Wil Sofia Vergara's zoon Manolo nog steeds acteur worden?

Inhoudsopgave:

Wil Sofia Vergara's zoon Manolo nog steeds acteur worden?
Wil Sofia Vergara's zoon Manolo nog steeds acteur worden?
Anonim

Sofia Vergara is de levendige actrice die de sitcom-scene binnenstormde als de vrouw van Jay Pritchett (Ed O'Neill) in Modern Family. Hoewel de Colombiaanse actrice al 20 jaar een stabiele aanwezigheid in Hollywood is, was het haar rol in de populaire sitcom die haar doorbraak zou zijn. Of ze nu fans aan het lachen maakt op tv of dat ze reageert op kritiek op haar accent, Vergara is al geruime tijd een onderwerp van gesprek. Haar zoon daarentegen is net begonnen zijn aanwezigheid bekend te maken.

Manolo heeft in het verleden interesse getoond om de wondere wereld van Hollywood te trotseren en acteur te worden, maar wil hij nog steeds acteur worden? Showbusiness kan inderdaad nogal wispelturig en vaak ontmoedigend zijn, dus het spreekt vanzelf dat sommige mensen die een acteercarrière nastreven hun interesse kunnen verliezen. Laten we een kijkje nemen in het leven van de jonge meneer Vergara en kijken of hij roem blijft najagen, zullen we?

6 Wie is Sofia Vergara's zoon Manolo?

Manolo Gonzalez Vergara Is het eerstgeboren kind van Sofia Vergara en ex-echtgenoot Jose Luis Gonzalez. De Four Brothers-ster had Manolo toen ze nog maar 19 jaar oud was, en voedde hem op als een alleenstaande moeder nadat haar huwelijk met Gonzalez was ontbonden (hoewel zij en Gonzalez vriendschappelijk bleven en Jose aanwezig was in het leven van Manolo). Manolo is gefotografeerd terwijl hij zijn moeder vergezelde op rode loper-evenementen, en als foto's van de moeder en zoon een indicatie zijn van hoeveel ze om elkaar geven, dan lijkt de ouder-kind band sterk te zijn.

5 Manolo heeft het uiterlijk van zijn moeder geërfd en is een model geworden

Het lijdt geen twijfel dat Sofia wordt beschouwd als een Hollywood-sekssymbool (en helaas voor haar hebben verschillende beroemde mannen haar ongepast behandeld vanwege haar uiterlijk, zoals toen Gordon Ramsey bijna werd geannuleerd na dit interview met Sofia op de Tonight Show, of zelfs het beruchte interview van Bill Cosby met de Modern Family-ster). Dat gezegd hebbende, hoef je maar een korte blik op Manolo te werpen voordat je je realiseert dat hij het knappe uiterlijk van zijn moeder heeft geërfd. Schijnbaar niet willen dat die looks naar afval, werd Vergara een model. Manolo's modelleringsreferenties omvatten onder meer dat hij samen met zijn moeder in een paar advertenties te zien was, evenals commercieel werk voor Head & Shoulders en te zien was in Paper magazine in 2017.

4 Manolo werd onlangs een oom

Het grootste deel van zijn leven is Manolo enig kind geweest. Hoewel dat niet is veranderd, is hij een kersverse oom geworden. Sofia plaatste onlangs een foto van pasgeboren Lucina. De dochter van Vergara's neef, Sofia, plaatste de foto op IG met het bijschrift: "Primita nueva!! Lucina (hartemoji, hartemoji) gefeliciteerd @nandogvergara @lulu.fitflex."

Manolo's familie is met één uitgebreid en hij mag zich nu een trotse Tio (oom) noemen. Er is weinig beter in het leven (voor de meeste mensen tenminste) dan staren naar een pasgeboren baby. Die kleine bundels van vreugde die je hart kunnen doen smelten. Natuurlijk, als je gewoon een oom of tante bent, nog beter, omdat de baby uiteindelijk teruggaat naar zijn ouders nadat je hem genegenheid hebt gegeven zonder luiers te hoeven verschonen (hopelijk.)

3 Manolo houdt van zijn hond

Manolo heeft affiniteit met honden. Eén hond in het bijzonder is zijn hond Baguette. In januari 2018 adopteerde Manolo een chihuahua die hij Baguette noemde (helaas kwam dit nadat zijn vorige hond was gedood door een auto). Sofia, die eerder niet had toegestaan dat haar zoon een hond had, werd geslagen toen ze het dier zag. De actrice zou zelfs een theekransje geven met meerdere taarten voor de 5e verjaardag van Baguette. Manolo verklaarde in een video op IG: Mijn moeder hield niet van honden. In de 20 jaar dat ik leefde, liet ze me nooit een hond hebben omdat ze niet van honden hield, en toen kreeg ik deze plotseling. Nu is ze geobsedeerd,' vervolgde Manolo, 'mijn moeder behandelt haar alsof ze haar kleindochter is, 100 procent.”

2 Manolo treedt al een tijdje in de voetsporen van zijn moeder

In geen geval een onbekende in de wereld van acteren, Manolo volgt al geruime tijd in de voetsporen van zijn moeder Wordt uitgelicht (samen met zijn moeder) als DJ in de film Hot Pursuit, maar ook films zonder zijn liefste moeder zoals The Big Feed (die momenteel in postproductie is) om er maar een paar te noemen. Zijn meest prominente rol tot nu toe is die van Preston/Simon op Guilty Party; de acteur is echter ook vertakt naar de wereld van YouTube met zijn webserie Vida con Toty. Manolo kan ook een cameo met zijn moeder in Vergara's Head & Shoulders-commercial uit 2014 aan zijn cv toevoegen.

1 Dus, streeft Manolo Vergara nog steeds naar een acteercarrière?

Vanaf 2019 lijkt Manolo zijn acteercarrière te hebben onderbroken, met als laatste rol Viktor Varnay in The Big Feed. De acteur is druk bezig achter de camera en regisseerde in 2017 twee films. Dus vanaf dit moment lijken alle tekenen erop te wijzen dat Manolo zijn acteercarrière niet wil voortzetten. Vergara heeft echter affiniteit met koken getoond en zijn liefde voor culinaire kunsten op IG, dus misschien wordt koken zijn volgende bezigheid.

Aanbevolen: