Mick Jagger: "Ik was veel meer androgyn" dan Harry Styles

Inhoudsopgave:

Mick Jagger: "Ik was veel meer androgyn" dan Harry Styles
Mick Jagger: "Ik was veel meer androgyn" dan Harry Styles
Anonim

Harry Styles ziet er misschien hetzelfde uit, maar hij heeft niet de bewegingen zoals Mick Jagger - althans volgens de frontman van The Rolling Stones zelf. Niet dat Jagger iets heeft tegen Styles, een popster die hij leuk vindt en waarmee hij een 'gemakkelijke relatie' heeft, maar eerlijk gezegd denkt hij niet dat ze veel muzikale of artistieke overeenkomsten hebben.

Mick Jagger zegt dat Harry Styles geen stem heeft zoals die van mij

De zanger van Watermelon Sugar heeft lang geprezen dat het rockicoon een belangrijke rol speelt in zijn carrière en zijn stijl beïnvloedt, vooral als het om zijn garderobe gaat. De flamboyante modekeuzes van de zangeres doen vaak denken aan die van Micks toneelpersonage uit de jaren 70.

"Als ik naar ze kijk, weet ik niet wat het is, maar het is dit, dit is iets speciaals", zei Harry onder meer over de invloed van Mick tijdens een interview in 2019 met L'Officiel.

Toen de Satisfaction-zanger echter werd gevraagd naar Harry - zoals hij vaak doet - in een nieuw interview met The Times U. K., klonk het niet alsof hij de vergelijkingen erg vleiend vond.

“Ik vind Harry leuk - we hebben een gemakkelijke relatie. Ik bedoel, ik droeg vroeger veel meer oogmake-up dan hij. Kom op, ik was veel meer androgyn, 'zei Mick over Harry's flamboyante stijl, waaronder het aantrekken van een jurk voor de cover van Vogue.

Hij voegde eraan toe: “En hij heeft geen stem zoals de mijne of beweegt op het podium zoals ik; hij heeft gewoon een oppervlakkige gelijkenis met mijn jongere zelf, en dat is prima - daar kan hij niets aan doen.”

Mick Jagger heeft Harry Styles altijd afgewezen

Mick zong een ander deuntje tijdens een interview in 2015, toen hij zei dat Harry 'het aan de hand had', maar hij was even minachtend voor de 28-jarige zanger.

“Hij heeft het door. Ik ken hem, hij komt me in veel shows zien', zei hij destijds. “En ja, ik zie de invloed. Maar ik zeg niets tegen hem. Ik zeg hem gewoon dat hij er leuk uitziet. Ik vind hem leuk. Hij is heel fatsoenlijk.'

De Harry's House-zanger zal schitteren in de aankomende psychologische thriller Don't Worry Darling, en hoewel Mick ook zijn hand probeerde te acteren, heeft hij eerder gezegd dat in zijn hoogtijdagen "er veel vooroordelen waren tegen muzikanten die acteurs."

Aanbevolen: