Deze iconische actrice liet Hollywood bovenop haar spel om een moeder te worden op 47-jarige leeftijd

Inhoudsopgave:

Deze iconische actrice liet Hollywood bovenop haar spel om een moeder te worden op 47-jarige leeftijd
Deze iconische actrice liet Hollywood bovenop haar spel om een moeder te worden op 47-jarige leeftijd
Anonim

De top bereiken in Hollywood komt met een aantal verschillende dingen, waaronder een hoop media-aandacht. Beroemde gezichten worden altijd besproken door mediakanalen, en namen als Kim Kardashian, Kanye West en Kylie Jenner eindigen met een hoop persoonlijke informatie die fans over de hele wereld bereikt.

Hierdoor kiezen veel beroemdheden ervoor om nogal privé te worden met de informatie die ze doorgeven. Vooral één grote filmster haalde de krantenkoppen nadat ze op haar 47ste een kind kreeg, maar sindsdien is ze grotendeels uit de schijnwerpers gehouden.

Laten we eens kijken naar deze ster en de manier waarop ze dingen in haar leven heeft veranderd.

Cameron Diaz is een grote ster

Sinds het uitbreken in de jaren negentig is Cameron Diaz een krachtpatser in de entertainmentindustrie. Het kostte haar wat tijd om op gang te komen, maar toen Diaz eenmaal aan de top stond, zorgde ze ervoor dat ze de kansen die op haar pad kwamen, benutte.

Fans hebben Diaz zien gedijen in tal van verschillende projecten, en toen ze de kans kreeg om haar komische vaardigheden aan te boren, maakte ze echt het beste van haar tijd op het scherm. Kijk maar naar haar werk in films als Charlie's Angels, There's Something About Mary, The Sweetest Thing en Bad Teacher. Ze weet gewoon hoe ze mensen aan het lachen moet maken, en ze zorgde ervoor dat ze miljoenen verdiende terwijl ze dat deed.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Cameron Diaz een nettowaarde van $ 140 miljoen. Op de site staat: "Tijdens het hoogtepunt van haar carrière, 1998 tot 2011, verdiende Cameron meer dan $ 160 miljoen aan basisfilmsalarissen."

Diaz heeft een geweldige carrière gehad in Hollywood en het gaat zelfs nog beter in haar persoonlijke leven.

Ze is getrouwd met Benji Madden

Cameron Diaz is iemand die niet alle gebieden van haar persoonlijke leven aan haar fans onthult, maar een beetje openbare informatie over de actrice is dat ze getrouwd is met Benji Madden van Good Charlotte. Het paar is al jaren samen en ze zijn een paar dat dingen heeft laten werken op het gebied van entertainment.

Toen hij sprak over hoe zij en Benji elkaar voor het eerst ontmoetten, zei Diaz: "Ik ontmoette [Benji] via mijn nu schoonzus en zwager, ik ontmoette ze eerst en daarna gingen ze niet samen ons wakker, maar vanwege hen zaten we in dezelfde kamer. En toen vonden we elkaar."

Ze zou verder gaan met te zeggen: "Ik zag hem naar me toe lopen en ik dacht: 'Huh, hij is heet, ik heb hem nog niet eerder gezien.' Maar toen ik hem zag, zoals hij was, was dat wat me echt deed denken: 'Oh jij, jij bent speciaal, jij bent de man, jij bent de verborgen parel in mijn leven.'"

Het is verbazingwekkend om te bedenken dat deze twee niet eens met elkaar werden opgezet, en toch konden ze beginnen aan wat is uitgegroeid tot een bloeiend huwelijk.

Het duo was zo maar aan het rennen, en sindsdien gaat het goed.

Uiteindelijk zou het paar een kind verwelkomen.

Cameron Diaz kreeg haar eerste kind op 47

In 2019 verwelkomden Cameron Diaz en Benji Madden hun eerste kind, Raddix, ter wereld, en sindsdien heeft Diaz zich grotendeels op haar gezin gericht. Hoewel sommigen zouden hebben aangenomen dat Diaz haar filmcarrière zou hebben voortgezet, is de actrice uit de schijnwerpers getreden om bij haar familie te zijn.

Toen ze over haar jongeling sprak hoeveel ze is veranderd, zei Diaz: Ze is niet dezelfde baby die ze gisteren was. Waar was gisteren? Gisteren is letterlijk voorbij en vandaag is een nieuwe dag, en morgen zal zijn een nieuwe dag dat ze een heel andere baby is.”

Diaz sprak ook over de liefde van haar dochter voor muziek en zei: Als we autoritten maken, zal Benj wat Cubaanse ― Afro-Cubaanse muziek opzetten en ze zit in haar autostoeltje en haar kleine beentjes schoppen en ik heb zoiets van, 'Ja, dat is mijn meisje!'”

Het is geweldig om te zien dat Diaz haar focus heeft verlegd van roem naar moederschap, en ze leeft tegenwoordig duidelijk haar beste leven. Zij en Benji zijn een steunpilaar geweest in het leven van hun kind en fans vinden het geweldig dat Diaz een onconventionele weg heeft ingeslagen om moeder te worden.

"Veel mensen doen het andersom … ze trouwen [en] hebben een gezin in hun jeugd. Ik doe het min of meer in de tweede helft van mijn leven," verklaarde Diaz op Nee Vuller.

Op 47-jarige leeftijd werd Cameron Diaz voor het eerst moeder, en ze geniet van alle kleine dingen die bij het moederschap horen.

Aanbevolen: