The Walking Dead: World Beyond' onthult meer aanwijzingen over de mysterieuze CRM

Inhoudsopgave:

The Walking Dead: World Beyond' onthult meer aanwijzingen over de mysterieuze CRM
The Walking Dead: World Beyond' onthult meer aanwijzingen over de mysterieuze CRM
Anonim

In tegenstelling tot de vlaggenschipshow van AMC, is The Walking Dead: World Beyond niet ieders kopje thee. De spin-offshow draait om een jonge groep overlevenden uit een gevestigde gemeenschap die op een willekeurig avontuur gaan. De focus staat in schril contrast met andere TWD-shows die zich richten op algemene overleving in plaats van kinderen die het ondode landschap verkennen voor schoppen en giechelen. Dat is waarschijnlijk de reden waarom oude fans van de zombie-franchise niet al te enthousiast zijn over de plot.

Desalniettemin moet het publiek elke aflevering van World Beyond goed in de gaten houden, omdat de weinige die tot nu toe zijn uitgezonden relevante aanwijzingen hebben laten vallen over de Civil Republic Military (CRM), die een integrale rol zal spelen in de Walking Dead-films van AMC.

Elizabeth Kublek (Julia Ormond) leidt de paramilitaire groep met een vals front om overlevende gemeenschappen te helpen, terwijl ze in werkelijkheid alle mogelijke bedreigingen willen elimineren. We zagen dat haar richtlijnen perfect werden opgevolgd toen Kubleks soldaten de hele campuskolonie zonder reden executeerden. Ze leken geen bedenkingen te hebben bij het doden, wat nogmaals aangeeft waarom de groep slecht nieuws is.

Naast het vernietigen van de meest waardevolle hulpbron die de post-apocalyptische wereld nog steeds te bieden heeft, levende mensen, is CRM betrokken bij nog meer duistere zaken. Clips van het centrale complex van de groep laten zien dat er een enorme onderzoeksfaciliteit is gebouwd, met honderden ondode onderwerpen ingesloten. Wetenschappers labelen ze met de prominente "A" -markering waarover we eerder hebben gehoord op The Walking Dead, die een paar brandende vragen beantwoordt die onopgelost zijn gebleven sinds het vertrek van Rick Grimes (Andrew Lincoln) en Jadis (Pollyanna McIntosh) in seizoen 9.

Wat de "A"-markeringen identificeren, zijn gereanimeerde lijken die verder moeten worden bestudeerd. Dat is vooral belangrijk omdat Jadis besliste wie een "A" zou zijn en wie een "B" zou krijgen wanneer ze contact opneemt met haar medewerkers in CRM.

Wat gebeurt er met de B-proefpersonen

Afbeelding
Afbeelding

Over de B-onderwerpen gesproken, Rick maakte de cut toen Jadis de helikopter riep om ze op te halen. Het is niet te zeggen hoe verschillend ze B's versus A's behandelen, maar het moet beter zijn dan op een lopende band van gereanimeerde lijken terecht te komen.

Het goede nieuws is dat B's voorlopig veilig zijn. Een glimp van de CRM-faciliteit leek geen ruimte voor hen te hebben, dus ze worden hoogstwaarschijnlijk elders gerekruteerd en opgeleid.

Wat zorgwekkend is, is het soort oriëntatie dat B's moeten doormaken. Het zou vergelijkbaar kunnen zijn met de meeste bootcamp-trainingen, en dat is misschien niet zo erg. Echter, het feit dat CRM-soldaten zo toegewijd zijn aan de zaak, is er een zeer duidelijke mogelijkheid dat B-training meer verwant is aan cult-achtige heropvoeding, wat hun mentaliteit van schieten-eerst vragen stellen later verklaart.

Wat betreft wat de B-groep moet doen om te bewijzen dat ze klaar zijn om het veld in te gaan, is het waarschijnlijk de eerste test om ze van dichtbij op te sluiten met waanzinnige aantallen wandelaars. Antagonisten als Negan (Jeffrey Dean Morgan) en Virginia (Colby Minifie) hebben beide soortgelijke tactieken gebruikt om te bepalen wie in het verleden moet leven en wie moet sterven. Dus als het doel van CRM is om het kaf van het koren te scheiden, moeten proefpersonen in de B-groep waarschijnlijk even verontrustende proeven doorstaan.

Afbeelding
Afbeelding

Of dat nu hun primaire doel is of niet, het lijkt onlogisch voor CRM om middelen te verspillen aan overlevenden als ze niet van plan zijn hun rangen te laten groeien. Er is een tekort aan levende mensen in de wereld en nog minder strijdvaardige individuen die hun gelederen kunnen versterken. Daarom is het vangen van B-onderwerpen waarschijnlijk in het licht van een komende oorlog.

Voor nu moeten fans op de hoogte blijven van The Walking Dead: World Beyond voor details die meer informatie over CRM kunnen onthullen. Er zijn tot nu toe slechts vijf afleveringen uitgezonden en ze waren behoorlijk informatief. Als zodanig kunnen we verwachten dat we meer teasers zullen zien naarmate het seizoen vordert. De vraag is, zullen we alles weten wat er te weten v alt over de Civil Republic Military voordat seizoen 1 wordt afgesloten? Of laten de schrijvers van AMC een deel van het mysterie intact om intrigerende ontwikkelingen voor de komende films te bewaren? Hopelijk is het het laatste.

Aanbevolen: