De grootste supermodellen van de jaren 90: waar zijn ze nu?

Inhoudsopgave:

De grootste supermodellen van de jaren 90: waar zijn ze nu?
De grootste supermodellen van de jaren 90: waar zijn ze nu?
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat de jaren '90 enkele van de grootste supermodellen in de geschiedenis voortbrachten. In die tijd waren deze beroemde dames meestal begin twintig en was de mode-industrie van hen.

Tegenwoordig zien de beroemdste supermodellen van de jaren '90 er nog steeds ongelooflijk mooi uit, maar ze modelleren niet zoveel als vroeger. Als je je afvraagt wat sterren als Naomi Campbell, Kate Moss, Cindy Crawford en Co. recentelijk hebben gedaan, blijf dan scrollen om erachter te komen!

10 Tyra Banks host 'Dancing With The Stars'

In 2018 speelde het Amerikaanse model Tyra Banks de rol van Eve in de film Life-Size 2, een vervolg op Life-Size uit de jaren 2000. In 2019 kwam ze uit haar modellenpensioen om de cover van de Sports Illustrated Swimsuit Issue te sieren. Sinds 2020 organiseert het model de populaire reality-tv-danswedstrijd Dancing with the Stars - en wie zou haar ongelooflijke eerbetoon aan popprinses Britney Spears kunnen vergeten. Tyra Banks is vandaag 48 jaar oud.

9 Cindy Crawford recreëerde haar oude Pepsi-advertentie voor het goede doel

Amerikaans model Cindy Crawford heeft het zeker niet zo druk als vroeger, maar dat betekent niet dat de ster geen aanbiedingen krijgt. In 2017 sloot de ster de modeshow van Versace lente/zomer 2018 af samen met enkele andere iconische supermodellen, en vorig jaar maakte Crawford haar iconische Pepsi-advertentie opnieuw voor het goede doel. De ster zamelde geld in voor het American Family Children's Hospital in Madison - een plek die haar na aan het hart ligt omdat haar broer daar werd behandeld voor leukemie. Vandaag is Cindy Crawford 56 jaar oud.

8 Claudia Schiffer leeft een rustig leven op het Engelse platteland

De volgende op de lijst is het Duitse model Claudia Schiffer, die het afgelopen decennium niet veel in de schijnwerpers heeft gestaan. Het beroemde supermodel woont met haar familie op het platteland in Oxfordshire, waar ze een normaal leven probeert te leiden.

Schiffer liep echter wel naast Cindy Crawford in de eerder genoemde Donatella Versace-show. Vandaag is Claudia Schiffer 51 jaar oud.

7 Naomi Campbell is succesvol op YouTube

In 2020 begon het Britse model Naomi Campbell een serie op YouTube met de titel No Filter with Naomi waarin ze haar beroemde vrienden interviewt. Enkele van haar gasten tot nu toe waren Cindy Crawford, Marc Jacobs, Christy Turlington en Nicole Richie. In tegenstelling tot Claudia Schiffer leidt Naomi Campbell - die ook 51 jaar oud is - een iets meer openbaar leven, aangezien het model nog steeds de covers van tijdschriften siert en met tal van merken werkt.

6 Kate Moss runt haar eigen modellenbureau

Nu we het over Naomi Campbell hebben, gaan we verder met haar vriendin Kate Moss. Het beroemde supermodel is 48 jaar oud en tegenwoordig is ze vooral bezig met het runnen van haar eigen bureau genaamd 'Kate Moss Agency'. Daarnaast is Moss ook creative director van het Japanse huidverzorgingsbedrijf Decorté, en dat houdt het Britse model zeker bezig.

5 Heidi Klum is druk bezig met de show 'Making The Cut'

Duits model Heidi Klum heeft zichzelf zeker erg druk gehouden nadat haar modellencarrière was vertraagd. Momenteel is de ster vooral bekend door het maken en hosten van de reality-tv-show Making the Cut. De afgelopen jaren heeft Klum ook deelgenomen aan projecten als Queen of Drags, America's Got Talent en Project Runway. Afgezien daarvan heeft Heidi Klum nog steeds de leiding over Germany's Next Top Model, waarvan het eerste seizoen in 2006 in première ging. Vandaag is Heidi Klum 48 jaar oud.

4 Christy Turlington richt zich op humanitair werk

Laten we verder gaan met het Amerikaanse supermodel Christy Turlington, die momenteel 53 jaar oud is. Tegenwoordig leeft de ster een veel langzamere levensstijl, inclusief humanitair werk en tijd doorbrengen met haar familie.

Ze doet echter af en toe nog steeds modellenwerk en in 2019 sloot ze de herfst-/wintershow voor ontwerper Marc Jacobs.

3 Linda Evangelista herstelt van een mislukte cosmetische ingreep

Het Canadese supermodel Linda Evangelista was tot een paar jaar geleden redelijk actief in de mode-industrie. In 2021 onderging het supermodel een vetverwijderingsprocedure die fout ging. Dit is wat de ster onthulde:

"Aan mijn volgers die zich hebben afgevraagd waarom ik niet heb gewerkt terwijl de carrières van mijn collega's floreerden, de reden is dat ik op brute wijze werd misvormd door de CoolSculpting-procedure van Zeltiq, die het tegenovergestelde deed van wat het beloofde. Het nam toe, niet verminderd, mijn vetcellen en liet me permanent vervormd, zelfs na het ondergaan van twee pijnlijke, mislukte, corrigerende operaties."

Het model - die 56 jaar oud is - is nog steeds aan het herstellen van de mislukte procedure.

2 Helena Christensen werkt nog steeds met de grote merken

Het Deense model Helena Christensen houdt zich nog steeds bezig met projecten in de mode-industrie. In 2019 werkte ze samen met Dolce & Gabbana aan een campagne en vandaag is ze ondertekend door tal van agentschappen over de hele wereld. Echter, net als de meeste dames op de lijst, is ook de carrière van Christensen vertraagd en richt ze zich meer op haar persoonlijke leven. Vandaag is Helena Christensen 53 jaar oud.

1 Kimora Lee Simmons heeft het merk Baby Phat teruggekocht

Ten slotte is het Amerikaanse model Kimora Lee Simmons het einde van de lijst. Vandaag is de 46-jarige bezig met het merk Baby Phat dat ze in 2019 opnieuw overnam. Twee jaar geleden lanceerde ze samen met haar dochters Ming Lee en Aoki Lee ook het beautymerk Baby Phat Beauty.

Aanbevolen: