Amber Heard heeft het vaderschap van haar dochter niet onthuld. Is de baby Elon's?

Inhoudsopgave:

Amber Heard heeft het vaderschap van haar dochter niet onthuld. Is de baby Elon's?
Amber Heard heeft het vaderschap van haar dochter niet onthuld. Is de baby Elon's?
Anonim

Amber Heard bevindt zich onlangs in heet water na haar beruchte proces met ex-man Johnny Depp. Ze staat voor de rechtbank in een smaadproces, dat over de hele wereld live wordt uitgezonden. Naast de controverse haalde de actrice onlangs de krantenkoppen nadat ze informatie over haar dochter had vrijgegeven.

Johnny is niet de biologische vader van het kind, dus wie is de vader van de dochter van Amber Heard? Was het Elon Musk? Dit heeft de interesse gewekt van veel kijkers te midden van alle opschudding, dus laten we proberen aanvullende waarheden te ontdekken.

Wie is de baby van Amber Heard, Oonagh?

In juli 2021 kondigde Amber Heard de geboorte aan van haar dochter, Oonagh Paige Heard, en zei dat haar kleine baby in april werd geboren. Ze schreef op Instagram: Ik ben verheugd om dit nieuws met jullie te delen. Vier jaar geleden besloot ik dat ik een kind wilde. Ik wilde het op mijn eigen voorwaarden doen. Ik besef nu hoe radicaal het voor ons als vrouwen is om op deze manier over een van de meest fundamentele onderdelen van ons lot na te denken.”

Ze vervolgde in het bijschrift: Ik hoop dat we op een punt komen waarop het normaal is om geen ring te willen om een wieg te hebben. Een deel van mij wil volhouden dat mijn privéleven niemand iets aangaat… Ze is het begin van de rest van mijn leven.' In een later bericht noemde ze zichzelf zowel 'de moeder als de vader' van de kleine Oonagh Paige.

Amber heeft haar dochter vernoemd naar haar overleden moeder, Paige, die in 2020 stierf. Men herinnert zich dat de actrice eer betuigde aan haar moeder na haar dood met een bericht op Instagram met de tekst: Ik ben diepbedroefd en er kapot van ongelooflijk bij het verlies van mijn moeder, Paige Heard. Ze verliet ons te vroeg en klampte zich vast aan de herinnering aan haar mooie, zachte ziel…”

Sinds het delen van het nieuws heeft de actrice video's en foto's op haar Instagram geplaatst van haar en haar dochter die hun leven enorm samen leiden. Op 8 april van dit jaar vierde ze de eerste verjaardag van Oonagh.

Ze ondertitelde een bericht: Mijn kleine O is vandaag een jaar oud. Ik kan nog steeds niet geloven dat je hier bent. Het mooiste jaar.” Het lijkt erop dat de moeder en het kind aan elkaar gehecht zijn en zelfs foto's delen van haar die het meisje vasthoudt terwijl ze aan het sporten is.

Wie is de babyvader van Amber Heard?

Terwijl het lasterproces tegen Johnny Depp en Amber Heard in Virginia voortduurt, is hun eerdere datingleven een hot topic van discussie online. Afgezien van de Pirates of the Caribbean-ster, met wie ze twee jaar getrouwd was, heeft de actrice onder meer gedate met James Franco en Mark Wystrach.

De meest bekende persoon waarmee Amber is uitgegaan, is Elon Musk, de miljardair en Tesla-ondernemer. Na haar scheiding van Johnny, dateerden de twee van 2016 tot 2017. Onlangs is het internet overspoeld met geruchten dat de zakenmagnaat ook de vader is van haar kind, maar is dit waar?

Vrienden van de actrice onthulden aan Page Six dat Oonagh werd geboren via een draagmoeder nadat Amber was "verteld dat ze nooit haar eigen baby zou kunnen dragen." Een bron deelde: “Het belangrijkste voor Amber is dat ze open is over de geboorte van Oonagh. Er zijn zoveel vrouwen die het gevoel hebben dat ze niet over hun vruchtbaarheid kunnen praten en zich zorgen maken en zich schamen.”

De bron vervolgde: "Amber wil dat ze zich gesteund voelen en beseffen dat er een groot aantal manieren zijn om een baby te krijgen, zelfs als je vruchtbaarheidsproblemen hebt." Interessant genoeg heeft de actrice vermeden om de vader van haar baby in openbare optredens te bespreken.

Toen ze haar dochter echter aan de wereld aankondigde, erkende ze dat het kind stilletjes in haar leven werd verwelkomd door een surrogaat. Als gevolg hiervan hebben fans gespeculeerd dat Elon Musk de vader zou kunnen zijn.

In 2020 meldde Mirror dat er werd beweerd dat de actrice en de miljardair "verwikkeld waren in een juridische strijd over haar ingevroren embryo's". Een vriend van Ambers moeder en zus beweerde dat Elon de actrice aanklaagde in een poging de embryo's te laten vernietigen.

“Paige vertelde me… ze was in een juridische strijd met hem over de rechten op embryo's die ze samen hadden gemaakt. Hij wilde ze vernietigen en Amber probeerde ze te houden om een baby te krijgen', beweerde de bron.

Meer details over Elon's vermeende juridische strijd tegen de actrice zijn niet beschikbaar. Ongeacht wie de vader ook is, Amber heeft naar zichzelf verwezen als "de moeder en de vader" van haar schattige dochter, Oonagh Paige.

Vanaf nu concentreert ze zich op haar leven met haar dochter en ook op haar zaak tegen ex-man Johnny Depp. Hopelijk wordt de identiteit van de vader in de toekomst onthuld.

Aanbevolen: