Hoe Zac Efron en 'High School Musical'-cast over vierde film denken

Inhoudsopgave:

Hoe Zac Efron en 'High School Musical'-cast over vierde film denken
Hoe Zac Efron en 'High School Musical'-cast over vierde film denken
Anonim

Zac Efron maakte zijn enorme doorbraak in de industrie en steeg naar het sterrendom in Disney's High School Musical. In zekere zin was het als de enige tienerfilm die hem naar het sterrendom katapulteerde. Het eerste deel van de serie, High School Musical, haalde niet alleen de krantenkoppen vanwege de boeiende film, maar ook door hun aanstekelijke liedjes. Een jaar later kwam High School Musical 2 in de bioscoop en brak een aantal records. En om de serie af te sluiten, bracht het laatste deel van de serie, getiteld High School Musical 3: Senior Year, wereldwijd meer dan $ 252 miljoen op. Dit hielp Zac van verschillende rollen te springen in films als The Greatest Showman en The Lucky One.

De 17 Again-acteur was niet de enige die een enorme pauze kreeg van de film. Ashley Tisdale van High School Musical kreeg ook een hoofdrol in de film Scary Movie 5. Vanessa Hudgens, die de rol van Gabriella Montez speelde, kreeg een grote rol in The Princess Switch van Netflix. Maar is het tijd voor hun langverwachte reünie voor het vierde deel van de serie? Hoe denken Zac en de rest van de cast erover?

8 Wie was Zac Efron in 'High School Musical'?

Zac Efron als Troy Bolton in High School Musical
Zac Efron als Troy Bolton in High School Musical

Zac Efron speelde de rol van Troy Bolton, de hoofdpersoon van de hele trilogie, bekend als een van de populairste studenten van East High. Hij is ook de hoofdrolspeler van Gabriella Montez (Vanessa Hudgens), die ze voor het eerst ontmoette op een karaoke-feestje in een skihut op oudejaarsavond. Hij zong in de beroemde liedjes van de film, zoals Gotta Go My Own Way, Breaking Free en We're All in This Together.

7 Vond Zac Efron het leuk om Troy Bolton te zijn in 'High School Musical'?

Hoewel Zac Efron de rol van Troy Bolton te danken heeft aan de welverdiende roem die hij nu heeft, lijkt het alsof hij gemengde gevoelens heeft over het spelen van de rol. Simpel gezegd, hij heeft er elke dag spijt van, in een mate dat hij actief wenst dat hij terug in de tijd kon gaan en zijn jongere zelf in elkaar kon slaan.

"Ik doe een stap achteruit en kijk naar mezelf en ik wil die vent soms nog steeds een schop geven", vertelde hij aan Men's Fitness. “Zoals, fk die vent. Hij heeft een aantal coole dingen gedaan met een paar coole mensen, hij deed dat ene ding [Buren] dat grappig was, maar ik bedoel, hij is nog steeds gewoon dat verdomde joch van High School Musical."

6 Zac Efrons filmcarrière

Zac st. Charlie
Zac st. Charlie

Zac Efron verbrak de vloek van een one-hit-wonder te zijn en bewees zijn veelzijdigheid op het scherm na de High School Musical-trilogie. Efron werd gecast als Link Larkin in Hairspray, slechts een paar maanden nadat High School Musical debuteerde. In 2010 speelde Efron in het romantische drama Charlie St. Cloud. Twee jaar later portretteerde Zac Jack Jensen in The Paperboy. Hij kreeg ook een hoofdrol in een van de meest spraakmakende films van het afgelopen decennium, The Greatest Showman.

5 Komt Zac Efron terug voor 'High School Musical 4'?

In april 2020 zorgde Zac Efron voor controverse onder fans van High School Musical door een mogelijke castreünie over te slaan. De acteur vertelt nu echter aan E! Nieuws dat hij meer dan bereid is om in een filmremake te verschijnen. "Natuurlijk, natuurlijk", zei Efron toen hem werd gevraagd naar het uitbeelden van Troy Bolton in een reboot van High School Musical. "Ik bedoel, om in welke vorm dan ook de kans te krijgen om terug te gaan en met dat team te werken, zou zo geweldig zijn. Mijn hart is er nog steeds. Dat zou ongelooflijk zijn. Ik hoop dat het gebeurt."

4 Keert Vanessa Hudgens terug naar 'High School Musical'?

In november 2021 sprak ET met Hudgens en vroeg of ze dacht dat het mogelijk was om de originele High School Musical-cast weer in elkaar te zetten, maar Hudgens beweerde dat het onwaarschijnlijk was.

"Het was zo'n mooi moment in de tijd dat zoveel mensen zo dicht en dicht bij hun hart houden, dat, ik weet het niet. Het is eng om met zoiets te rotzooien, want het is zo geliefd, "zei Hudgens. "Iemand moet een script schrijven en het naar ons allemaal sturen, en als we het leuk vinden, wie weet dan?"

3 Hoe Ashley Tisdale denkt over het opnieuw spelen van Sharpay Evans

Toen Sharpay Evans in 2006 voor het eerst op televisie verscheen, was ze meteen een sensatie. Maar het lijkt erop dat fans dat fantastische gevoel dat ze voelden toen Sharpay de schermen sierde, nooit zullen herbeleven, aangezien Ashely Tisdale, de ster achter het personage, niet denkt dat ze ernaar terug kan keren.

"Ik heb gewoon het gevoel dat ik dat niet echt nog een keer zou kunnen doen en het recht geven", vertelde Tisdale aan Entertainment Tonight in augustus 2021 over het spelen van Sharpay."Je weet wat ik bedoel? Ik denk dat ik me op dat moment niet bewust was van mezelf en mijn omgeving, en ik heb het gevoel dat dat een groot deel van Sharpay is. Ze is zich er gewoon niet echt van bewust, en naarmate ik opgroeide en bewuster werd, denk ik dat het gewoon iets is dat het niet hetzelfde zou zijn.”

2 Wat Lucas Grabeel denkt over een terugkeer naar 'High School Musical'

Ashley Tisdale Lucas Grabeel
Ashley Tisdale Lucas Grabeel

Ashley Tisdale's broer op het scherm staat meer open voor het idee om terug te keren naar de Wildcats dan Tisdale. "Ja, natuurlijk zou ik dat doen", vertelde Lucas Grabeel aan J-14, toen hem werd gevraagd of hij bereid was de rol opnieuw te spelen. "Als Disney belt, staat mijn deur altijd open", zei hij. “We werken goed samen.”

Lucas Grabeel heeft een mini-terugkeer gemaakt naar HSM door te verschijnen in de Disney+ tv-serie, High School Musical: The Musical: The Series.

1 Gebeurt 'High School Musical 4'?

Veel media zoals The Cinemaholic en Seventeen hebben artikelen geschreven over HSM 4. Een TikTok-video over de releasedatum van de vermeende film zorgde zelfs voor commotie bij de fans. Maar op het moment van schrijven is er nog geen bevestiging over de film.

Aanbevolen: