10 beroemde acteurs die in 2020 in muziekvideo's schitterden

Inhoudsopgave:

10 beroemde acteurs die in 2020 in muziekvideo's schitterden
10 beroemde acteurs die in 2020 in muziekvideo's schitterden
Anonim

Een succesvolle muzikant zijn heeft zeker enkele voordelen en een daarvan is zeker andere beroemde vrienden - of beroemde partners - die in je muziekvideo's kunnen verschijnen en je wat extra views kunnen opleveren. Laten we eerlijk zijn, iedereen ziet graag een goede muziekvideo, maar wat iedereen wil zien is een goede muziekvideo met een beroemde acteur erin. Of geef ons op zijn minst enkele cameo's van beroemdheden.

Er zijn vorig jaar veel interessante video's uitgebracht, maar slechts enkele bevatten beroemde acteurs. Van Megan Fox tot Ashton Kutcher - blijf scrollen om te zien welke acteurs op onze lijst zijn beland!

10 Megan Fox in "Bloody Valentine" door Machine Gun Kelly

Afbeelding
Afbeelding

De lijst van vandaag is de Transformers Megan Fox, die geen onbekende is in muziekvideo's. In 2009 was de beroemde actrice te zien in een videoclip voor "New Perspective" van Panic! in de Disco.

Slechts een jaar later speelde ze in Eminem's recordbrekende videoclip voor 'Love the Way You Lie'. In mei 2020 verscheen ze ook in een muziekvideo voor "Bloody Valentine", een nummer uitgevoerd door haar vriend Machine Gun Kelly.

9 Paul Mescal In "Savior Complex" door Phoebe Bridgers

Afbeelding
Afbeelding

De volgende op de lijst is Paul Mescal, een voor een Emmy genomineerde Ierse acteur die we vooral kennen van de dramaminiserie Normal People. De jonge acteur verscheen vorig jaar in de videoclip voor het nummer 'Savior Complex' van Phoebe Bridgers. De zwart-witvideo werd geregisseerd door Phoebe Waller-Bridge - de maker van Fleabag - en begint met Mescal zittend op een strand, bedekt met blauwe plekken.

8 Alexa Demie In "Stargazing" By The Neighbourhood

Afbeelding
Afbeelding

Een andere actrice die vorig jaar in een muziekvideo te zien was, is Alexa Demie, vooral bekend van haar rol van Maddy Perez in Euphoria van HBO. De jonge actrice verscheen, samen met andere beroemdheden zoals Lana Del Rey en Jaden Smith, in een videoclip voor "Stargazing", een nummer uitgevoerd door een alt-rockgroep The Neighborhoods.

7 Priyanka Chopra In "What a Man Gotta Do" van The Jonas Brothers

Afbeelding
Afbeelding

Het is geen geheim dat Priyanka Chopra en Nick Jonas samen zijn, dus het was slechts een kwestie van tijd voordat ze in een van zijn muziekvideo's belandde. En raad eens - ze verscheen in niet slechts één, maar twee van zijn video's.

Eerst speelde de voormalige Miss World in 2020 de hoofdrol in de videoclip voor "What a Man Gotta Do" van de Jonas Brothers. Een jaar later zou ze te zien zijn in de video van Nick Jonas voor 'Spaceman'.

6 Dwayne "The Rock" Johnson In "The Man" door Taylor Swift

Afbeelding
Afbeelding

Laten we naar onze volgende acteur gaan, Dwayne Johnson, ook bekend als The Rock. In 2020 verscheen de Fast & Furious-acteur een soort van in de videoclip van Taylor Swift voor "The Man". Als je de video van Taylor hebt gezien, dan weet je dat ze de man in de video speelt. De stem die we horen als de man spreekt, is van The Rock, die zelfs een speciale shoutout van Taylor op haar Instagram kreeg.

5 Ashton Kutcher In "Stuck With U" door Ariana Grande & Justin Bieber

Afbeelding
Afbeelding

Een andere beroemde Hollywood-acteur die op onze lijst is beland, is Ashton Kutcher. Last Kutcher en zijn vrouw, actrice Mila Kunis, verschenen in de met sterren bezaaide videoclip van Ariana Grande en Justin Bieber voor "Stuck With U". De video's hadden niet echt een verhaallijn - het was een montage van beroemdheden en fans die lip-synchroon en dansten op het nummer.

4 Madelaine Petsch In "Malibu" door Kim Petras

Afbeelding
Afbeelding

Als je een fan bent van de Duitse electropopzangeres Kim Petras, dan weet je al dat ook zij een videoclip heeft uitgebracht vol beroemdheden. Naast beroemdheden als Paris Hilton, Demi Lovato, Jonathan Van Ness, Jessie J en Charli XCX, bevat Kim Petra's videoclip voor "Malibu" ook actrice Madelaine Petsch van Netflix's Riverdale.

3 Gregg Sulkin In "Crying In The Mirror" door Rainsford

Afbeelding
Afbeelding

De volgende op de lijst van vandaag is acteur Gregg Sulkin, die het meest bekend is om zijn rollen in Wizards of Waverly Place en Runaways. In 2020 verscheen de acteur in de videoclip voor "Crying In The Mirror" van Rainsford. De muziekvideo - geregisseerd door actrice en model Cara Delevingne - speelt Sulkin naast model, actrice en de dochter van Cindy Crawford - Kaia Gerber.

2 Chase Stokes In "Hot Stuff" door Kygo & Donna Summer

Afbeelding
Afbeelding

Laten we verder gaan met Chase Stokes, die je waarschijnlijk herkent als je naar het tienerdrama van Netflix, Outer Banks, kijkt. De jonge acteur speelde in een videoclip voor Kygo's remix van Donna Summer's discobanger "Hot Stuff", samen met zijn vriendin en Outer Banks co-ster, Madelyn Cline. De video laat het stel zien terwijl ze fietsen voordat ze naar een lege bar gaan en ronddansen.

1 Liza Koshy In "Relatie" door Anthony Ramos

Afbeelding
Afbeelding

Onze lijst van vandaag is een Emmy-genomineerde actrice Liza Koshy, die je waarschijnlijk kent van de Netflix-komediefilm Work It uit 2020. In datzelfde jaar speelde ze ook in de videoclip van Anthony Ramos voor 'Relationship'. Koshy verscheen ook in een muziekvideo voor "Woke Up Late" van Drax Project in 2019.

Aanbevolen: