Een vergelijking van de muziekcarrière van Miley Cyrus & acteercarrière

Inhoudsopgave:

Een vergelijking van de muziekcarrière van Miley Cyrus & acteercarrière
Een vergelijking van de muziekcarrière van Miley Cyrus & acteercarrière
Anonim

Miley Cyrus is buitengewoon succesvol geweest in verschillende aspecten van haar leven, maar de twee grootste wegen zouden haar muziekcarrière en haar acteercarrière moeten zijn. De hele wereld kent de naam van Miley Cyrus, die klinkt als veel druk, maar voor iemand als Miley Cyrus kan ze gedijen onder druk.

Ze heeft haar waardigheid, zelfrespect en evenwicht weten te behouden te midden van enkele van de meest intense controles die afkomstig zijn van mensen die soms zelfs twee keer zo oud zijn! Haar zangcarrière is gevuld met vele prestaties en haar acteercarrière is gevuld met vele successen. Hier is een vergelijking van de twee.

10 Acteren: 'Big Fish' (2003)

Grote vis
Grote vis

Voor haar Hannah Montana-dagen kreeg Miley Cyrus in 2003 een rol in een film genaamd Big Fish. Ze was toen nog maar 10 jaar oud en speelde het personage van Ruthie. De film gaat over een man die ver reist om tijd door te brengen met zijn terminaal zieke vader. De man en zijn vader hebben een gespannen relatie, maar aangezien de vader op zijn sterfbed ligt, kunnen ze opnieuw contact maken via fantastische anekdotes.

9 Muziek: ‘Meet Miley Cyrus’ Album 2007 & ‘Breakout’ Album’ 2008

Maak kennis met Miley Cyrus' Album 2007 &'Breakout' Album' 2008
Maak kennis met Miley Cyrus' Album 2007 &'Breakout' Album' 2008

Miley Cyrus' eerste twee grote albums waren enorm voor haar carrière! Maak kennis met Miley Cyrus, uitgebracht in 2007, om fans te helpen Miley Cyrus te onderscheiden van de fictieve persona die ze speelde op Disney Channel, Hannah Montana. Ze bracht dit album strategisch uit zodat mensen wisten dat ze haar eigen persoon was met haar eigen identiteit los van het personage dat ze speelde (die de hele tijd een blonde pruik droeg).) Het jaar daarop bracht ze haar album Breakout uit met daarop de hit '7 Things', een nummer dat naar verluidt ging over haar mislukte relatie met Nick Jonas.

8 Acteren: ‘Hannah Montana’ (2006 - 2011)

miley cyrus als hannah montana
miley cyrus als hannah montana

En toen kwam Hannah Montana! Tussen 2006 en 2011 was Miley Cyrus de grootste Disney Channel-ster aller tijden in de hoofdrol van de populaire tv-show over een tienerpopster die haar geheime identiteit behoudt, zodat ze nog steeds kan genieten van het gewone middelbare schoolleven tussen de reguliere middelbare school. vrienden. Haar vader, Billy Ray Cyrus, vergezelde haar in de show, die haar vader op het scherm speelde. De show werd uiteindelijk een enorme hit en is nog steeds de meest populaire Disney Channel-show tot nu toe.

7 Muziek: 'Can't Be Tamed' Album 2010 &'Bangerz' Album 2013

miley cyrus
miley cyrus

Miley Cyrus' volgende twee albums waren net zo populair als haar eerste twee albums. Ze bracht Can't Be Tamed uit in 2010, wat haar poging was om het brandschoon Disney Channel-beeld weg te vagen dat ze al zoveel jaren aan de wereld had geportretteerd. Het album werd als een beetje scherper beschouwd als een duwtje in de rug van enkele van de grenzen van seksualiteit. Toen, in 2013, gooide ze alle achting voor het voorheen brandschoon imago dat ze ooit had volledig weg. Haar Bangerz-album werd door het veroordelend bestempeld als "ongepast". In werkelijkheid staat het album vol met ongelooflijke bops en tal van hiphop-samenwerkingen.

6 Acteren: 'The Last Song' (2010)

Het laatste liedje
Het laatste liedje

In 2010 speelde Miley Cyrus in een film genaamd The Last Song met haar ex-man Liam Hemsworth. Dit is de filmset waar ze elkaar ontmoetten en verliefd op elkaar werden. Het laatste nummer is een film gebaseerd op een boek van Nicholas Sparks!

Sommige van zijn andere romantische films zijn The Notebook en Safe Haven. Laten we lieve John niet vergeten! Dit is een superromantische film en het zou veel licht moeten werpen op hoe geweldig Miley Cyrus is als actrice.

5 Muziek: ‘Miley Cyrus & Her Dead Petz’ Album 2015

Miley Cyrus en haar dode Petz&39
Miley Cyrus en haar dode Petz&39

Miley Cyrus & Her Dead Petz is een album dat in 2015 werd uitgebracht. Miley Cyrus bracht zijn album echter niet op een traditionele manier uit. Ze liet het hele album gratis vallen en vroeg er nooit een cent voor, ook al had ze veel geld kunnen verdienen door het album te verkopen! Het gratis album stond boordevol 23 nummers van Miley Cyrus, die ze zelf zong of samenwerkte met andere artiesten, waaronder Big Sean en Ariel Pink.

4 Acteren: ‘So Undercover’ (2012)

Dus undercover
Dus undercover

In 2012 speelde Miley Cyrus in een film genaamd So Undercover. De film is een actiekomedie die zich richt op een eerstejaarsstudent die undercover gaat in een studentenvereniging om een andere jonge vrouw te beschermen die getuige is geweest van een ernstig misdrijf. Het was verfrissend om te zien hoe Miley Cyrus afstudeerde van het spelen van een superjong ingestelde preteen/tiener tot een personage van middelbare leeftijd toen deze film uitkwam.

3 Muziek: ‘Younger Now’ Album 2017

Nu jonger
Nu jonger

Younger Now is het album van Miley Cyrus uit 2017. Dit is het album met haar hit "Malibu". Algemeen wordt aangenomen dat het opgedragen is aan Liam Hemsworth. Miley Cyrus heeft de extra gekte en openlijke seksualisering volledig afgezwakt met dit album. Ze liet haar krullende blonde haar zachtjes over haar schouders vallen voor veel van de promo-opnames van het album en straalde een zeer vredige, serene, country girl-sfeer uit.

2 Acteren: ‘LOL’ (2012)

LOL
LOL

Miley Cyrus speelde in LOL in 2012 samen met Demi Moore, die de rol van haar moeder speelde. Dit is een zeer interessante film die zich richt op wat daten eigenlijk is voor tieners.

Miley Cyrus speelt de rol van een tienermeisje dat helemaal opgaat in de wereld van sociale media, de druk van een tiener zijn, haar overbezorgde moeder en haar reis naar genezing na een liefdesverdriet. Met andere woorden, deze film is volledig herkenbaar voor de meeste tienermeisjes.

1 Muziek: ‘Plastic Hearts’ Album 2020

Kunststof Harten
Kunststof Harten

Miley Cyrus' meest recente album heet Plastic Hearts op dezelfde manier waarop ze haar sfeer en imago vele malen eerder heeft veranderd, ze deed hetzelfde opnieuw voor dit album. Het heeft een heel jaren 80-gevoel en het hele beeld van Miley Cyrus herinnert luisteraars aan Madonna van vroeger. Naast dit album draagt Miley Cyrus haar haar in een mul-kapsel en draagt ze outfits in rockerstijl die passen bij de stroom van wat ze projecteert.

Aanbevolen: