George Clooney weigerde om deze fantastische reden terug te keren naar 'ER

Inhoudsopgave:

George Clooney weigerde om deze fantastische reden terug te keren naar 'ER
George Clooney weigerde om deze fantastische reden terug te keren naar 'ER
Anonim

Hoewel de acteercarrière van George Clooney in de loop der jaren is vertraagd, lijdt het geen twijfel dat hij in de jaren 2000 en begin tot midden 2010 een van de grootste filmsterren ter wereld was. Aangezien dat een prestatie is waar de overgrote meerderheid van de acteurs alleen maar van kan dromen, is het logisch dat Clooney vooral wordt herinnerd voor zijn filmcarrière. Toch zullen oude Clooney-fans zeker weten dat voordat Clooney een hoofdbestanddeel van het grote scherm werd, veel mensen grote fans werden als gevolg van George's hoofdrol in een van de populairste shows uit de jaren '90.

In de loop der jaren zijn er veel acteurs geweest die hun eerste doorbraak op televisie kregen om filmsterren te worden, waaronder George Clooney. Clooney werd tenslotte voor het eerst echte faam als gevolg van de hoofdrol in de eerste vijf seizoenen van de extreem populaire en veelgeprezen show ER. Hoewel veel mensen zich zijn ambtstermijn als televisiester met plezier herinneren, weten ze misschien niet veel feiten over die tijd in George's carrière, inclusief hoeveel Clooney werd betaald om in ER te spelen. Bovendien hebben de meeste Clooney-fans geen idee dat George ooit werd gevraagd om een opmerkelijke ER-terugkeer te maken, maar hij weigerde om een fantastische reden te verschijnen.

De oorspronkelijke plannen voor George Clooney om terug te keren naar ER

Van 1994 tot 2009 was ER een van de meest succesvolle shows op televisie omdat het medische drama miljoenen enthousiaste fans had. Zoals de meeste mensen die ooit tot de meest gepassioneerde fans van ER behoorden, zich ongetwijfeld zullen herinneren, speelde George Clooney in de eerste vijf seizoenen van de show voordat zijn personage werd uitgeschreven. Toen Clooney bijna een decennium uit de show was verdwenen, verscheen hij verrassend genoeg tijdens een ER-aflevering die memorabel werd uitgezonden tijdens het laatste seizoen van de show. Alsof dat nog niet cool genoeg was, verscheen Clooney naast zijn voormalige ER-co-sterren Julianna Margulies en Eriq La Salle, die beiden ook al jaren uit de show waren verdwenen. Met dat in gedachten kunnen sommige ER-fans verbijsterd zijn door het idee dat Clooney de mogelijkheid om terug te keren naar ER weigerde.

Toen George Clooney besloot dat het tijd was voor hem om verder te gaan met zijn hoofdrol in de ER-rol, bleven verschillende van zijn co-sterren en echte vrienden de show headlinen. Anthony Edwards speelde bijvoorbeeld nog drie seizoenen van ER nadat Clooney de serie had verlaten. Toen Edwards besloot dat het tijd was voor hem om ook ER achter zich te laten, werd zijn personage uit de show geschreven via een hartverscheurende verhaallijn over hersenkanker. Gezien het feit dat de ER-personages van Edwards en Clooney goede vrienden waren, vroegen de mensen achter de show Clooney of hij zou terugkeren voor de aflevering waarin het personage van Antony stierf. Uiteindelijk weigerde Clooney op dat moment terug te keren.

De onbaatzuchtige reden waarom George Clooney weigerde een keer terug te keren naar ER

Tegen de tijd dat het tijd was om de aflevering te filmen waarin het ER-personage van Anthony Edwards stierf, was George Clooney al een grote filmster geworden. Hoewel veel grote filmsterren tegenwoordig graag televisierollen spelen, was dat niet het geval toen die aflevering werd gefilmd. In die tijd geloofden veel mensen zelfs dat filmsterren hun carrière ernstig zouden schaden als ze een televisierol zouden spelen. Om die reden kunnen sommige mensen aannemen dat Clooney weigerde te verschijnen tijdens de aflevering waarin het personage van Edwards stierf om zijn carrière te beschermen.

Volgens Screen Rant weigerde George Clooney niet terug te keren naar ER voor de begrafenis van het personage van Anthony Edwards om egoïstische redenen, zoals het beschermen van zijn carrière of het willen van een grote betaaldag. In plaats daarvan weigerde Clooney het verzoek om in de aflevering te verschijnen omdat hij wilde dat iedereen zich zou concentreren op het vertrek van Edwards. Omdat Clooney tegen die tijd een grote ster was, geloofde hij dat iedereen zich zou concentreren op zijn ER-terugkeer als hij deel uitmaakte van de begrafenisscène.

Hoewel sommige mensen misschien denken dat de bezorgdheid van George Clooney dat zijn voorgestelde ER-terugkeer de schijnwerpers van het vertrek van Edward zou hebben gestolen, egoïstisch klinkt, had hij duidelijk gelijk. Clooney's ER-personage was tenslotte enorm populair, dus zelfs als George's carrière mislukte nadat hij de show had verlaten, zouden fans dolblij zijn met zijn terugkeer. Met dat in gedachten lijkt het heel duidelijk dat Clooney weigerde te verschijnen tijdens de begrafenis voor het ER-personage van Edwards de juiste keuze was als hij het moment van Anthony niet wilde wegnemen. Het bewijst ook dat George Clooney een zeer attente man is.

Aanbevolen: