The Ultimatum: Waar zijn Jake en Rae nu?

Inhoudsopgave:

The Ultimatum: Waar zijn Jake en Rae nu?
The Ultimatum: Waar zijn Jake en Rae nu?
Anonim

Tijdens de seizoensfinale van Netflix's nieuwe populaire realityshow, The Ultimatum, konden kijkers zien waar de koppels tegenwoordig zijn. Fans waren vooral nieuwsgierig naar wat er gebeurde met Jake Cunningham en Rae Williams, die besloten om samen de wereld rond te reizen nadat ze uit elkaar gingen met hun oorspronkelijke partners, April Marie en Zay Wilson.

Jake en Rae klikten vanaf het begin. Iedereen in de cast, behalve hun partners, vond dat ze het experiment samen moesten verlaten - wat ze deden. Maar tijdens de reünie-aflevering onthulde het paar enkele dingen over hun relatie die zowel hun exen als fans teleurstelden…

Hebben Jake en Rae contact gehad voor de finale van 'The Ultimatum'?

Fans kunnen het niet helpen, maar gaan ervan uit dat Jake en Rae met elkaar in contact kwamen in de show. Ze kusten veel toen ze samenwoonden, en met hun chemie is het moeilijk om niet anders te denken. De twee ontkenden echter de beweringen en zeiden dat ze een "strikte regel" hadden over fysieke intimiteit. "Jake en ik, weet je, we hadden een strikte regel voor wat betreft fysieke dingen", legde Rae uit aan Us Weekly. "Ik kuste hem veel. Ik was iemand die met hem begon te zoenen, maar we gingen niet verder dan zoenen. En dat was heel belangrijk voor ons allebei."

Ze bekende ook dat ze "zeker allebei schuldig voelden" over hun chemie op het scherm. "De hele tijd dat je op deze romantische dates gaat en je verbindt en je leeft met deze persoon die je dagelijkse leven met hen leeft - in je achterhoofd is altijd de jaloezie die je hebt tegenover je oorspronkelijke partner en wat ze meemaken,' vervolgde Rae. "En dan gewoon het schuldgevoel voor, zoals, soms [ik] zou heel gelukkig worden en zou ik zeggen:" Oh, ik ben nu zo gelukkig. Ik hou ervan om met deze man om te gaan. Ik kan niet wachten om naar huis te gaan en samen met hem te koken, een film te kijken en wat dan ook te doen.' En toen dacht ik: 'Ik zou me niet zo moeten voelen.'"

Wat Jake betreft, hij zei dat hij en Rae de grenzen van hun exen niet overschreden omdat hij helemaal niet in de show wilde zijn. "Ik wilde de show niet doen, dus ging ik door en moest ik dat experiment doen en ik hield me nog steeds aan haar [april's] richtlijnen die ze wilde - zoals, zij is degene die het wilde doen. Zij is degene die dat wilde experimenteer rond en zie dit allemaal, "vertelde hij ons. "Dus eerlijk gezegd waren Rae en ik heel respectvol om de hele situatie te behandelen. Hoe het er ook uitziet, we hadden geen seks. Het enige wat we deden was zoenen. Ik sliep de eerste vijf dagen van de show in een apart bed."

Gaan 'The Ultimatum'-sterren Jake en Rae samen op die reis?

Helaas hebben Jake en Rae niet de wereld rondgereisd zoals ze zouden moeten."Ik had het gevoel dat er zoveel was gebeurd", vertelde Rae aan E! Nieuws. "Met Jake en April die dingen beëindigden en Zay en ik die dingen beëindigden, voelde ik me niet op mijn gemak, zoals, op een vliegtuig springen en weggaan om plezier te hebben. Ik moest echt de tijd nemen om te genezen." Ze zei hetzelfde tijdens de reünie en zei dat het niet goed voelde om op die manier met Jake de zonsondergang in te rijden. "We zijn eigenlijk niet op reis gegaan", vertelde Rae aan de gastheren, Nick en Vanessa Lachey.

"Ik denk dat we het er min of meer over eens waren dat iedereen meer tijd nodig had om te genezen," vervolgde ze. "En ik voelde me alsof het echt ongevoelig was om een soort van te zijn, 'Ok, doei. F--k ya'll. We stappen op een vliegtuig en gaan ergens heen.' Dus hebben we besloten om niet op reis te gaan." Toen Vanessa vroeg of het voelde alsof April en Zay hen tegenhielden, zei Rae: "Nee, ik denk niet dat ze ons actief tegenhielden. Ik denk dat Jake en ik allebei een bewuste keuze hebben gemaakt om terug te keren."

Zijn 'The Ultimatum'-sterren Jake & Rae nu aan het daten?

Tijdens de reünie gaf Rae toe dat ze verkering had met een vrouw. Maar onlangs vertelde ze E! dat ze "momenteel vrijgezel" is en na de show door haar leven probeert te navigeren. "Na het hele proces moet ik genezen en wat tijd voor mezelf nemen, om gewoon een beetje door alles heen te komen", vertelde ze. Jake ziet tegenwoordig ook niemand. "Ik probeer momenteel gewoon een beetje mijn eigen ding te doen", vertelde hij aan de outlet. "Ik bedoel, als er iets gebeurt, gebeurt het. Ik ben niet op zoek naar iemand, maar als er iemand op mijn pad komt, of het nu Rae of iemand anders is, zou ik me erin kunnen wagen. Maar op dit moment probeer ik me gewoon te concentreren op mijn eigen leven."

Op de vraag of er nog hoop voor hen is, zei Rae dat die er zeker is. "Jake en ik zijn cool. We zijn allebei nog steeds aan het genezen van alles," zei ze, voordat ze een grapje maakte, "Dus dames, Jake's DM's zijn gesloten, stuur hem geen DM! Stuur Jake geen DM!" Ze houden ook contact ondanks dat ze in verschillende steden wonen."Ze is een lieverd, hou van haar tot de dood", zei Jake over Rae. "We praten de hele tijd en we hangen af en toe samen, maar we hebben een goede verstandhouding. Er kan onderweg iets gebeuren." Laten we hopen dat ze nog steeds samen op vakantie gaan.

Aanbevolen: