Hoeveel de 'Below Deck'-cast wordt betaald in vergelijking met 'Real Housewives

Inhoudsopgave:

Hoeveel de 'Below Deck'-cast wordt betaald in vergelijking met 'Real Housewives
Hoeveel de 'Below Deck'-cast wordt betaald in vergelijking met 'Real Housewives
Anonim

Bravo is de thuisbasis geworden van een aantal geweldige reality-tv-shows, waaronder The Real Housewives en Below Deck. Om ervoor te zorgen dat zeilers een geweldige tijd aan boord hebben en dat kijkers waar voor hun geld krijgen, werken de leden van de cast van Below Deck al jaren hard. Ondanks het feit dat geen van deze taken gemakkelijk is, wordt de cast aan het einde beloond. Bovendien krijgt elk bemanningslid een deel van de fooien die door gasten zijn achtergelaten. Houd er rekening mee dat dit naast hun reguliere loon is. Maar als je vermaakt wilt worden door een groep vrouwen die genieten van hun leven in de stad, dan is The Real Housewive s iets voor jou. Zoals de titel al doet vermoeden, kijkt deze serie naar de luxueuze levensstijl van enkele van de rijkste vrouwen van het land, gezien door de ogen van de vrouwen uit verschillende steden.

Beide shows lopen al een tijdje. Below Deck begon in 2013, terwijl The Real Housewives in première ging in 2010. Maar de nieuwsgierigheid van fans is altijd op de tafel geweest over hoeveel de casts op beide shows verdienen.

8 Waar gaat 'Below Deck' over?

Kapitein Glenn en Daisy genieten van de talentenjacht benedendeks zeiljacht
Kapitein Glenn en Daisy genieten van de talentenjacht benedendeks zeiljacht

Below Deck is een realityshow over de bemanningen die op luxe jachten werken en aan elke vraag van de chartergasten voldoen in een poging om de ongrijpbare grote fooi te krijgen. Simpel gezegd, het is een reisprogramma, een kookprogramma en een beetje politiek in één. Sindsdien heeft het verschillende spin-offs gelanceerd: Below Deck Mediterranean, Below Deck Sailing Yacht en nu Below Deck Down Under.

7 Hoeveel wordt het keukenpersoneel 'benedendeks' betaald

Benedendeks-Med-2
Benedendeks-Med-2

Below Deck-jachtpersoneel heeft meer verantwoordelijkheid als ze door de rangen van de scheepsbemanning stijgen. Volgens ScreenRant kunnen stewardessen aan boord van de 'My Seanna' verwachten $5.000 per maand te verdienen, terwijl de chief steward tussen de $5.500 en $6.000 kan verwachten. Een ervaren chef-stoofpot kan een salaris van maximaal $75 opbrengen, 000 per seizoen.

6 Hoeveel verdienen de 'Below Deck'-koks tijdens de show?

Benedendeks Chef Adrian Martin
Benedendeks Chef Adrian Martin

Volgens de chef-koks benedendeks beweerde Slice dat het varieert van $ 7.000 tot $ 10.000 per maand voor chef-koks aan boord, afhankelijk van hun opleidingsniveau en expertise in de culinaire industrie Chef-koks die fulltime werken tijdens het charterseizoen kan tot $ 95.000 per jaar worden verdiend.

5 Wie is het best betaalde castlid op 'Below Deck'?

Kapitein Lee Net Worth
Kapitein Lee Net Worth

De kapitein is het belangrijkste lid van de bemanning op Below Deck, dus het is geen verrassing dat ze het meeste loon krijgen. Kapitein Lee Rosbach, een van de beroemdste castleden van de show, sierde de show ongeveer acht seizoenen. Volgens Worldwide Boat verdient iemand met de expertise van Captain Lee ongeveer $ 210.000 per jaar door gewoon door de jachten op het onderdek te navigeren.

4 Waar gaat 'The Real Housewives' over?

Bravo's The Real Housewives documenteert het weelderige leven van luxueuze vrouwen. Het staat vooral bekend om zijn drama en de iconische memes die het de afgelopen jaren op internet heeft gebracht. De show produceert ook overvloedige spin-off-series; de meest populaire hiervan is Vanderpump Rules, die zelf verschillende spin-offs heeft voortgebracht.

3 Welke huisvrouw heeft het hoogste vermogen?

The Real Housewives houden de rijkste vrouwen ter wereld vast. Maar één huisvrouw is de rijkste van alle cast. Volgens Sportskeeda wordt gedacht dat The Real Housewives of Beverly Hill's Kathy Hilton $ 350 miljoen waard is. De 63-jarige Kathy Hilton is een actrice, modeontwerpster en filantroop. Zij en haar man, Rick Hilton, hebben een gecombineerd vermogen van het vermelde bedrag.

2 Hoeveel worden de echte huisvrouwen betaald per aflevering?

Door de jaren heen hebben The Real Housewives en zijn cast onmiskenbaar hun weg naar de top van hun spel gevonden. Maar het is veilig om te zeggen dat hun salaris afhangt van de cast en hoeveel drama ze brengen. Volgens Radar Online weigerde Tamra Judge, die in 2007 in de show debuteerde, een betaling van $ 60.000 te accepteren voor het opnemen van drie afleveringen van seizoen 15 tegen een kostprijs van $ 20.000 per aflevering. NeNe Leakes, die naam maakte met RHOA, kreeg naar verluidt $ 2,85 miljoen betaald voor het 12e seizoen van de show, en daarvoor kreeg ze $ 2.75 miljoen voor elk seizoen. Het bedrag dat de cast van Real Housewives wordt betaald, varieert dus enorm.

1 'Onderdeks' Vs. 'Echte huisvrouwen'

Het is onnodig om te zeggen dat de cast van The Real Housewives veel meer maakt dan de cast van Below Deck. Alleen al vanuit het uitgangspunt van beide shows is het verschil mijlenver van elkaar verwijderd. Maar het is nog steeds interessant om te zien hoeveel ze met elkaar vergelijken en fans zijn benieuwd of deze salarissen zullen blijven stijgen.

Aanbevolen: