik van het dragen van skimaskers in het openbaar deed veel mensen zich afvragen of Kanye dit gezicht misschien heeft veranderd, maar wat is de waarheid over de situatie? Hier is het dieptepunt …

Heeft Kanye West zijn gezicht veranderd?

In oktober 2021 keerde Kanye terug naar Instagram terwijl hij pronkte met zijn nieuwe kapsel met een zeer complex patroon. Op de foto stond een eenvoudige '', het symbool van de Japanse yen en de Chinese yuan. Er was niet veel uitleg voor het bizarre kapsel, maar aangezien het Kanye is, zouden mensen er ook niet over speculeren. De Good Life-rapper staat erom bekend dat hij praktisch doet wat hij wil.

Toen, ook in oktober, begon de vader van vier kinderen maskers te dragen in het openbaar - en we hebben het niet over de gezichtsmaskers die we allemaal tijdens de pandemie hebben gedragen.

Kanye koos voor een door Michael Myers geïnspireerd masker toen fans hem zagen aankomen in Berlijn, Duitsland. Ondanks de unieke look konden fotografen de winnaar van de Grammy-prijs nog steeds herkennen, en toen de foto's eenmaal op sociale media verschenen, begonnen fans te speculeren wat Ye onder zijn masker verborg.

Eind oktober werd beweerd dat de reden achter Kanye's beslissing om maskers te gaan dragen simpelweg was omdat hij privacy wilde, wat nogal ironisch is aangezien de rapper waarschijnlijk de enige beroemdheid is die een handvol maskers draagt om te proberen te vermommen zichzelf, wat niet zo goed voor hem heeft gewerkt.

Tijdens een ontmoeting met voormalig Donald Trump-advocaat Michael Cohen, droeg Kanye nog een ander interessant masker terwijl hij door de straten van de Big Apple slenterde, op weg naar zijn ontmoeting met de beroemde advocaat.

Over zijn ontmoeting met de superster gesproken, Michael vertelde later aan Page Six: “Het doel [van het masker] was zodat mensen hem niet zouden herkennen … de eerste 10 minuten dat we gingen zitten, werd hij lastiggevallen door mensen … die foto's wilde en hallo wilde zeggen.

“Dus zette hij dit masker op om hem wat anonimiteit te geven, wat interessant genoeg niet echt werkte.

Heeft Kanye eerder gezichtsmaskers gedragen?

De laatste tijd niet zo vaak, maar tijdens zijn concert op het London Film Festival in 2014 droeg Kanye ook een gezichtsmasker tijdens zijn optreden.

Hij stopte met zijn show om zijn fans een toespraak te geven, waarin hij uitlegde waarom hij het interessante kledingstuk droeg, en zei: "Schaam jezelf niet als je probeert je dromen na te jagen. Gezicht redden. Gezicht redden. Daarom heb ik dit masker op, omdat ik me geen zorgen maak over het redden van mijn gezicht. F mijn gezicht, "vertelde hij het publiek tijdens het concert.

“Wat mijn gezicht ook mag betekenen en wat de naam Kanye ook mag betekenen, het gaat over mijn dromen! En het gaat over ieders dromen. Het gaat om creëren. Het gaat niet om het idee om een beroemdheid te zijn.”

Aanbevolen: