The Office': de 10 beste Michael Scott-afleveringen

Inhoudsopgave:

The Office': de 10 beste Michael Scott-afleveringen
The Office': de 10 beste Michael Scott-afleveringen
Anonim

The Office is zonder twijfel een van de meest populaire sitcoms van de afgelopen jaren. Het was niet alleen ongelooflijk succesvol tijdens de eerste run, maar het is ook een van de meest populaire gestreamde shows.

Hoewel The Office absoluut een ensembleshow is, v alt niet te ontkennen dat er enkele personages waren die opvielen boven andere. Een van die personages is niemand minder dan Michael Scott, de manager bij Dunder Mifflin. Laten we eerlijk zijn, Michael Scott was misschien niet de beste baas, maar hij probeerde het altijd, ook al had hij dat soms niet moeten doen. Met al Michael's mislukkingen kwam er veel gelach voor het publiek, waardoor hij een populair personage werd.

10 "The Dundies" (Seizoen 2, Aflevering 1)

Michael Scott met een Dundie in Chili's
Michael Scott met een Dundie in Chili's

Na een kort seizoen één trapte The Office de zaken in een hogere versnelling met de eerste aflevering van seizoen twee 'The Dundies'. Het was zelfs zo populair dat het tijdens de oorspronkelijke uitzending door meer dan negen miljoen mensen werd bekeken.

Michael Scott is een opvallend personage in deze aflevering, aangezien hij de gastheer en organisator is van de jaarlijkse prijsuitreiking van het kantoor. Helaas weigert het bedrijf de prijzen te financieren en moet Michael alles financieren waardoor ze in Chili's belanden waar Michael verschillende prijzen uitdeelt terwijl hij vreselijke grappen vertelt als gastheer.

9 "The Injury" (Seizoen 2, Aflevering 12)

Michael met zijn voetbubbel verpakt
Michael met zijn voetbubbel verpakt

Voortzetting van het hoogtepunt van het tweede seizoen, haalde "The Injury" maar liefst 10,3 miljoen views en markeerde het een van Michael Scott's meest hilarische afleveringen tot nu toe.

In de aflevering raakt Michael gewond nadat hij wakker werd en op zijn George Foreman Grill stapte, hij blijft aangesloten bij zijn bed zodat hij spek in bed kan maken. Wanneer Michael op kantoor arriveert, verwacht hij dat iedereen begrip heeft voor zijn pijn, maar niemand is dat. Op echte Michael Scott-manier gaat hij nog een stap verder met zijn blessure als hij begint te praten over hoe hij nu gehandicapt is.

8 "The Convict" (Seizoen 3, Aflevering 9)

Michael Scott als Gevangenis Mike
Michael Scott als Gevangenis Mike

Fans van The Office hebben een haat-liefdeverhouding met Michael Scott omdat hij niet altijd met de beste plannen komt. Fans krijgen een glimp van Michaels goedbedoelde maar slecht uitgevoerde plannen in de aflevering 'The Convict' van seizoen 3."

Nadat Michael verneemt dat een van zijn nieuwe medewerkers een strafblad heeft en echt genoten heeft van zijn tijd in de gevangenis, wil hij iedereen bewijzen dat het kantoor beter is dan de gevangenis. In de hoop dat iedereen gelijk krijgt, verandert Michael in "Gevangenis Mike" en gaat hij door met het kwellen van de werknemers totdat ze het erover eens zijn dat het kantoor beter is dan de gevangenis.

7 "Business School" (Seizoen 3, Aflevering 17)

Michael houdt een snickersbar in de collegeklas
Michael houdt een snickersbar in de collegeklas

Michael Scott heeft niet veel tedere momenten, maar 'Business School' is een van die momenten waarop Michael het voor elkaar kreeg om twee seconden lang niet de slechtste te zijn.

Laat je niet misleiden, Michael is absoluut de slechtste voor het grootste deel van de aflevering terwijl hij een toespraak houdt op Ryans business school. Maar na pagina's uit schoolboeken te hebben gescheurd en studenten lastig te vallen, verlost Michael zichzelf door naar Pams kunsttentoonstelling te komen en haar tekening van het kantoorgebouw van Dunder Mifflin te kopen. Het is een sentimenteel moment dat bewijst dat Michael echt om zijn medewerkers en zijn bedrijf geeft.

6 "Veiligheidstraining" (Seizoen 3, Aflevering 20)

Michael staat op de rand van het gebouw
Michael staat op de rand van het gebouw

Michael Scott neemt de zaken opnieuw te serieus en te ver in de aflevering "Safety Training" van seizoen drie.

Nadat Michael de gevaren van hun respectievelijke banen heeft besproken met Darryl, de magazijnvoorman, maakt hij het tot zijn missie om te bewijzen dat het kantoorleven het gevaarlijkst is. Uiteindelijk leidt dit ertoe dat Michael begint te praten over de mentale gevaren van de baan, waardoor hij op het dak belandt terwijl hij overweegt zijn dood tegemoet te springen. Hoewel zelfmoord geen lachertje is, is er iets onhandig hilarisch aan het kijken naar Michael die overweegt om van het dak in een springkasteel te springen.

5 "Dinner Party" (Seizoen 4, Aflevering 13)

Michael organiseert een etentje
Michael organiseert een etentje

"Dinner Party" is een speciale aflevering in de geschiedenis van The Office. Michael Scott is niet alleen hilarisch en disfunctioneel, maar het was ook de eerste originele aflevering van de show in vijf maanden als gevolg van de staking van de Writers Guild of America in 2007-2008.

In de aflevering nodigt Michael enkele van zijn werknemers uit in zijn appartement dat hij deelt met Jan. Het etentje neemt een wending wanneer Michael iedereen probeert te laten investeren in Jan's kaarsenmakerij, wat leidt tot hem en Jan krijgen in een verhitte discussie.

4 "Golden Ticket" (Seizoen 5, Aflevering 19)

Michael draagt een gouden hoge hoed
Michael draagt een gouden hoge hoed

"Golden Ticket" is geen gedenkwaardige Michael Scott-aflevering omdat hij er sympathiek in was, in feite is het precies het tegenovergestelde. Fans voelen zich aangetrokken tot deze aflevering vanwege hoe vreselijk Michael erin zit.

In de aflevering besluit Michael Willy Wonka te kanaliseren door vijf gouden kaartjes in vijf verschillende dozen papier te verstoppen, en belooft wie ze vindt een jaar lang tien procent korting op papier. Het plan mislukt echter wanneer een bedrijf ze alle vijf vindt en 50% korting op hun bestellingen verwacht, waardoor de levendige kap van de werknemers wordt bedreigd.

3 "Scott's Tots" (Seizoen 6, Aflevering 12)

Michael huilt voor Scott's Tots
Michael huilt voor Scott's Tots

Veel fans zullen het erover eens zijn dat "Scott's Tots" niet alleen een van de beste Michael Scott-afleveringen is, maar ook een van de beste The Office-afleveringen aller tijden.

Tien jaar geleden beloofde Michael een groep kansarme studenten dat hij hun collegegeld zou betalen zolang ze hun middelbare school afmaakten. Helaas is het carrièrepad van Michael niet gegaan zoals verwacht en als het tijd is om zijn belofte waar te maken, kan hij dat niet. In plaats van openhartig te zijn met de studenten, sleept Michael de hele schertsvertoning voort totdat hij uiteindelijk bekent en de studenten teleurstelt.

2 "Garage Sale" (Seizoen 7, Aflevering 19)

Michael stelt Holly voor op kantoor
Michael stelt Holly voor op kantoor

Hoewel Michael Scott zijn gevoel voor humor en interessante managementstijlen nooit verloor, werd hij in latere seizoenen iets draaglijker toen hij met Holly begon te daten. De aflevering is de geschiedenis ingegaan als een van de leukste voorstellen aller tijden.

Nadat Michael heeft besloten dat het tijd is om Holly ten huwelijk te vragen, wordt hij geconfronteerd met een ander obstakel terwijl hij probeert het perfecte voorstel te plannen. Uiteindelijk duiken zijn medewerkers in om hem te helpen een beter plan te bedenken, waaronder honderden brandende kaarsen in het kantoor waar hij Holly voor het eerst ontmoette en verliefd werd op Holly.

1 "Vaarwel, Michael" (Seizoen 7, Aflevering 22)

Michael huilt op kantoor
Michael huilt op kantoor

Het is altijd moeilijk als hoofdpersonages televisieprogramma's verlaten en het was buitengewoon moeilijk voor The Office, vooral omdat Michael Scott zo'n stal was. Zo leidde zijn vertrek tot een van de meest emotionele afleveringen van The Office en een van Michaels beste afleveringen.

Omdat hij zijn vertrek niet erg wil maken, vertelt hij iedereen dat zijn laatste dag echt niet zijn laatste dag is. Toch gaat hij het kantoor rond om zijn werknemers gedag te zeggen, terwijl hij koude voeten krijgt over zijn beslissing om te verhuizen. Het wordt alleen maar erger als Pam vroeg het kantoor verlaat zonder Michael te zien.

Aanbevolen: