Kim Kardashian & 9 andere beroemdheden die spraken over FreeBritney

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian & 9 andere beroemdheden die spraken over FreeBritney
Kim Kardashian & 9 andere beroemdheden die spraken over FreeBritney
Anonim

Hoewel de meesten van ons wisten dat Britney Spears problemen had met haar vader en door hem gecontroleerd werd, wisten we niet hoe erg het echt voor haar was totdat Britney erin zat Spears documentaire werd uitgebracht. Na het zien van de op Britney gerichte documentaire van The New York Times, besloten veel beroemdheden om hun steun voor Britney te betuigen en het bewustzijn over dit probleem te vergroten.

Van populaire muzikanten zoals John Mayer en Charlie Puth tot Hollywood-acteurs als Drew Barrymore en Rose McGowan - blijf scrollen om te zien welke beroemdheden de lijst hebben gehaald!

10 Miley Cyrus

Miley Cyrus
Miley Cyrus

De eerste op onze lijst van Britney-supporters van beroemdheden is Miley Cyrus. In een interview met iHeartRadio Canada zei de jonge zangeres dat "Britney, net als iedereen, de vrijheid zou moeten hebben om het leven te leiden dat het meest authentiek voor haar is." De voormalige Disney-ster sprak ook haar steun uit voor Britney tijdens haar recente pre-show voor de Super Bowl toen ze "We Love Britney" riep vanaf het podium, terwijl ze "Party In The USA" opvoerde.

9 Rose McGowan

Afbeelding
Afbeelding

Rose McGowan is iemand die niet bang is om te praten over lopende problemen in Hollywood - ze heeft zich vrij uitgesproken over het hele Harvey Weinstein-schandaal en nu toont ze ook steun voor de FreeBritney-beweging. De Charmed-actrice ging naar Instagram om haar gedachten te delen over wat er met Britney aan de hand is.

"Ik denk vandaag ook aan een andere Britney, een die nog leeft, een die kan worden gered van de bloedzuigers die haar beheersen en verhandelen. Bevrijd alle Britneys en iedereen die gekwetst wordt door het trauma van Hollywood-waarden en giftige 'regels', "schreef McGowan op haar Instagram-profiel.

8 Kim Kardashian

Afbeelding
Afbeelding

De volgende op onze lijst is Kim Kardashian, die schreef over Framing Britney Spears op haar Instagram-verhalen. "De manier waarop de media een grote rol speelden in haar leven, kan erg traumatiserend zijn en zelfs de sterkste persoon breken", schreef de realityster. "Hoe openbaar iemands leven ook lijkt, niemand verdient het om met zo'n wreedheid of oordeel te worden behandeld voor amusement."

7 John Mayer

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens het co-hosten van SiriusXM's Andy Cohen Live, besprak John Mayer Framing Britney Spears en haar conservatorschap. De Grammy-winnende zanger gaf in een interview met Billboard toe dat hij vijf keer bijna moest huilen tijdens het kijken naar de documentaire."Ik was vijf keer op het randje van tranen, want als je begrijpt wat deze business/industrie/levensstijl met een persoon doet. Om hier doorheen te gaan en er aan de andere kant uit te komen OK, is oneindige genade hebben voor degenen die ermee worstelen, "zei Mayer.

6 Drew Barrymore

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens haar optreden in The Howard Stern Show in februari van dit jaar, sprak de Never Been Kissed-actrice haar steun uit en toonde ze empathie voor de popprinses Britney Spears. Net als Britney bracht Drew Berrymore ook enige tijd door in een psychiatrisch ziekenhuis, daarom heeft ze zoveel contact met Britney.

"Het is moeilijk om op te groeien voor mensen. Het is gewoon moeilijk", zei ze. "Ik was anderhalf jaar op een plek die Van Nuys Psychiatrisch heette en je kon daar niet rotzooien. Als je dat deed, zou je ofwel in de gecapitonneerde kamer worden gegooid of in brancards worden vastgebonden en vastgebonden."

5 Paris Hilton

Paris Hilton
Paris Hilton

Weet je nog hoe iedereen in 2006 gek werd toen Britney en Paris samen gespot werden terwijl ze aan het feesten waren? Wie had gedacht dat deze twee blondjes jaren later goede vrienden zouden blijven? Hoe dan ook, Parijs sprak in september vorig jaar over Britney's conservatorium op SiriusXM's Andy Cohen Live. Ik denk dat dat misschien komt doordat ik zoveel controle heb, dus ik kan begrijpen hoe dat zou voelen, en ik kan me op dit moment niet voorstellen of dat nog steeds met mij zou gebeuren. Na gewoon je hele leven en zo hard gewerkt te hebben, is ze dit icoon, en ik heb gewoon het gevoel dat ze geen enkele controle over haar leven heeft, en dat vind ik gewoon niet eerlijk.”

4 Howard Stern

Howard Stern gepest show
Howard Stern gepest show

Een andere beroemdheid die zich heeft uitgesproken na het zien van Framing Britney is Howard Stern."Ik denk dat ik nu FreeBritney ben. Ik denk dat ik vol van FreeBritney ben", zei de radiopresentator tijdens zijn SiriusXM-show. Het is goed om te zien dat Stern, die Britney ooit een "treinwrak" noemde, had veranderde van gedachten over Britney en besloot zich uit te spreken.

3 Charlie Puth

charlie puth mul
charlie puth mul

Charlie Puth is altijd erg vocaal geweest over hoe groot Britney-fan is en hoe ze de popmuziek heeft veranderd, dus het was slechts een kwestie van tijd voordat hij zich uitsprak en zijn steun betuigde. In februari van dit jaar besloot de "See You Again"-zanger eindelijk zijn gedachten te delen. "De muziek van Britney Spears was mijn eerste kennismaking met POP-muziek. Haar impact was/is diepgaand en het heeft me altijd verbijsterd waarom mensen zo brutaal tegen haar waren toen ze down was", tweette Puth.

2 Will. I. Am

Will.i.am artiestenpagina
Will.i.am artiestenpagina

Will.i.am en Britney Spears hebben door de jaren heen verschillende keren samengewerkt - hij produceerde haar 2013-album, "Britney Jean" en ze namen samen een clubbanger "Scream &Shout" op - dus dat doet het niet kwam echt als een verrassing dat hij zich over deze kwestie zou uitspreken. In een interview met Metro zei het Black Eyed Peas-lid dat het probleem ligt in de "samenleving en het gebrek aan echte steun en verheffing van de vrouw".

1 Kacey Musgraves

Afbeelding
Afbeelding

Amerikaanse countryzangeres Kacey Musgraves is ook een van de beroemdheden die op hun sociale media zeer luidruchtig zijn over de FreeBritney-campagne. In februari 2021 moedigde ze iedereen aan om de Framing Britney Spears-documentaire te bekijken, en voegde eraan toe dat Britney een enorme inspiratiebron voor haar was. Ze plaatste ook een tweet op haar Twitter-profiel, waarin ze zei dat ze hoopte dat Britney ons op de een of andere manier zou kunnen laten weten dat ze in orde is.

Aanbevolen: