Ed Sheeran's ware gedachten over vader zijn

Inhoudsopgave:

Ed Sheeran's ware gedachten over vader zijn
Ed Sheeran's ware gedachten over vader zijn
Anonim

Ondanks zijn wereldwijde sterrendom, geeft singer-songwriter Ed Sheeran de voorkeur aan een rustig leven. Van het weigeren om een smartphone te bezitten tot zijn extreem zuinige levenskeuzes, het muzikale icoon staat bekend om zijn voorkeur om weg te blijven van het publieke oog. Zelfs zijn huwelijk met zijn levenspartner Cherry Seaborn was "ultra ingehouden". Ondanks dat het paar na 2 jaar huwelijk wat meer in de publieke aandacht was gekomen, slaagden ze er toch in om het nieuws over Seaborns zwangerschappen geheim te houden.

In 2020 kwam Sheeran met het nieuws dat het paar hun eerstgeboren dochter, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran ter wereld had verwelkomd. Het nieuws kwam via een lieve Instagram-post die Sheeran met zijn fans deelde, waarop een paar schattige babysokjes te zien waren en een bijschrift waarin de aankondiging werd beschreven. Na bijna twee jaar ouderschap, ging Sheeran in mei 2022 opnieuw naar Instagram om aan te kondigen dat hij en Seaborn opnieuw een prachtige baby hadden verwelkomd in de wereld, weg van het publieke oog. Dus nu Sheeran een gloednieuwe en opwindende fase in zijn leven binnenstapt, laten we eens kijken naar alles wat de ster tot nu toe heeft gezegd over het vaderschap.

8 Ed Sheeran was klaar om ouder te worden voordat zijn eerste dochter werd geboren

Ondanks dat Sheeran en zijn vrouw Seaborn in 2020 hun dochter Lyra ter wereld hadden gebracht en in 2022 nog een baby verwelkomden, had de wereldwijde singer-songwriter zich enkele jaren van tevoren op dat moment voorbereid. Lang geleden in 2017 sprak Sheeran met Zane Lowe tijdens een Apple Music-interview en benadrukte hoe hij klaar was om vader te worden.

Sheeran verklaarde: "Ik wilde vorig jaar vader worden. Ik ben klaar, laten we gaan - tourbusbaby's, kleine dikke, mollige baby's die gewoon rondlopen."

7 Ed Sheeran plande de indeling van zijn huis dienovereenkomstig

Tijdens het interview met Zane Lowe benadrukte Sheeran zelfs hoe hij de interieurarchitectuur van zijn huis had georganiseerd, zodat hij nog steeds zijn popsterlevensstijl op een kindvriendelijkere manier kon leven. Sheeran schetste hoe hij een eigen pub had gebouwd die alleen toegankelijk zou zijn via een ondergrondse tunnel, zodat als hij ooit met vrienden wilde rondhangen, het zijn toekomstige baby niet zou storen.

De 31-jarige benadrukte: Het probleem met mijn huis op dit moment is dat als ik een huisfeestje heb, het allemaal in huis is. En als ik kinderen heb, wil ik nog steeds vrienden in de buurt hebben en bier en dat soort dingen hebben, dus het is goed om iets aparts te hebben.'

6 En zelfs begonnen met het plannen van een loopbaanonderbreking van tevoren

De pre-ouderplanning ging verder dan de architectuur en het interieur van zijn huis en strekte zich zelfs uit tot zijn toekomstige carrièreplannen. Meer specifiek onthulde Sheeran aan Lowe zijn plannen voor een pauze van zijn zang en songwriting wanneer hij een kind in de wereld verwelkomt. Sheeran verklaarde dat hij een lange pauze zou nemen van muziek wanneer zijn toekomstige kind 5 zou worden en naar de lagere school zou gaan.

5 Ouderschap gaf Ed Sheeran een nieuw doel

Fast-forward 3 jaar en Sheerans wens om een kind te verwekken kwam eindelijk uit. Hoewel de in Halifax geboren zanger misschien zijn vooroordelen had over hoe het vaderschap zou zijn voorafgaand aan de geboorte van Lyra, opende Sheeran later over de realiteit achter het ouderschap. Tijdens zijn optreden in The Ellen DeGeneres Show in november 2021, opende Sheeran het nieuwe gevoel van doel dat hij had gevonden door vader te worden.

Hij verklaarde: "Ik ontdekte net dat ik daarbuiten echt geen doel had, want toen ik mezelf vaste vrije tijd gaf zonder werk, deed ik niets wat ik leuk vond omdat ik van muziek houd, "Voordat ik later toevoeg: "En dit heeft me eigenlijk een doel gegeven en iets in het leven dat eigenlijk belangrijker is dan mijn baan."

4 En zo heeft een dochter hem veranderd

Naast het feit dat Sheeran een nieuw doel in het leven heeft gekregen, heeft het verwelkomen van een kind de singer-songwriter ook drastisch veranderd. Tijdens een gesprek met ET Canada benadrukte Sheeran hoe zijn gewoonten en routine enorm waren veranderd toen hij vader werd en hoe deze verandering hem als persoon positief had beïnvloed.

Sheeran benadrukte dat zijn eigen 'slechte gewoonten' sterk waren afgenomen doordat hij zich op zijn dochter concentreerde. Hij verklaarde: "Ik denk dat zodra je een kind hebt, egoïsme uit het raam verdwijnt en je als ouder moet bestaan."

3 Ed Sheeran hechtte band met zijn eerste dochter over muziek

Hoewel Sheeran zijn leven voor zijn dochter volledig lijkt te hebben veranderd, blijft zijn liefde voor zijn beroep en muziek nog steeds een hoofdbestanddeel van de zanger. Tijdens een optreden in The Jonathan Ross Show benadrukte Sheeran hoe hij zelfs het medium muziek gebruikte om een band met zijn dochtertje te krijgen.

Sheeran benadrukte: "Wat we doen is, ik raakte echt in de ban van vinyl in lockdown. Ik ga 's ochtends naar beneden, ik geef haar haar pap, ik kies een vinyl en draai het de hele dag om." Voordat ze later toevoegde: 'Ze houdt van Black Sabbath. Dat is altijd een goede. Paranoïde album. 's Ochtends beginnen met War Pigs, dat is het beste.'

2 Maar hij maakt nog steeds tijd voor hem en zijn vrouw

Ondanks dat Sheeran zich vooral richt op zijn dochter Lyra, heeft de zanger onlangs openhartig verteld over de strikte tijd die hij voor zichzelf stelt buiten de wereld van het ouderschap. Tijdens een interview met Mark Wright op Heart, onthulde Sheeran dat zijn vrouw en hijzelf een specifieke dag van de week speciaal voor zichzelf hadden gereserveerd, zodat ze quality time samen konden doorbrengen zonder over hun dochter of ouderschap te praten.

Sheeran verklaarde: "We zijn streng met date night. Het is een keer per week, het moet gebeuren, wie er ook in de stad is, ook al is het als een goede vriend die we al een tijdje niet hebben gezien als ze ons op deze avond willen zien, het is een nee, dit is van ons, "Voordat later wordt toegevoegd, 'We gaan op deze date night, en we kunnen niet praten over ouders zijn.”

1 Dit is hoe vader zijn het creatieve proces van Ed Sheeran heeft veranderd

Het ouder worden heeft niet alleen het doel van Sheeran in het leven en zichzelf als persoon veranderd, maar het heeft ook het creatieve proces van de wereldster veranderd bij het maken van zijn hitnummers. Terwijl hij met Zach Sang sprak tijdens zijn optreden op de Zach Sang Show, benadrukte Sheeran dit omdat hij verklaarde dat het zijn van een ouder zijn werkende leven veel meer georganiseerd had gemaakt.

Sheeran verklaarde: "Mijn werk is nu erg gestructureerd, ik werk van 9 tot 5. Ik ga de studio in om 9 uur en ik eindig om 5 uur, wat er ook gebeurt. Ik werk pas om 4 uur 's nachts."

Aanbevolen: