Alles wat de man van Gwyneth P altrow heeft gezegd over het leven met haar

Inhoudsopgave:

Alles wat de man van Gwyneth P altrow heeft gezegd over het leven met haar
Alles wat de man van Gwyneth P altrow heeft gezegd over het leven met haar
Anonim

Wat Hollywood-huwelijken betreft, is die van Gwyneth P altrow en Brad Falchuk een van de meest gezonde en ondersteunende in de branche. De Oscar-winnende actrice, wiens acteerrollen variëren van MCU's Pepper Potts tot Margot Tenenbaum in Wes Anderson's 'The Royal Tenenbaums', is sinds 2018 getrouwd met mede-maker Falchuk van 'American Horror Story'. Hun relatie begon in 2014, vier jaar. nadat de twee elkaar voor het eerst ontmoetten op de set van 'Glee', een co-creatie van Falchuk en Ryan Murphy. In de muzikale show speelde P altrow de rol van Holly Holliday, vervangende directeur van de Glee Club, een rol waarmee ze haar zang- en dansvaardigheden kon laten zien.

Falchuk en de actrice en Goop-oprichter gingen in 2015 naar de beurs toen ze samen de première van de tv-serie 'Scream Queens' bijwoonden. Beiden hebben al een lang huwelijk gehad: P altrow met Coldplay-zanger Chris Martin, van 2003 tot 2014, toen ze haar 'bewuste ontkoppeling'-proces van de muzikant aankondigde; Falchuk aan televisieproducent Suzanne Bukinik, van 2002 tot 2013.

Met name P altrow en Falchuk hadden aanvankelijk een ongewone woonsituatie en besloten niet fulltime samen te wonen. Daarna gingen ze in augustus 2019 samenwonen, bijna een jaar nadat ze in het huwelijksbootje stapten. Wat heeft Falchuk gezegd over het leven met P altrow?

6 Falchuk zegt dat Gwyneth P altrow een Red Sox-fan is

De filmmaker en producer schrijft al jaren de liefste verjaardagshulde voor P altrow.

In zijn meest recente verjaardagspost voor zijn vrouw, die vorig jaar in september haar 49e verjaardag vierde, onthulde Falchuk één ding dat hij leerde nadat hij twee jaar bij de actrice had gewoond.

"Als je met deze vrouw samenwoont, worden een paar dingen duidelijk. Er zijn de voor de hand liggende dingen - dat ze mooi is, dat ze grappig is, dat ze dingen leuk vindt zoals ze ze leuk vindt, wanneer ze ze leuk vindt. Dat ze altijd bezig is - maar ook altijd tijd voor je heeft. Maar de twee dingen die echt opvallen, zijn dat ze opmerkt. En ze acteert, "schreef hij.

Van haar vele onbaatzuchtige acts, lijkt het alsof de actrice heeft geleerd een honkbalfan te zijn, hoewel niet echt een honkbalexpert.

"Ze merkt misschien dat je van de Red Sox houdt en ze zal met hen leven en sterven, zelfs als ze niet begrijpt wat er in het spel aan de hand is", zei Falchuk over zijn vrouw die zijn passie steunde en meedeed in.

5 Gwyneth is daarom een blijvertje

Falchuk heeft de kookkunsten van P altrow geprezen, waarbij ze vaak haar toevlucht nam tot haar meerdere gepubliceerde kookboeken om een aantal gerechten uit te proberen en haar liefde voor goed, echt eten te waarderen.

In april 2018 plaatste de producer een foto van een "snel diner" dat zijn toenmalige verloofde voor hem had gekookt om hem op te vrolijken na de werkweek.

"Je had een zware week, laat me een snel diner voor je maken", luidt het bijschrift, tussen aanhalingstekens, want dat is wat P altrow tegen Falchuk moet hebben gezegd voordat hij hem een sappige entrecôte en friet met artisjokken en radicchio-salade aanbood, alles weggespoeld met wat rode wijn.

Niet bepaald een snel diner, hè? Falchuk was er duidelijk dol op en noemde P altrow een "bewaarder", door de hashtag aan zijn bericht toe te voegen.

4 Gwyneth maakt pizza from scratch

Maar P altrow is niet alleen een "snel diner" type persoon, ze maakt ook gerechten waarvan de voorbereiding een beetje omslachtig aanvoelt, zoals pizza.

In nog een van zijn schattige verjaardagsboodschappen onthulde Falchuk dat de ster haar eigen pizzadeeg maakt.

"Ze maakt pizza helemaal opnieuw, is nooit te laat voor het cocktailuurtje, maakt er goed uitzien irritant gemakkelijk en slaat nooit een kans over om een sshole in zijn plaats te zetten", schreef hij in 2020, terwijl hij een openhartige foto van P altrow plaatste chillen op haar bank.

3 P altrow is de hardst werkende persoon die Falchuk kent

Een bekroonde actrice en ondernemer met haar lifestyle-merk Goop, het is veilig om te zeggen dat P altrow haar handen constant bezig heeft en geweldig is in wat ze doet. En Falchuk bevestigde dat in een Instagram-post van 2018.

"Gwyneth, jij bent de hardst werkende persoon die ik ken", schreef hij op haar verjaardag.

"Van je eerste kopje koffie 's ochtends tot je laatste kopje whisky' s avonds. Van de sportschool tot het kantoor tot huiswerk aan de keukentafel. Je geeft ons allemaal, de hele tijd. En altijd met een glimlach (nou ja, bijna altijd)."

2 Gwyneth is een geweldige moeder en stiefmoeder

Het paar heeft kinderen uit hun eerdere huwelijken. P altrow deelt Apple en Moses met Chris Martin, terwijl Falchuk twee kinderen heeft met zijn eerste vrouw.

Het blijkt dat P altrow een geweldige moeder is en ook een fantastische stiefmoeder voor de kinderen van Falchuk.

"Ze is een meedogenloze moeder en stiefmoeder", schreef hij in 2019, eraan toevoegend dat P altrow ook "de BESTE vrouw" is.

1 Brad Falchuk over zijn seksleven met Gwyneth P altrow

P altrow verwacht niets minder van de openhartige koningin van sekspositiviteit via haar platform Goop en heeft haar seksleven soms met Falchuk besproken.

Tijdens de eerste Covid-19-lockdown ging het paar zitten met intimiteitsgoeroe Michaela Boehm voor een virtuele chat over hun seksuele leven.

"We hebben geluk dat we een heel solide relatie hebben, maar we zijn ook in het huis met de kinderen en het is redelijk dichtbij", zei P altrow.

Terwijl sommige stellen worstelden met "zich seksueel voelen", zei Falchuk dat zijn vrouw het "geweldig" deed tijdens de lockdown.

In een video-interview opgenomen voor Goop in 2018, was Falchuk bereid een van hun geheimen voor een pittig huwelijk te onthullen: samen infraroodsauna's nemen.

"Het is zoiets als een half uur hete naaktheid. Hoe is dat niet goed voor een relatie?" zei hij.

Aanbevolen: