De echte reden waarom Tom Cruise weigerde 'Top Gun: Maverick' rechtstreeks naar streaming te laten gaan

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Tom Cruise weigerde 'Top Gun: Maverick' rechtstreeks naar streaming te laten gaan
De echte reden waarom Tom Cruise weigerde 'Top Gun: Maverick' rechtstreeks naar streaming te laten gaan
Anonim

Tom Cruise is een van de grootste acteurs in de geschiedenis en de man heeft al eeuwen een carrière. Hij heeft enorme hits gehad, heeft miljoenen dollars verdiend en heeft nog steeds aankomende releases die zeker de wereldwijde kassa zullen domineren.

Te zijner tijd zal Top Gun: Maverick, het langverwachte vervolg op de klassieker uit de jaren 80, wereldwijd op het grote scherm te zien zijn. Tom Cruise was niet van plan om de film rechtstreeks naar streaming te laten gaan, en hij opende waarom dat niet zo lang geleden was. We hebben al die details hieronder!

Tom Cruise is een legende

Als het gaat om het maken van hitfilms voor het grote scherm, zijn maar weinig sterren in de filmgeschiedenis zo succesvol geweest als Tom Cruise. Hij had een relatief bescheiden start in de filmindustrie, maar toen Cruise eenmaal de kans kreeg om te schitteren, werd hij een van Hollywood's meest gevierde sterren.

Risky Business was de film die Tom Cruise echt op de kaart heeft gezet, en dit was helemaal in 1983. De acteur zou dan de rest van het decennium domineren met films als Top Gun, The Color of Money, Rain Man, en geboren op 4 juli.

De jaren negentig waren net zo aardig voor de acteur, want hij begon met Days of Thunder en speelde in grote films zoals Interview with the Vampire, Mission: Impossible, Jerry Maguire en meer.

Nog steeds niet onder de indruk? Cruise is sinds de millenniumwisseling blijven schitteren in kolossale hits, en op dit moment heeft hij niets meer te bereiken, behalve een Oscar-overwinning.

Cruise speelt nog steeds de hoofdrol in geweldige films, en zijn nieuwste release is een film die al meer dan 35 jaar in de maak is.

Hij speelt in 'Top Gun: Maverick'

Deze maand komt Top Gun: Maverick eindelijk in de bioscoop na een reeks vertragingen. De film, die een vervolg is op de klassieker uit 1986, ziet er geweldig uit en het lijkt alsof Tom Cruise de rol nooit heeft verlaten.

"Maverick volgt Cruise's hotshot jachtpiloot enkele decennia nadat de originele film uit 1986 was gestopt. In de door Joseph Kosinski geregisseerde blockbuster wordt Maverick teruggeroepen naar de Top Gun-vliegacademie om een nieuwe groep piloten op te leiden - met name de zoon van zijn voormalige vluchtpartner Goose: Rooster, gespeeld door Teller - voor een gevaarlijke missie waarbij een ondergrondse voorraad uranium betrokken is die een bedreiging vormt voor de wereldwijde veiligheid", schrijft The Hollywood Reporter.

Tot nu toe krijgt de film ongelooflijke recensies van degenen die de kans hebben gehad om hem te zien. Het krijgt veel lof voor een aantal verschillende aspecten, en het stuntwerk dat kort in de previews wordt getoond, geeft zeker aan dat deze film de zaken opvoert ten opzichte van wat fans in het origineel in de jaren tachtig zagen.

Een tijdje wisten mensen niet zeker of deze film echt op het grote scherm zou komen of niet. Kom erachter dat Tom Cruise niet van plan was om deze film thuis te zien.

Tom Cruise maakt alleen films voor het grote scherm

In de afgelopen jaren is het steeds gebruikelijker geworden om films rechtstreeks op streamingdiensten te zien verschijnen in plaats van op het grote scherm. Dit was een route die Paramount had kunnen nemen met Top Gun: Maverick, maar Tom Cruise zorgde ervoor dat dit nooit in het spel zou komen.

Volgens Cruise, die sprak in Cannes: "Dat gaat niet gebeuren. Ooit. Ik heb veel tijd doorgebracht met theatereigenaren. De mensen die de popcorn serveren, degenen die dit [laten gebeuren]."

Cruise laat bioscoopeigenaren ook weten: "Alsjeblieft, ik weet wat je doormaakt. Weet gewoon dat we 'Mission: Impossible' maken en 'Top Gun' komt uit."

Dit zijn sterke woorden, en het is duidelijk dat de acteur er geen belang bij heeft dat zijn films rechtstreeks naar streaming gaan.

Hij onderbrak zijn toespraak met: "Ik maak films voor het grote scherm."

Langzaam maar zeker zien steeds meer films een groter rendement aan de kassa, en dit is zeker goed nieuws voor aankomende releases. Het straight-to-streaming-model werkte zeker voor sommige films, maar andere zijn duidelijk bedoeld om op het grote scherm te worden gezien, en dit is precies waarom Cruise ervoor zorgde dat Top Gun: Maverick naar de bioscoop ging.

Gezien de lovende recensies die de film krijgt, is Top Gun: Maverick de toegangsprijs en popcorn waard om op het grote scherm te ervaren.

Aanbevolen: