Dit is hoe vergelijkbaar Mick Jagger en Harry Styles echt zijn

Inhoudsopgave:

Dit is hoe vergelijkbaar Mick Jagger en Harry Styles echt zijn
Dit is hoe vergelijkbaar Mick Jagger en Harry Styles echt zijn
Anonim

Mick Jagger heeft onlangs in een interview verklaard dat de frequente vergelijkingen tussen hem en Harry Styles slechts "oppervlakkig" zijn.

In een recent interview met The Sunday Times ging de iconische Rolling Stones-frontman in op de vele vergelijkingen tussen hem en de One Direction-zanger. Sinds zijn tijd in de band wordt Harry Styles vergeleken met de Mick Jagger dankzij zijn elektrische aanwezigheid op het podium en zijn gender-fluïde gevoel voor kleding. Styles deed zelfs Jagger na in een aflevering van Saturday Night Live uit 2017. Op een parodie van Family Feud droeg de nu 28-jarige zanger een wit pak en deed hij de beruchte branie van de ouder wordende rockster na.

"Ik vind Harry leuk - we hebben een gemakkelijke relatie", zei Jagger in een recent interview. Styles heeft in eerdere interviews verklaard dat hij opkeek naar Jagger en zich als fan bij hem had laten inspireren. “Ik bedoel, ik droeg vroeger veel meer oogmake-up dan hij. Kom op, ik was veel meer androgyn. En hij heeft geen stem zoals de mijne of beweegt op het podium zoals ik; hij heeft gewoon een oppervlakkige gelijkenis met mijn jongere zelf, en dat is prima - daar kan hij niets aan doen.”

8 Harry Styles en Mick Jagger's jeugdvergelijking

Beide muzikanten/acteurs komen uit een rustige buitenwijk van de middenklasse.

Mick Jagger werd geboren in Kent, de oudste zoon van een leraar en een huisvrouw. Hij studeerde met een overheidsbeurs als student aan de London School of Economics. Oorspronkelijk overwoog hij journalist te worden of in de politiek te gaan werken.

Harry Styles werd geboren in Redditch, Worcestershire, als zoon van een hospita en een financieel medewerker. Hij groeide op in een klein stadje in Cheshire en prees zijn jeugd omdat hij 'geweldig' was en zijn ouders 'meemoedigden'.

7 Delen Mick Jagger en Harry Styles energie?

Harry Styles' producer, Jeff Bhaskar, zegt dat de ster hem doet denken aan Mick Jagger. Hij vertelde Variety in 2017: "Ik wil al deze vergelijkingen tussen Mick Jagger en Harry doorbreken, maar hij heeft echt die energie waar hij de coolste man in de kamer is." Bhaskar produceerde Styles' titelloze debuutalbum, evenals de 'Doom and Gloom'-plaat van Rolling Stones.

Na met Mick te hebben gewerkt, is er een overeenkomst. Er is maar één Mick Jagger en er is maar één Harry Styles, maar ze hebben allebei dat soort charisma. Het is zoals het leven zou moeten zijn - wees cool, man. Liefde elkaar.”

6 De chemie van Mick Jagger en Harry Styles met hun gitaristen

Bhaskar onthulde ook dat de chemie van Harry Styles met zijn gitarist Mitch Rowland vergelijkbaar is met die van Mick Jagger en Rolling Stones-gitarist Keith Richards.

“Hij begon referenties te spelen van wat hij wilde doen, wat klonk als een coole rockband. Ik snapte het, en ik kon zien waar als we dit voor elkaar zouden krijgen, het een van de coolste dingen ooit zou zijn. Maar hij had een maatje nodig die gitaar speelt alsof hij Keith Richards is.”

Jeff voegde toe in een interview met de New York Post: Mitch is een beetje zoals de Keith Richards van Harry's Mick Jagger. Dat soort dynamiek tussen de leadgitarist en de zanger moet bestaan voor het soort muziek dat Harry wil doen.”

5 Harry Styles en Mick Jagger's soortgelijke flamboyante smaak in de mode

Het is geen geheim dat Harry Styles naar de wereld van de rock-'n-roll uit de jaren 70 kijkt voor zijn mode-inspiratie. Naar verluidt liet hij zich inspireren door de Rolling Stones-frontman voor de sprankelende rode jumpsuit die hij droeg in de videoclip voor zijn onlangs uitgebrachte single "Zoals het was."

Net als Styles stond Mick Jagger bekend om zijn dramatische looks, waaronder crop tops, leren broeken, vrijetijdspakken, cord jacks en overdreven kragen. Hij was ook beroemd om zijn maillots die zijn borst ontbloten, een look die Styles de afgelopen jaren heeft overgenomen.

4 Hebben Harry Styles en Mick Jagger een vergelijkbare datinggeschiedenis?

Huidige vriendin Olivia Wilde is een van de vele beroemde vrouwen waarmee Harry Styles in de loop der jaren is gelinkt. Een paar maanden, toen hij 17 was en zij 31, ging hij uit met wijlen tv-presentator Caroline Flack. Hij heeft ook een beroemde relatie met Taylor Swift Daarna het model Camille Rowe.

Mick Jagger staat ook bekend om zijn vele beroemde relaties, wat heeft geresulteerd in 8 kinderen. Hij had een beroemde date met collega-zangeres Marianne Faithfull, had een spraakmakende relatie met model Jerry Hall, ging uit met de toekomstige Franse first lady Carla Bruni en trouwde met Bianca Jagger. Het gerucht ging dat hij met Carla Simon was uitgegaan, wat resulteerde in haar hit "You're So Vain."/

3 Harry Styles en Mick Jaggere zijn beide 'seksueel dubbelzinnige rocksterren'

Harry Styles is seksueel dubbelzinnig en gelooft niet dat hij zijn seksualiteit moet verduidelijken.

“Ik ben er heel open over geweest met mijn vrienden, maar dat is mijn persoonlijke ervaring; het is van mij. Het hele punt van waar we naartoe zouden moeten gaan, namelijk iedereen accepteren en opener zijn, is dat het er niet toe doet, en het gaat erom dat je niet alles hoeft te labelen, niet hoeft te verduidelijken welke vakjes je aanvinkt.”

Mick Jagger zou lange tijd geflirt hebben met leden van hetzelfde geslacht. Hij heeft zijn seksualiteit nooit gespecificeerd, maar hij was nauw verbonden met David Bowie met veel geruchten die de iconische rocksterren nog steeds met elkaar verbinden.

2 Zowel Mick Jagger als Harry Styles hebben een acteercarrière

Hoewel Styles en Jagger bekend staan om hun succesvolle muziekcarrières en aanwezigheid op het podium, hebben ze allebei een acteercarrière gehad. Jagger is een hoofdbestanddeel van de indiecinema sinds het einde van de jaren zestig, toen hij voor het eerst samenwerkte met onder meer Jean-Luc Godard en Kenneth Anger.

Hij maakte naam met zijn rol in Performance waarin hij Turner speelt, een teruggetrokken, gespannen rockster die zijn dagen verspilt in een vervallen herenhuis in Notting Hill, samen met twee vrouwelijke geliefden. In hetzelfde jaar speelde hij in Ned Kelly, de gedoemde biopic van de Australische bushranger en volksheld.

Styles maakte zijn acteerdebuut in Dunkirk van Christopher Nolan. Hij is binnenkort te zien in Don't You Worry Darling and My Policeman.

1 Harry Styles en Mick Jagger zijn beide recordbrekende artiesten

Hoewel Harry Styles aan het begin van zijn solocarrière al een recordfiguur is in de muziekindustrie. Zijn nieuw uitgebrachte album Harry's House brak onlangs het record voor de grootste vinylverkoopweek in de VS na slechts drie dagen. De recente albumrelease van de ex-One Direction-zanger verdiende tot nu toe ook de meeste streams op de eerste dag voor een album dat in 2022 werd uitgebracht.

Mick Jagger en de Rolling Stones zijn al jaren iconen die de jaren '60 en '70 definiëren en de wereld en rock and roll transformeren. Rolling Stones tekende in 1981 een platencontract voor vier albums met een nieuw label, CBS Records, voor naar verluidt $ 50 miljoen. Destijds was dit de grootste platendeal in de geschiedenis.

Na enorm succesvolle tours in 2005, vestigde hun 'Bigger Bang'-tour een record van $ 162 miljoen, waarmee ze de Noord-Amerikaanse markering van de band in 1994 verbraken. Tot op de dag van vandaag breken ze records. Het 13e nummer één album van de groep betekent dat ze een nieuw record hebben gevestigd als de eerste band in de Britse hitparadegeschiedenis die in zes verschillende decennia de top van de albumhitlijsten heeft bereikt.

Aanbevolen: