Alles wat de man van Gwyneth P altrow heeft gezegd over haar controversiële bedrijf

Inhoudsopgave:

Alles wat de man van Gwyneth P altrow heeft gezegd over haar controversiële bedrijf
Alles wat de man van Gwyneth P altrow heeft gezegd over haar controversiële bedrijf
Anonim

Gwyneth P altrow's lifestyle- en wellnessbedrijf Goop ligt meerdere keren onder vuur sinds het in 2008 door de actrice werd opgericht.

Het merk - uitgegroeid tot een e-commerce website, evenals een gedrukt tijdschrift, samenwerkingen en Netflix docuseries 'The Goop Lab' en 'Sex, Love &Goop' - heeft kritiek gekregen van de wetenschappelijke gemeenschap omdat het pseudowetenschappelijk denken promoot en producten op de markt brengt die schadelijk zijn.

Ondanks het ontstaan van een controverse, werd het bedrijf in 2018 gewaardeerd op $ 250 miljoen en is het nog steeds erg actief, waarbij P altrow nieuwe Goop-gerelateerde evenementen en producten promoot op haar sociale kanalen. Maar wat vindt haar man Brad Falchuk van Goop?

Gwyneth P altrow's Company Goop heeft een rechtszaak beslecht

Laten we, voordat we ingaan op de opvattingen van Falchuk over Goop, eens kijken waarom het bedrijf als controversieel wordt beschouwd.

In 2018 stemde Goop ermee in om $ 145.000 te betalen voor het maken van onwetenschappelijke beweringen over vaginale eicellen.

De website verkocht jade en kwarts yoni-eieren die beweerden dat ze zouden kunnen helpen bij het reguleren van de menstruatiecyclus en het in evenwicht brengen van hormonen wanneer ze vaginaal worden ingebracht. De rechtszaak, aangespannen door het Californische bureau voor consumentenbescherming, was ook van toepassing op een bloemenessentie die depressie zou genezen.

P altrow's bedrijf heeft ook te maken gehad met een class action die is aangespannen door klanten die Goop's beruchte 'This Smells Like My Vagina'-kaars van $ 75 hebben gekocht in samenwerking met Heretic, en beweren dat deze ontploft na het aansteken. Goop bestempelde de beweringen in mei vorig jaar als "frivoliteit".

Hoe Goopy is de echtgenoot van P altrow, Brad Falchuk?

Zoals de titel van een Goop-video-interview met P altrows echtgenoot, schrijver, regisseur en producer Brad Falchuk, luidt: hoe is Goopy is hij?

Falchuk, een frequente medewerker van Ryan Murphy, begon in 2014 te daten met de ster van 'The Royal Tenenbaums', een paar jaar na hun eerste ontmoeting op de set van 'Glee', die hij mede heeft gemaakt. Het paar ging pas in 2015 naar de beurs en stapte in september 2018 in het huwelijksbootje nadat ze zich in januari van hetzelfde jaar hadden verloofd.

Heeft Falchuk ooit commentaar geleverd op het wellnessbedrijf van zijn vrouw? Nou, hij heeft niet direct gewogen op vaginale eieren en vagina-geurende kaarsen. Maar aangezien hij en P altrow samen transcendentale meditatie beoefenen, hij op Goop-video's is verschenen en de ondernemersvaardigheden van zijn vrouw heeft geprezen, is het veilig om te zeggen dat Falchuk zeker aan boord is met de Goop-heid van dit alles.

In de video van 2018 antwoordde Falchuk "Oef" met een grote glimlach op de "How Goopy Are You?" vraag, wat impliceert dat hij een supporter is.

Falchuk over het nemen van infraroodsauna's met P altrow

En hij doet het werk ook, zoals hij bevestigde in de Goop-video.

Falchuk gaf toe dat hij enkele lessen van Tracy Anderson had gevolgd, verwijzend naar de persoonlijke trainer van beroemdheden die een vriendschap heeft met P altrow en wiens werk op Goop staat.

"Ik heb het ongeveer een jaar gedaan. Ik was de enige man daar", zei Falchuk.

Hij legde ook de voordelen uit die gewone infraroodsauna's samen met P altrow hebben voor hun relatie.

"Het is zoiets als een half uur hete naaktheid. Hoe is dat niet goed voor een relatie?" zei hij, eraan toevoegend dat ze er een hadden gemaakt op de ochtend dat de video werd opgenomen.

Het lijkt erop dat P altrow de gewoonte van een goede, oude infraroodsauna in de ochtend heeft behouden, zoals ze in 2021 op Goop schreef toen ze haar lange Covid-herstelreis beschreef.

"Alles wat ik doe, voelt goed, als een geschenk aan mijn lichaam. Ik heb energie, ik train 's ochtends en ik doe zo vaak als ik kan een infraroodsauna, alles in dienst van genezing, "schreef ze, zeggend dat ze elke dag vast tot 11 uur 's ochtends en een infraroodsauna neemt.

Haar regime werd bekritiseerd door professor Stephen Powis van NHS England.

Brad Falchuk prijst Gwyneth P altrow voor het doorbreken van taboes

In een van zijn altijd schattige verjaardagsposts voor P altrow had Falchuk niets dan vriendelijke woorden voor zijn vrouw.

In het lange eerbetoon verwees hij naar het vermogen van de actrice om hem te helpen zijn gezondheid te verbeteren en taboes te doorbreken als het gaat om woorden als 'vagina', die ze bijvoorbeeld op de beruchte kaars sloeg.

"Ze merkt misschien dat je de hele tijd moe bent en ze zal je de juiste dokter geven om je hormonen in balans te brengen of een klein taai vierkant te creëren om je te helpen slapen of wakker te worden of je te leren mediteren, " Falchuk schreef over P altrow op haar 49e verjaardag, gevierd in september 2021.

Hij vervolgde: "Ze merkt misschien dat mensen nog steeds raar worden van het woord vagina en ze zal iets doen zodat iedereen dat woord tenminste een paar dagen zegt."

In hetzelfde bericht noemde de mede-bedenker van 'American Horror Story' ook het bedrijf van zijn vrouw rechtstreeks, en bewonderde hoe P altrow en haar Goop-"experts" vrouwen helpen zich goed te voelen in hun lichaam.

"Ze merkt misschien dat vrouwen zich raar voelen over hun lichaam en hoe ze werken en ze zal briljante mensen vinden om mee te praten of die experts een artikel voor Goop laten schrijven", schreef Falchuk.

Falchuk promoot 'Goop'-kookboeken

Falchuk heeft vaak P altrow's Goop-aangrenzend werk gepromoot, waaronder haar meerdere kookboeken, met name 'The Clean Plate: Eat, Reset, Heal', uitgebracht in 2019.

"2019 staat op het punt heerlijk te worden", schreef Falchuk destijds, terwijl hij de IG-pagina van zijn vrouw en die van Goop tagde.

Hij is een voorstander van P altrow's recepten, zoals hij bewees toen hij op Instagram een foto van zichzelf plaatste die kookte uit een van de kookboeken van de actrice, 'It's All Easy: Delicious Weekday Recipes For The Super-Busy Home Cook, ' uitgebracht in 2016.

"Papa kookt vanavond uit mijn nieuwe favoriete kookboek", schreef de filmmaker, grappend dat hij erin geslaagd was een vroeg exemplaar te scoren.

"Het is ongelooflijk!"

Hoewel het advies van Goop met een korreltje zout moet worden genomen, is het lief dat Falchuk zo'n groot voorstander is van de inspanningen van P altrow.

Aanbevolen: