Wat is er gebeurd tussen Ray Fisher en Warner Bros?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Ray Fisher en Warner Bros?
Wat is er gebeurd tussen Ray Fisher en Warner Bros?
Anonim

Behoeften van beroemdheden zijn niets nieuws en worden al jaren onder de aandacht gebracht. We hebben gezien dat Eminem veel vetes had, en we hebben zelfs gezien dat Dave Chappelle het uithaalde met een tv-netwerk. Wat we echter niet vaak zien, is iemand die ruzie heeft met een grote filmstudio.

Ray Fisher, die Cyborg speelde voor DC, heeft grote problemen met Warner Bros., en hij heeft de afgelopen jaren een aanklacht ingediend tegen de studio

Laten we een licht schijnen op Ray Fisher en waarom hij zich uitsprak tegen Warner Bros.

Ray Fisher speelt Cyborg in de DCEU

Sinds hij de acteerwereld betrad, heeft Ray Fisher goed werk geleverd door geweldige uitvoeringen te leveren wanneer hij de kans kreeg. Hij is misschien geen grote bekende naam zoals sommige van de andere sterren die de kans hebben gehad om in grote DC-projecten te verschijnen, maar Fisher heeft samen met hen nog steeds geweldig werk geleverd.

De acteur maakte zijn officiële debuut als Cyborg in Batman V Superman: Dawn of Justice uit 2016, en op dat moment wist hij niet hoe de dingen zouden uitpakken.

"Ik wist niet in hoeverre DC en WB van plan waren om mijn personage te nemen. Toen ik me aanmeldde, wilde ik gewoon deel uitmaken van deze wereld. Maar die specifieke formatie ontdekte ik toen en daar. Ik had niet gedacht dat ik mijn eigen op zichzelf staande film zou krijgen, "zei Fisher.

Op een gegeven moment zou Fisher de hoofdrol spelen in zijn eigen Cyborg-film, maar DC heeft de plannen gewijzigd.

Fisher keerde terug naar de rol van Cyborg voor de Justice League van Zach Snyder in 2021, maar op dit moment weet niemand precies waar hij staat met de studio. Dit komt omdat Fisher de afgelopen jaren een aanklacht tegen Warner Bros. heeft geleid.

Fisher is vocaal geweest over zijn problemen met Warner Bros

Dus, waar begon het gedoe met Warner Bros. precies voor Ray Fisher? Het lijkt erop dat het allemaal begon na de release van Justice League uit 2017, een film waarin Fisher een veel grotere rol zou spelen.

Tijdens de productie van de film nam Joss Whedon het over, en Fisher heeft verklaard dat er veel problemen waren met de manier waarop de filmmaker de dingen op de set aanpakte.

Fisher ging naar sociale media en schreef: "[Whedon's] behandeling van de cast en crew van Justice League was grof, beledigend, onprofessioneel en volkomen onaanvaardbaar. Hij werd op veel manieren ingeschakeld door [producenten] Geoff Johns en Jon Berg.”

Dit was zijn eerste twistpunt, maar Fisher stopte daar niet. Vervolgens zou hij W alter Hamada, de president van DC Films, voorschotelen.

"W alter Hamada is de gevaarlijkste soort van enabler. Hij liegt, en de mislukte hit van WB PR op 4 september, probeerde de zeer reële problemen van het Justice League-onderzoek te ondermijnen. Ik zal niet deelnemen aan een productie geassocieerd met hem. A>E, "schreef Fisher.

Nadat deze opmerkingen waren gemaakt, werd Fisher gescheiden van de aankomende Flash-film, die een aantal andere DC-helden zal bevatten. Nogmaals, hij keerde terug om Zack Snyder te helpen zijn volledige visie voor Justice League te realiseren, maar zoals het er nu uitziet, is Fisher's tijd met DC op minder dan dun ijs.

Waar zijn de dingen nu?

Dus, hoe staat het er nu voor met Ray Fisher en Warner Bros? Op basis van een aantal activiteiten van eerder dit jaar gaat het niet goed tussen de twee partijen.

Volgens Black Enterprise, "kon acteur Ray Fisher het niet laten om Warner Bros te roepen na het zien van de Black History Month-tweet van de mediagigant. De Justice League-ster reageerde op een tweet waarin enkele van hun" iconische Black-film Momenten", waaronder stills van Will Smith en Idris Elba's rollen in Suicide Squad en Jurnee Smollett in Black Canary en Birds of Prey the Emancipation of Harley Quinn."

In de tweet trok Fisher niets.

"OF… je zou kunnen proberen om je excuses aan te bieden aan de niet-fictieve zwarte mensen die getroffen zijn door de racistische en discriminerende praktijken van je bedrijf", schreef hij.

Dat is niet waar de dingen eindigen. Fisher sprak zich ook uit tegen hogergeplaatsten kort na de release van The Batman.

"Toby Emmerich en W alter Hamada moeten echt bang zijn voor deze Discovery-fusie. Deze publieke kredietklopperij en pufjes over waarom ze niet ontslagen zouden moeten worden, zijn lachwekkend. Als Toby over regisseurs wil praten, moet hij praten over zijn aanwerving en bescherming van Joss Whedon. A>E."

Er is absoluut geen liefde verloren tussen Ray Fisher en Warner Bros., en hopelijk zal de aanklacht die Fisher heeft geleid tegen de studio een positieve invloed hebben op de artiesten die voor hen werken.

Aanbevolen: