Heeft Rihanna Chris Rock echt afgewezen?

Inhoudsopgave:

Heeft Rihanna Chris Rock echt afgewezen?
Heeft Rihanna Chris Rock echt afgewezen?
Anonim

Als het op haar datingleven aankomt, speelt Rihanna zeker niet makkelijk te krijgen - en iemand die dat kan beamen, is komiek Chris Rock. De laatste onthulde eerder dat hij was afgewezen door de Fenty Beauty-ondernemer nadat hij haar tegenkwam op een industriefeest, waar hij een zet had gedaan op RiRi.

Maar volgens de 57-jarige had Rihanna weinig tot geen interesse getoond, omdat hij grapte dat het misschien iets te maken had met hun leeftijdsverschil. Rock is 23 jaar ouder dan de Rehab-zangeres, dus begrijpelijkerwijs was ze niet van plan om zijn bewegingen te koesteren om te zien of ze open zou staan om met hem te daten, en de ontmoeting zou heel ongemakkelijk zijn geweest.

Rock en Rihanna zijn nog steeds goede vrienden, met de grappige man die eerder zijn vriend steunde op haar Fenty-show in New York in 2016. Maar wat er precies gebeurde op de avond dat Rock probeerde zijn schot op de Umbrella-hitmaker te schieten ?

Waarom heeft Rihanna Chris Rock afgewezen?

Rock bekende in zijn Netflix-special, Chris Rock: Tamborine, dat de laatste zijn flirterige capriolen verwierp, na een poging om Rihanna aan te pakken.

De twee hadden een Hollywood-feest bijgewoond kort nadat de vader van twee kinderen zijn scheiding van zijn ex-vrouw Malaak Compton Rock had afgerond. Het voormalige stel trouwde in 1996 en stopte in 2016.

Ze delen twee kinderen samen, Lola Simone en Zahra Savannah.

Aangezien het lang geleden was dat hij weer in de datingscene was geweest, dacht Rock dat hij zijn geluk zou beproeven om te zien of Rihanna openstond voor het idee om mogelijk een romance te beginnen met de inwoner van South Carolina.

Maar Rock realiseerde zich al snel dat na slechts een paar woorden tegen de Grammy-winnaar te hebben gezegd, het duidelijk duidelijk was dat ze niet geïnteresseerd was, te oordelen naar haar gezichtsuitdrukking tijdens hun korte gesprek.

"Ik had zoiets van: 'Oké, laten we dit opnieuw beginnen. Laat me zeggen wat er aan de hand is, toch?” herinnerde hij zich. "En ik heb zoiets van, 'Hoe gaat het, Rihanna?'"

Rock kwam tot een abrupte pauze voordat hij het studiopubliek vroeg: Vergeet je ooit hoe oud je bent? Rihanna keek me aan alsof ik een van haar tantes was.”

“Ze heeft me niet eens geregistreerd als een d-dragend lid van de samenleving. Zoals, ik zou het gemakkelijker hebben gehad, f Aretha Franklin.'

Heeft Chris Rock een oogje op Rihanna?

Heel erg.

Datzelfde jaar, slechts enkele maanden voordat Rock de oprichter van Fenty Beauty deed, was hij gastheer van de 2016 Academy Awards, waar hij nog een grap maakte over zijn kansen om ooit met Rihanna naar bed te gaan.

Tijdens zijn openingsmonoloog grapte de voormalige Saturday Night Live-ster: "Jada [Pinkett Smith] die de Oscars boycot, is alsof ik Rihanna's slipje boycot. Ik was niet uitgenodigd.”

In de weken voorafgaand aan de Oscars zei Smith dat ze de ceremonie aan het dumpen was na het gebrek aan diversiteit in de nominaties van de prijsuitreiking, waardoor de moeder van twee en een handvol andere celebs niet aanwezig waren.

En hoewel sommigen de grap misschien nogal ongepast vonden voor de gelegenheid, vertelden bronnen aan Hollywood Life dat Rihanna in de steek werd gelaten door de luchtige opmerking.

De grap van Chris was episch! Ze lachte haar er kapot om. Maar het was niet alleen grappig, het was ook waar. Ze zou Chris nooit zo in haar keuken uitnodigen.

“Ze vindt hem grappig en een van de beste komieken aller tijden, maar ze wil niet lachen in de slaapkamer. Ze wil schudden, rammelen en rollen!"

Is Rihanna vrijgezel?

Rihanna verzoend met haar rapper-beau Asap Rocky in 2021.

De twee waren het hele jaar door over de hele wereld gespot, inclusief een reis naar Rihanna's huis in Barbados, wat erop wees dat hun relatie serieus was geworden.

Begin 2022 kondigde de hitlijst Please Don't Stop The Music haar zwangerschap aan met Rocky's baby in een prachtige fotoshoot die werd gemaakt terwijl ze door de straten van New York liep in een oversized roze jas die haar groeiende baby blootlegde bult.

In een interview met Entertainment Tonight vertelde Rihanna hoe ze zich had aangepast aan het zwangerschapsleven en zei: Ik probeer er zoveel mogelijk van te genieten. En mode is een van mijn favoriete dingen, dus, weet je, we tarten wat het zelfs betekent om zwanger en moederlijk te zijn.

Ze voegde eraan toe: "Het kan soms ongemakkelijk worden en dus kun je de rol aankleden en doen alsof."

Aanbevolen: