De cast van FX's 'Pose' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van FX's 'Pose' gerangschikt op nettowaarde
De cast van FX's 'Pose' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

In juni 2018 ging de FX-show Pose in première en het werd meteen een grote hit. De show - die werd gemaakt door Ryan Murphy, Brad Falchuk en Steven Canals - gaf kijkers een kijkje in de Afro-Amerikaanse en Latino LGBTQ-dragballcultuurscene in New York City in de jaren '80 en '90 en het is veilig om te zeggen dat de cast was ongelooflijk. Helaas ging deze maand het derde en laatste seizoen van de show in première, en het is veilig om te zeggen dat fans het bijhouden van Pray Tell en Co. zeker zullen missen.

Vandaag kijken we naar de cast van Pose en rangschikken we ze op basis van hun rijkdom. Als je je ooit hebt afgevraagd wie er rijker is tussen sterren als Billy Porter, Evan Peters en Kate Mara, dan ben je hier aan het juiste adres!

10 Angelica Ross - Netto waarde van $ 1 miljoen

De aftrap is actrice en zakenvrouw Angelica Ross die Candy Johnson-Ferocity speelde in Pose. Naast de populaire dramashow staat Angelica ook bekend om haar hoofdrol en shows als Her Story en American Horror Story. Momenteel wordt de actrice geschat op een nettowaarde van $ 1 miljoen, wat haar op plek 10 plaatst.

9 MJ Rodriguez, Hailie Sahar en Ryan Jamaal Swain - Nettowaarde $1-5 miljoen

MJ Rodriguez, Hailie Sahar en Ryan Jamaal Swain
MJ Rodriguez, Hailie Sahar en Ryan Jamaal Swain

Spot nummer negen wordt gedeeld door drie acteurs: MJ Rodriguez die Blanca Rodriguez-Evangelista speelde, Hailie Sahar die Lulu Evangelista speelde en Ryan Jamaal Swain die Damon Richards-Evangelista speelde in de dramashow. Momenteel wordt geschat dat alle drie de sterren een nettowaarde hebben tussen de $ 1 miljoen en $ 5 miljoen.

8 Dominique Jackson - Nettowaarde $2 miljoen

De volgende op de lijst is Dominique Jackson die Elektra Evangelista speelde in Pose. Naast de show staat de actrice en het model - die oorspronkelijk uit Trinidad en Tobago komt - ook bekend om haar optreden in Vogue España.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Dominique Jackson momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 2 miljoen.

7 Indya Moore - Nettowaarde $3 miljoen

Laten we verder gaan met Indya Moore die Angel Vasquez-Evangelista speelde in de populaire FX-hit. De ster - die van Haïtiaanse, Puerto Ricaanse en Dominicaanse afkomst is - heeft ook succes gehad in de modellenindustrie. Volgens Celebrity Net Worth wordt Indya Moore momenteel geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen, wat haar op plek zeven op de lijst van vandaag plaatst.

6 Evan Peters - Netto waarde $4 miljoen

evan peters pose
evan peters pose

Evan Peters die Stan Bowes speelde in het eerste seizoen van Pose is de volgende. Naast de dramashow is Evan vooral bekend als castlid van de show American Horror Story en Mare of Easttown, en als Peter Maximoff / Quicksilver in de X-Men-filmfranchise. Volgens Celebrity Net Worth wordt Evan Peters momenteel geschat op een nettowaarde van $ 4 miljoen.

5 Billy Porter - Netto waarde van $4 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag wordt geopend door Billy Porter die Pray Tell speelde in het balzaaldrama. Hoewel Pose Billy's beroemdste televisieproject is, heeft de acteur veel succes gehad op Broadway voordat hij bij de show kwam. Natuurlijk kennen fans Billy ook zeker vanwege al zijn prachtige rode loper-outfits. Volgens Celebrity Net Worth wordt Billy Porter momenteel geschat op een nettowaarde van $ 4 miljoen - wat betekent dat hij zijn plek deelt met zijn co-ster Evan Peters.

4 James Van Der Beek - Netto waarde $8 miljoen

Spot nummer vier op de lijst gaat naar James Van Der Beek die Matt Bromley speelde. Naast Pose staat James ook bekend om zijn hoofdrol in shows als Dawson's Creek, CSI: Cyber, Don't Trust the B---- in Apartment 23 en de klassieke jaren 90 Varsity Blues.

Volgens Celebrity Net Worth heeft James Van Der Beek momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 8 miljoen.

3 Sandra Bernhard - Netto waarde $10 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door Sandra Bernhard, die Judy Kubra speelde in het beroemde FX-ballroomdrama. Sandra werd in de jaren 90 beroemd door haar vertolking van Nancy Barlett Thomas in de ABC-sitcom Roseanne. Volgens Celebrity Net Worth wordt de actrice momenteel geschat op een vermogen van $ 10 miljoen.

2 Kate Mara - Netto waarde $14 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Kate Mara die Patty Bowes speelde in Pose. Kate speelde in tal van beroemde televisieprojecten zoals House of Cards, 24 en American Horror Story, evenals in films als Brokeback Mountain, Stone of Destiny, The Open Road en My Days of Mercy. Volgens Celebrity Net Worth wordt momenteel geschat dat Kate Mara - die de oudere zus van Hollywood-ster Rooney Mara is - een nettowaarde van $ 14 miljoen heeft.

1 Charlayne Woodard - Netto waarde $17 miljoen

En tot slot, de lijst wordt afgerond met Charlayne Woodard die Helena St. Rogers speelde in Pose. Naast actrice is Charlayne ook een succesvol toneelschrijver. De actrice - die bekend staat om films als One Good Cop, The Crucible, Unbreakable en Glass - wordt momenteel geschat op een vermogen van $ 18 miljoen, wat haar op plek nummer één op de lijst van vandaag plaatst!

Aanbevolen: