Heeft Daniel Craig de grote cameo in 'Doctor Strange 2' echt afgewezen?

Inhoudsopgave:

Heeft Daniel Craig de grote cameo in 'Doctor Strange 2' echt afgewezen?
Heeft Daniel Craig de grote cameo in 'Doctor Strange 2' echt afgewezen?
Anonim

Doctor Strange in the Multiverse of Madness was ongetwijfeld een van de meest verwachte films van het jaar (en misschien wel de meest verwachte film van het jaar). De Marvel Cinematic Universe-film is de 28e in het gedeelde universum van Marvel Studios en domineert de kassa sinds de release.

Gezien de enorme rol van het multiversum in de film, is het geen verrassing dat er tal van belangrijke cameo-optredens zijn. Inmiddels is echter ontdekt dat James Bond-acteur Daniel Craig ook bijna in beeld was gecast. Heeft de acteur die grote cameo in de tweede aflevering van Doctor Strange echt afgewezen?

Was Daniel Craig ingesteld om te verschijnen in 'Doctor Strange 2'?

Toen het nieuwe Marvel-vervolg Doctor Strange onlangs in de bioscoop werd uitgebracht, waren er een paar onverwachte verrassingen, en Daniel Craig was daar blijkbaar bijna een van. Hoewel er cameo-geruchten op het web circuleerden, werden er veel sleutelfiguren in de film geïntroduceerd, waaronder een speciaal optreden van de Illuminati, zoals gepland.

John Krasinski als Reed Richards van de Fantastic Four was een van de meest schokkende onthullingen. Dit was een spannend moment voor veel fans, aangezien Krasinski al lang een favoriete acteur is bij fans waarvan velen hadden gehoopt dat hij zou worden gecast in de Fantastic Four-reboot van Marvel Cinematic Universe. Er zijn echter aanwijzingen dat hij niet de enige acteur was die in was voor die speciale cameo.

Justin Kroll van Deadline onthulde dat John Krasinski's Mr. Fantastic "niet de eerste keuze" was voor de speciale Illuminati-cameo. Daniel Craig zou oorspronkelijk op die plek verschijnen. Er werd beweerd dat de acteur van plan was om te filmen totdat een toename van COVID-gevallen hem ertoe had aangezet om te heroverwegen, dus trok hij zich terug om het risico van verspreiding van het virus naar zijn familie te voorkomen.

Voorafgaand aan de opmerking van Kroll waren er geruchten dat Daniel ook was getikt om Baldur the Brave te spelen, een personage dat naar verluidt ook in de film zou verschijnen als lid van de Illuminati. Helaas kon hij geen scènes opnemen en daarom hebben ze hem vervangen door John Krasinski.

Zoals Screenrant opmerkte, was de verschijning van Reed Richards een verrassing op zich, maar het gebruik van iemand als Daniel Craig zou een grote schok zijn geweest, aangezien zijn connectie met de rol slim verborgen werd gehouden.

Het nieuws over de potentiële cameo van de Bond-acteur leek uit het linkerveld te komen, wat bewijst dat hij niet op de radar van MCU-fans staat voor legitieme rollen. John, aan de andere kant, was nog steeds een aangename verrassing, maar de beloning kwam voort uit degenen die bekend waren met de push van het casten van fans.

Wat zijn de reacties van fans op Daniel Craig die lid wordt van MCU?

In reactie op het nieuws dat Daniel bijna in de film verscheen, ging digitale kunstenaar Boss Logic naar sociale media om zijn ongelooflijke kunstwerken te delen, zich voorstellend hoe de James Bond-acteur eruit had kunnen zien als Reed Richards. Het verbazingwekkende werk toont Daniel die het iconische blauw-zwarte uniform van de Fantastic Four aantrekt.

Een Twitter-gebruiker merkte op: "Ik heb deze fancasting van Daniel Craig als Reed Richards alias Mr. Fantastic hier gezien en ik denk dat het een vreselijke casting zou zijn … Dat gezegd hebbende, als Daniel Craig ooit een superheld, het zou Micky Moran moeten zijn, ook bekend als Mr. Miracle."

Het lijkt erop dat velen het niet leuk vonden dat de acteur Mr. Fantastic zou zijn. Een MCU-volger deelde: Ik zie Daniel Craig niet als herkenbaar als Reed Richards. Hij gaat alles veel te serieus spelen. Het zal zijn alsof je naar ‘The Batman’ van Marvel kijkt.”

“Wauw, Daniel Craig op riet Richards zou iets anders zijn geweest… Menigte zou wild zijn geworden. Maar zou niet bij hem hebben gepast', schreef een fan op Twitter.

Een andere fan merkte op over het casten van de acteur als Balder: Vreemde castingkeuze als het gebeurt, aangezien 99,8% van het publiek dat de film ziet geen idee zou hebben gehad wie Balder is. Ik heb nog nooit een Marvel-strip gelezen, maar ik weet wie Reed Richards is,” waarop iemand antwoordde: “Voor het geval je je afvroeg, Balder “The Brave” Odinson is de halfbroer van Thro en Loki.”

Misschien is het een kwestie van tijd voordat Daniel Craig zijn weg vindt naar het Marvel Cinematic Universe. Voorlopig kunnen fans ernaar uitkijken dat hij terugkeert naar zijn populaire rol als Benoit Blanc in Knives Out 2, die naar verwachting eind 2022 op Netflix in première gaat.

Aanbevolen: