Mike Myers zei dit over de toekomst van "Shrek"

Inhoudsopgave:

Mike Myers zei dit over de toekomst van "Shrek"
Mike Myers zei dit over de toekomst van "Shrek"
Anonim

Mike Myers zegt dat hij "enthousiast" zou zijn om terug te springen in het moeras van Shrek en verder te gaan waar Shrek Forever After in 2010 was geëindigd. De komiek opende zijn iconische rol in een recent interview, waarin hij toegaf dat hij " hield ervan om de slechtgehumeurde maar goedhartige boeman te spelen, en zei dat hij bereid is om het personage opnieuw te uiten.

Mike Myers zegt dat hij zijn regels opnieuw moest opnemen

Tijdens een carrière-omspannend video-interview met GQ magazine, onthulde Myer's de reden waarom hij al zijn regels opnieuw heeft opgenomen voor de gelijknamige boeman - en wat hij graag zou zien gebeuren met de franchise in de toekomst.

“De eurocentrische vorm die het sprookje is, gaat echt over classicisme. Toen ik werd benaderd om Shrek te doen, deed ik het oorspronkelijk als Canadees', herinnert hij zich.

“Ik heb het opnieuw opgenomen als Schots omdat dat de meest werkende klasse leek te zijn. Ik hou ook van het Schotse volk. Ik heb Schotse afkomst. Ik ben voornamelijk Engels, maar Liverpool is de levensader tussen Schotland, Engeland en Ierland, 'zei Myers over zijn beslissing om zijn regels opnieuw op te nemen voor de klassieke film.

Mike Myers staat open voor nog veel meer Shrek-films

De Austin Power-ster merkte op dat halverwege het maken van de eerste Shrek-film, ondanks dat de film een geanimeerde komedie was, de rol van Shrek een "dramatische" rol was.

"Er is daar een emotioneel centrum", legde Myers uit. “Je kent de oude grap: ik zou geen lid willen zijn van een club die mij als lid zou hebben. Ik heb me altijd zo gevoeld. Het concept om van een zelfhatende boeman naar een zelfaccepterende boeman te gaan, was voor mij zinvol.”

Myers schetste vervolgens zijn ambitieuze dromen voor de toekomst van de franchise. Hij zei: “ik hou van het spelen van Shrek. Als ik één Shrek per jaar zou moeten doen, zou ik heel blij zijn.”

Helaas lijkt dat niet te gebeuren - althans niet op korte termijn.

In 2018 meldde Variety dat Universal Illumination-oprichter Chris Meledandri de opdracht had gegeven om toezicht te houden op een revival van de serie, maar een nieuwe aflevering moet nog officieel worden aangekondigd.

Aanbevolen: