Deze Katherine Heigl-bom bracht slechts een miezerige $ 30 op bij de release

Inhoudsopgave:

Deze Katherine Heigl-bom bracht slechts een miezerige $ 30 op bij de release
Deze Katherine Heigl-bom bracht slechts een miezerige $ 30 op bij de release
Anonim

Elke artiest in Hollywood wil niets liever dan het groot maken en jarenlang verzilveren. Er zijn maar weinig mensen die dit echt voor elkaar krijgen, en degenen die hard vechten om ervoor te zorgen dat niemand anders zijn plek aan de top inneemt. Soms krijgen sterren echter grote blunders die hen alles kosten.

Katherine Heigl is een uitzonderlijk getalenteerde artiest die veel succes heeft gehad in shows als Grey's Anatomy en Firefly Lane. Indrukwekkend, ze kraakte ook de code op het grote scherm. Heigl's carrière nam in de jaren 2010 een neerwaartse wending, maar op weg naar de top speelde ze in een film die de geschiedenis in ging.

Laten we eens kijken naar de historische film van Heigl.

Katherine Heigl was een ster

In de jaren 2000 werd Katherine Heigl een gigantische ster in de entertainmentindustrie, en fans hielden echt van wat ze in die tijd op tafel bracht. Ze was in staat om te laten zien dat ze kon gedijen in komedies of in drama's, en de actrice had een hot streak die maar weinigen konden evenaren.

De actrice had jarenlang in het bedrijf gewerkt, maar de landing op Grey's Anatomy veranderde het spel voor altijd. Heigl was een van de hoofdrolspelers in de show en ze slaagde erin om zich te onderscheiden van de rest terwijl ze lovende recensies kreeg voor haar werk aan de show.

Alsof dit nog niet indrukwekkend genoeg was, maakte de actrice ook furore op het grote scherm. Ze speelde in films als Knocked Up, 27 Dresses en The Ugly Truth, die allemaal succesvol waren.

Het zag er naar uit voor de ster, maar ze eindigde in recordtijd met het torpederen van haar carrière.

Haar carrière kreeg een hit na 'Grey's Anatomy'

Nadat ze een enorme ster was geworden in Grey's Anatomy en in hitfilms speelde, leek het er zeker op dat Katherine Heigl nog jaren aan de top zou staan. De actrice maakte echter een paar fouten in haar carrière en betaalde de prijs voor een lange tijd.

Eerst was er het incident met Knocked Up, waar ze haar best deed om wat onsmakelijke dingen over de film zelf te zeggen. Dit wekte niet alleen de woede van haar mede-sterren, maar het verbrandde ook een enorme brug met Judd Apatow.

Alsof dit nog niet erg genoeg was, besloot Heigl haar naam terug te trekken uit de strijd bij de Emmy's terwijl ze op Grey's was omdat ze "niet het gevoel had dat ik dit seizoen het materiaal kreeg om een Emmy-nominatie te rechtvaardigen."

Slammen met de schrijvers van je enorme show? Waarschijnlijk geen goed idee. Toen Heigl eenmaal van Grey's was, droogde het snel op voor de actrice. Ze komt nu wat op stoom dankzij Firefly Lane, maar ze had daar een tijdje een moeilijke periode.

Heigl heeft een interessante carrière achter de rug en in 2006, voor haar enorme opkomst en ondergang, speelde ze in een film die om de verkeerde redenen de geschiedenis in ging.

'Zyzzyx Road' verdiende $30

Zyzzyx Road, uitgebracht in 2006, dat een kanshebber moet zijn voor de slechtste filmtitel aller tijden, vond zijn weg naar de bioscoop op zoek naar een publiek. In plaats daarvan vond het een plaats in de geschiedenis als wat de film met de laagste opbrengst aller tijden zou kunnen zijn. De film slaagde er slechts in om $ 30 op te halen in de bioscoop. Nee, geen $30 miljoen; het verdiende slechts $30.

John Penney, die de film schreef, regisseerde en produceerde, vertelde dat hij een artikel tegenkwam dat de totale mislukking van de film belichtte.

Volgens Penney: Ik was gekrenkt. Ik zei: 'Oh mijn god, dit is verschrikkelijk.' Ik lees het en zeg: 'Oh nee. Oh nee! Dit is niet hoe het hoort te gaan.' Ik heb veel rotzooi meegemaakt in mijn carrière. Ik heb zoveel dingen gezien. Maar deze film is als mijn baby, en hij wordt over straat gesleept met mensen die er stokken in steken. Het was brutaal. Het was lelijk. Ik was aan het wankelen.”

Zyzzyx Road was op alle fronten een kolossale mislukking, en zelfs met zijn kleine budget ging het nog steeds in vlammen op. Houd in gedachten dat in deze film zowel Tom Sizemore als Katherine Heigl te zien waren, twee artiesten die succes hadden voordat de film uitkwam. Desalniettemin heeft deze film hard gebombardeerd, en zoals je je kunt voorstellen, is hij verpletterd door zowel critici als fans.

Sommige films zijn zo slecht dat ze goed zijn, maar deze film was ronduit slecht. Het bracht slechts $ 30 op en ging de geschiedenis in als een enorme blunder.

Aanbevolen: