Dit is wat Mike Myers zei over werken met Beyoncé

Inhoudsopgave:

Dit is wat Mike Myers zei over werken met Beyoncé
Dit is wat Mike Myers zei over werken met Beyoncé
Anonim

Zelfs voordat Beyoncé de wereldwijde superster was die ze nu is - met zoveel status dat ze het prestigieuze Met Gala kan overslaan wanneer ze maar wil en nog steeds een van 's werelds meest invloedrijke mode-iconen is - lijkt het erop dat ze een vergelijkbare betoverend effect op de mensen die ze ontmoette en waarmee ze werkte.

In 2002 verscheen Beyoncé samen met Mike Myers in de derde aflevering van zijn succesvolle Austin Powers-serie, getiteld Austin Powers in Goldmember. In de film speelde Beyoncé de rol van Foxxy Cleopatra, een FBI-agent en Austins liefdesbelang die hem helpt de schurk Goldmember te vinden en neer te halen.

Mike Myers vertelde onlangs hoe het was om met Beyoncé aan de film te werken. Het is niet verwonderlijk dat hij bevestigde dat iedereen op de set een positieve reactie op haar had, ook al was ze nog geen icoon. Hij gaf ook toe dat hij haar had voorgesteld aan een legendarische band waar ze toen nog nooit van had gehoord.

Hoe de cast van 'Austin Powers' reageerde op Beyoncé

Mike Myers onthulde dat iedereen op de set "verliefd op haar werd", eraan toevoegend dat zijn co-ster Michael Caine ook van Beyoncé hield, hoewel hij op dat moment niet zeker wist hoe hij haar naam moest uitspreken. De Britse acteur liet de é achterwege en "niemand wilde hem corrigeren."

Mike gaf toe dat toen hij Beyoncé voor het eerst ontmoette, hij er zeker van was dat ze iets speciaals had dat haar in een grote ster zou veranderen. "De Obama's hebben het", legde hij uit. "Ze stralen moleculen uit die de vorm aannemen van hun persona."

In 2019 herinnerde Fred Savage, die ook een rol in de film had, zich een scène die hij had met Beyoncé, waarin Austin Powers wordt afgeleid door de moedervlek die Freds personage op zijn gezicht heeft. Ze filmden de scène de dag nadat de Grammy-nominaties waren uitgebracht en Beyoncé werd genomineerd met Destiny's Child.

"… er was een grote taart voor haar", haalde hij herinneringen op (via Entertainment Weekly). “Iedereen zong. Het was te gek.”

De acteur onthulde dat hij Beyoncé jaren later weer ontmoette op de meest onwaarschijnlijke plaatsen: de school van zijn kinderen in Los Angeles, waar Beyoncé's dochter Blue Ivy ook naar toe gaat.

“Het kostte me een tijdje om naar haar toe te gaan,” zei hij. “Op een gegeven moment dacht ik: ‘Hé, ik ben Fred, we hebben deze film samen gedaan.’ Ze zegt: ‘Ik weet wie je bent. Ik zag je aan het begin van het jaar, ik wilde gewoon niet naar voren komen om gedag te zeggen en je lastig te vallen.'”

In hetzelfde interview bevestigde Fred dat Beyoncé en Jay-Z "geweldige ouders" en "actieve ouders" zijn.

"… ze zijn op school, ze zijn daar aan het picknicken, zitten op het veld met een deken."

De enige les die Mike Myers Beyoncé leerde

Tijdens het maken van Austin Powers in Goldmember, gaf Mike Myers enkele parels van wijsheid door aan Beyoncé: hij stelde haar voor aan de band Led Zeppelin.

"Ik ken deze Led Zeppelin niet", herinnert hij zich dat ze hem vertelde. Nadat Mike haar echter had voorgesteld aan de iconische band, begon Beyoncé naar hen te luisteren. Een paar dagen later op de set haalde ze haar koptelefoon tevoorschijn en zei tegen Mike: "Het is Led Zeppelin - ze zijn geweldig."

Beyoncé had oorspronkelijk aarzelingen over de hoofdrol in 'Austin Powers'

Beyoncé-fans zitten in twee kampen als het gaat om haar optreden als Foxxy Cleopatra. Terwijl sommigen beweren dat Beyoncé de rol volledig belichaamde en briljant werk deed - vooral gezien het feit dat ze toen pas 21 was - vinden anderen dat de film niet grappig was.

Beyoncé zelf aarzelde om te gaan acteren omdat ze niet zeker wist of ze klaar was om in de wereld van films te duiken.

"Ik denk dat het iets moet zijn waarmee je geboren bent, het vermogen om te acteren", zei ze (via Cheat Sheet).“Iedereen die zingt en optreedt, kan niet acteren. En ik wist niet of ik het kon of niet. Daarom was ik bang om erin te stappen, omdat je soms denkt: 'Oké, aangezien ik speel en een succesvolle zangeres ben, kan ik een succesvolle actrice worden.'”

“Maar het is niet iets dat iedereen heeft. Of je hebt het of je hebt het niet, net als een stem of het vermogen om basketbal te spelen of wat het ook is.”

Toen Beyoncé echter de rol van Foxxy Cleopatra kreeg aangeboden, kon ze het niet laten liggen. Hoewel ze op dat moment bezig was met haar muziekcarrière, voelde ze zich geroepen om ook haar acteervaardigheden te verkennen. Het v alt niet te ontkennen dat haar gekke arbeidsethos!

"Ik heb scripts en enkele aanbiedingen gekregen, maar nooit iets zo geweldig of zo groots als Austin Powers", legde ze uit. “Echt, ik was niet van plan om snel een film te maken. Maar toen ze me hiermee benaderden, kon ik het niet echt laten liggen. Ik moest wel.”

Beyoncé zou eigenlijk op tournee gaan met Destiny's Child en had misschien geen tijd in haar schema om de film te maken. De tour werd echter uitgesteld vanwege de tragedie van 9/11. Dus de timing kwam uiteindelijk goed uit voor Beyoncé om haar eerste filmrol op zich te nemen.

Aanbevolen: