Fans reageren op Selena Gomez en zus die 'Full House'-scène op TikTok naspelen

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Selena Gomez en zus die 'Full House'-scène op TikTok naspelen
Fans reageren op Selena Gomez en zus die 'Full House'-scène op TikTok naspelen
Anonim

Dit zeldzame aandeel van Selena Gomez is een echt juweeltje en fans genieten ervan. Haar gezinsleven is meestal erg bewaakt, dus als Gomez fans binnenlaat voor een kijkje, is dat een groot probleem. Dit was het geval toen ze onlangs een epische recreatie van een scène uit Full House plaatste, samen met haar jongere zus Gracie.

Fans kunnen zo zelden een glimp opvangen van Selena's kleine zusje, en de manier waarop ze elkaar konden uitspelen om deze scène opnieuw te creëren, was absoluut schattig. Het was zelfs zo schattig dat het viraal ging en in minder dan 48 uur meer dan 2,3 miljoen 'likes' kreeg.

Het schattige 'zusjes'-moment doet zijn ronde als een van de topposts Selena Gomez tot nu toe in 2021, en de broers en zussen van Gomez deden het zeker goed gerechtigheid, het naadloos uitvoeren en Full House-fans overal een beetje nostalgische liefde geven.

Selena en Gracie's epische sketch

De twee waren duidelijk klaar om een goede tijd te hebben toen ze gingen zitten om een epische strijd tussen broers en zussen na te bootsen die decennia geleden beroemd werd op de set van Full House.

Full House-fans zullen zich de scène herinneren waarin D. J. Tanner, gespeeld door Candace Cameron Bure, vocht met Stephanie, die werd gespeeld door Jodie Sweetin. De meisjes raakten verwikkeld in een strijd van verstand met Selena die de rol van D. J. en schreeuwen; "Ik ben ouder, ik ben langer, ik ben slimmer", terwijl de kleine Gracie de rol van Stephanie op zich nam en de uitdaging aanging door te zeggen; "Ik ben jonger, ik ben kleiner, ik val daar niet voor."

Deze twee uitbundige zussen speelden een fantastische recreatie vol nostalgie voor alle Full House-fans die er zijn, en fans waren er snel bij om ze kort daarna met liefde en lof te overladen op sociale media.

Fans waren er echt dol op

Fans waren echt dol op deze recreatie, ongetwijfeld gedeeltelijk vanwege het feit dat deze epische recreatie als een soort opwekking fungeerde, waardoor iedereen terugging naar de dagen waarin deze scène voor het eerst plaatsvond.

De Gomez-zussen hadden de perfecte energie en synergie voor de recreatie, en fans gingen naar de media met opmerkingen zoals; "zo schattig!" "zo schattig" en "wowwww, 1995!!!"

Anderen schreven om te zeggen; "omg ze hebben dit perfect gedaan, " "Gracie zou vaker moeten verschijnen, ze is zo schattig!" en "dit is het beste zustermoment", Een andere fan schreef om te zeggen; "dit was zo perfect. De scènes zijn identiek. ja Gomez-zussen, ja!"

Aanbevolen: