Modern Family': zijn Sofia Vergara en Julie Bowen nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Modern Family': zijn Sofia Vergara en Julie Bowen nog steeds vrienden?
Modern Family': zijn Sofia Vergara en Julie Bowen nog steeds vrienden?
Anonim

In de loop van elf seizoenen werd Amerika verliefd op de bemanning van de Pritchett van Modern Family. Een van de meest schattige relaties in de serie is de altijd ontluikende vriendschap tussen moeder Claire Pritchett (Julie Bowen) uit een buitenwijk en haar praatgrage Colombiaanse stiefmoeder Gloria Pritchett (Sofia Vergara). De dynamiek tussen het paar evolueert dramatisch, te beginnen met Claire's lauwe ontvangst van Gloria en culminerend in een echte band tussen de twee.

Nu beginnen fans zich echter af te vragen over de echte vriendschap tussen Julie Bowen en Sofia Vergara. Kon het paar echt met elkaar opschieten op de set? En brengen ze ooit tijd samen door, nu de show is afgelast? We hebben wat gegraven in het sociale leven van de actrice om de inside scoop over de vriendschap van Julie Bowen en Sofia Vergara te schotelen.

Een ‘moderne’ zusterschap

Fans zullen blij zijn te horen dat de twee actrices het goed met elkaar kunnen vinden in de echte wereld. Tijdens hun opnames van Modern Family reisden Bowen en Vergara daadwerkelijk met de rest van de cast om afleveringen te filmen die zich afspeelden op locaties als Australië en Hawaï. Volgens Vergara waren deze werkreizen eigenlijk een hechte ervaring voor castleden.

De getalenteerde Colombiaanse vertelde over deze ervaringen op Good Morning America, waar ze onthulde dat de acteurs een heerlijke tijd hadden in Lake Tahoe tijdens de opnames van seizoen negen. 'S Avonds, legde de actrice uit, gingen ze zelfs samen zitten om wat televisie te kijken. Vergara, Bowen en de overige leden van hun 'moderne familie' ontmoetten elkaar om een gevecht te zien dat plaatsvond in Las Vegas en anders een goede tijd te hebben.

Hoewel de cast bestaat uit snelle vrienden, is Vergara zich ervan bewust dat zij en Bowen niet noodzakelijk dezelfde interesses hebben. Net als de verschillen tussen hun personages in de show, geniet Bowen veel meer van buitenactiviteiten dan haar prachtige tv-stiefmoeder. “Julie houdt van sporten als fietsen en wandelen. Daar heeft ze altijd tijd voor', vertelde Vergara. Haar eigen keuzeactiviteiten zijn totaal anders. "Ik doe wat boodschappen", vertelde de actrice aan GMA.

Desalniettemin zijn Bowen en Vergara snelle vrienden die elkaar soms zelfs uit lastige situaties helpen. Toen Ellen Degeneres Bowen uitnodigde om in haar talkshow te verschijnen, was Vergara zo vriendelijk om haar tv-stiefdochter een paarse blouse te lenen. De twee deelden zelfs advies over hoe ze seksistische 'kattengevecht'-geruchten over hun relatie het beste kunnen aanpakken. Het lijkt erop dat de twee zelfs over de meest gevoelige onderwerpen kunnen praten.

Voorbij de serie

Het filmen is officieel afgerond voor een van Amerika's meest hilarische sitcoms, maar dat heeft Vergara en Bowen er niet van weerhouden om off-set samen een leuke tijd te hebben. De pandemie heeft de zaken voor beide actrices op sociaal niveau vertraagd, maar het heeft hen er niet van weerhouden elkaar te zien … natuurlijk met behulp van COVID-veiligheidsmaatregelen!

Volgens een foto op Bowen's Instagram-account, hebben de twee elkaar onlangs ontmoet voor een veranda met maskers. Met behulp van hun beste maatregelen voor sociale afstand kregen de actrices de kans om bij te praten na het filmen. Ze nodigden ook mede-castgenoten Sarah Hyland en Jesse Tyler uit voor hun miniatuurfeestje; Vergara's partner Joe Manganiello was ook aanwezig.

Bowen leek erg enthousiast over de kans om wat tijd door te brengen met haar moderne tv-familie. Het bijschrift bij haar bericht was super enthousiast, hoewel ze er wel voor zorgde dat ze in een beetje pandemische veiligheidsberichten werkte. "Zo geweldig om deze mensen weer te zien," schreef ze, "en ja, ik krijg morgen een nieuw masker." Wat schattig!

Bowen is echter niet de enige die haar leuke ontmoetingen deelt met fans op de 'gram. Vergara's sociale media-accounts bevatten ook foto's van Bowen. Op Halloween bijvoorbeeld klaagde de Colombiaanse actrice dat ze de vakantie niet zoals gewoonlijk kon vieren. Maar ze deelde wel een schattig throwback-shot van zichzelf die rondhangt met Bowen. Op de foto staat het paar helemaal verkleed.

Dingen vers houden

Hoewel beide actrices zich hun Modern Family-dagen met genegenheid lijken te herinneren, zijn ze ook doorgegaan met het nastreven van andere projecten. Met name Vergara is overgestapt van televisieacteren naar uitvoerende filmproductie. Haar huidige project Koati wordt een animatiefilm en een 'geschenk van Latijns-Amerika aan de wereld'. Volgens Vergara's IMDb zal ze ook een belangrijke stemacteurrol op zich nemen in de film.

Bowen daarentegen zal binnenkort te zien zijn in een grote film met de titel The Fallout. Volgens het eigen IMDb-account van de actrice is de film momenteel in postproductie, dus misschien krijgen we binnenkort de kans om haar op het grote scherm te zien!

Aanbevolen: